Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Košice – Zlín 1:5 (kon.)
Košice – Zlín 1:5 (kon.) | Trenčín – Třinec 4:3 (kon.) | Trenčín – Třinec 4:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
sk Čtvrtek 11.08.2011, 19:00RONA Cup
Partner:
     
    59:17
    Třinec dal gól! Hostia využívajú presilu o dvoch hráčov, keď Hrňa príklepom z pravej modrej pomedzi hráčov prekonal Kováča, asistencia Pavlík.
     
    55:43
    Trenčín dal gól!
    RADULAY presnou krížnou strelou z pravého kruhu na vhadzovanie k pravej žrdke nedal Šteflovi šancu.
     
    36:40
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dostáva prvý krát do vedenia v tomto zápase, keď sa napriek atakovaniu zozadu presadil ľahkým nečakaným zakončením v nájazde GAŠPAROVIČ, keď prevzal Lelkešovu prihrávku z ľavej strany v pásme.
     
    29:33
    Trenčín dal gól!
    Rovnako tak aj Dukla využíva presilovku, Gašparovič na pravej strane z kruhu oblúkom na modrú, na jeho miesto na kruh sa dostal TYBOR, Gašparovič mu z modrej poslal puk a Tybor švihom k bližšej žrdke do šibenice zavesil.
     
    26:24
    Třinec dal gól! Využitá presilovka Třinca, najskôr výmena pukov na modrej a Pavlíkova tvrdá strela do brankára, puk naspäť na modrú k Nedbálkovi, jeho príklep po ľade podľa nás aj reakcie Hampla ním tečovaný si našiel cestu do brány.
     
    16:02
    Trenčín dal gól!
    Dukla okamžite reaguje, kapitán Pardavý po Šťastného prihrávke zo spodného oblúku kruhu na vhadzovanie na ľavej strane švihom k bližšej žrdke pomedzi klbko tiel dostal puk do siete.
     
    15:08
    Třinec dal gól! Třinec v plnom počte a práve z trestnej naskočivší MAROSZ prevzal na útočnej modrej presnú Hamplovu prihrávku za obranu, keď si nedali pozor Hlubuček s Dubeňom, z pravej strany blavákom si položil Kováča na ľad a pohodlne skóroval.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 17. Pardavý (Šťastný), 30. Tybor (Gašparovič, Hlubuček), 37. Gašparovič (Lelkeš, Gabriš), 56. Radulay - 16. Marosz (Hampl), 27. Nedbálek (Havel), 60. Hrňa (Pavlík)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1.Martin Chovan, E.Bednár - Pardavý, A.Šťastný, Melichárek 2.Trefný, Gábriš - Tvrdoň, Gašparovič, Tybor 3.Hlubuček, Dubeň - Filo, Kopecký, Ďuriš 4.Kudelka, Imrich - Radulay, Sojčík,Lelkeš
    HC Oceláři Třinec: Štefl - 1.Cartelli, Kania - Hrňa, Ostřížek, Orsava 2. Pavlík, Nedbálek - Havel, Marosz, Hampl 3. Rangl, Lesák - Briseboise, Rufer, Mičulka 4.Roupec, Čáp - Kapica, Březina, Valášek

    Rozhodčí: Lokšík
    bahis siteleri