Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Košice – Zlín 1:5 (kon.)
Košice – Zlín 1:5 (kon.) | Trenčín – Třinec 4:3 (kon.) | Trenčín – Třinec 4:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
sk Čtvrtek 11.08.2011, 19:00RONA Cup
Partner:
     
    59:17
    Třinec dal gól! Hostia využívajú presilu o dvoch hráčov, keď Hrňa príklepom z pravej modrej pomedzi hráčov prekonal Kováča, asistencia Pavlík.
     
    57:26
    Dukla, Imrich, 2 min. hákovanie.
     
    56:42
    Hampl v tutovke, sám v jazde medzi kruhmi nikým neatakovaný sa mohol Kováča spýtať, kam ho chce, ten ho vychytal. Myslíme puk a strelu samozrejme...
     
    55:43
    Trenčín dal gól!
    RADULAY presnou krížnou strelou z pravého kruhu na vhadzovanie k pravej žrdke nedal Šteflovi šancu.
     
    53:43
    Vzájomné vylúčenie, HC, Marosz 2min. hrubosť a Dukla, Chovan, 2 min.hrubosť
     
    44:42
    Dukla, Chovan, 2 min.hákovanie
     
    44:14
    HC, Nedbálek, 2min krosček
     
    40:24
    HC, Hampl, 2+2 min vysoká hokejka. Krv v tvári kapitána Pardavého.
     
    36:40
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dostáva prvý krát do vedenia v tomto zápase, keď sa napriek atakovaniu zozadu presadil ľahkým nečakaným zakončením v nájazde GAŠPAROVIČ, keď prevzal Lelkešovu prihrávku z ľavej strany v pásme.
     
    31:22
    Pekná kombinácia Dukly, Lelkeš po ľavom krídle do pásma napravo k Tyborovi, ten z prvej spätne na stred Gašparovičovi a ten z prvej trafil brankára.
     
    29:33
    Trenčín dal gól!
    Rovnako tak aj Dukla využíva presilovku, Gašparovič na pravej strane z kruhu oblúkom na modrú, na jeho miesto na kruh sa dostal TYBOR, Gašparovič mu z modrej poslal puk a Tybor švihom k bližšej žrdke do šibenice zavesil.
     
    29:19
    HC, Nedbálek, 2 min. vrazenie na mantinel.
     
    26:24
    Třinec dal gól! Využitá presilovka Třinca, najskôr výmena pukov na modrej a Pavlíkova tvrdá strela do brankára, puk naspäť na modrú k Nedbálkovi, jeho príklep po ľade podľa nás aj reakcie Hampla ním tečovaný si našiel cestu do brány.
     
    25:44
    Dukla, Kopecký, 2 min. seknutie
     
    24:09
    Krásna kombinácia hostí, Hrňa krásne z bránkovej čiary na ľavej strane našiel na stred si korčuľujúceho Orsavu, ten sa rýchlou sťahovačkou zbavil obrancu, položil aj Kováča, zakončil ale puk do korčule Kováča, ten ho udržal pred čiarou.
     
    22:46
    Dukla, Kopecký, 2 min.vysoká hokejka
     
    16:02
    Trenčín dal gól!
    Dukla okamžite reaguje, kapitán Pardavý po Šťastného prihrávke zo spodného oblúku kruhu na vhadzovanie na ľavej strane švihom k bližšej žrdke pomedzi klbko tiel dostal puk do siete.
     
    15:08
    Třinec dal gól! Třinec v plnom počte a práve z trestnej naskočivší MAROSZ prevzal na útočnej modrej presnú Hamplovu prihrávku za obranu, keď si nedali pozor Hlubuček s Dubeňom, z pravej strany blavákom si položil Kováča na ľad a pohodlne skóroval.
     
    12:58
    HC, Marosz, 2 min.bránenie v hre.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 17. Pardavý (Šťastný), 30. Tybor (Gašparovič, Hlubuček), 37. Gašparovič (Lelkeš, Gabriš), 56. Radulay - 16. Marosz (Hampl), 27. Nedbálek (Havel), 60. Hrňa (Pavlík)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1.Martin Chovan, E.Bednár - Pardavý, A.Šťastný, Melichárek 2.Trefný, Gábriš - Tvrdoň, Gašparovič, Tybor 3.Hlubuček, Dubeň - Filo, Kopecký, Ďuriš 4.Kudelka, Imrich - Radulay, Sojčík,Lelkeš
    HC Oceláři Třinec: Štefl - 1.Cartelli, Kania - Hrňa, Ostřížek, Orsava 2. Pavlík, Nedbálek - Havel, Marosz, Hampl 3. Rangl, Lesák - Briseboise, Rufer, Mičulka 4.Roupec, Čáp - Kapica, Březina, Valášek

    Rozhodčí: Lokšík
    bahis siteleri