Příbram – Liberec 2:3 (kon.) | Dukla Praha – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
FK Příbram
2:3 (1:0)
FC Slovan Liberec
Sobota 20.08.2011, 16:00 • Adidas Aréna, Příbram • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Další obrovská šance Příbrami. Videgla prostrčil míč do uličky Koukalovi, který postupoval z úhlu sám na gólmana, jenže netrefil bránu.
     
    88
    Ze hřiště odchází liberecký střelec dvou branek Rabušic a nahradí ho Kelič.
     
    87
    Další velká šance! Po rohu Koukala hlavičkoval Videgla a z otočky míč zkoušel dopravit do brány Ricka, ale vysoko přestřelil bránu.
     
    83
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Liberec se ujímá znovu vedení! Po úniku Breznaníka a jeho centru do vápna zakončoval RABUŠIC nekompromisní střelou k tyči na kterou Hruška nedošáhl.
     
    81
    Poslední střídání na domácí straně, Ze hřiště odstupuje Šlapák a místo něj se na příbramský trávník podívá Videgla. Příbram posilňuje defenzivu.
     
    76
    Obrovskou šanci spáli hostující snajpr Breznaník, když odražený míč, který vyrazil Hruška napáli z malého vápna vysoko nad.
     
    71
    Druhé střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází T. Pilík a nahradí ho mladík v barvách Příbrami Mareš.
     
    69
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po střele Šlapáka, kterou nechytil Bičík dorazil do prázndé brány míč WÁGNER!
     
    66
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to 1:2!! VÁCHA si převzal míč ve středu hříště a napálil míč na zadní tyč Hruškovi brány, který neměl naprostou šanci míč chytit. Krásný gól!
     
    64
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po skvělé přihrávce Váchy do levé strany na Štajnera, který z první poslal míč na zadní tyč, kde vystřelil nově příchozí Šural a míč doklepl do odkryté branky RABUŠIC!
     
    60
    První střídání Liberce. Ze hřiště odešel dnes neviditelný Blažek a na jeho místo přichází ex-brněnský mladíček Šural.
     
    49
    První žlutou kartu v utkání vidí liberecký útočník Blažek za zákrok na T. Pilíka, který unikal po levé straně do brejku.
     
    46
    Velká šance Příbrami. Nezmar si příliš hrál s míčem ve vápně, ten mu sebral Šlapák a Koukal pálil těsně vedle. Todle měl být gól!
     
    45
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je tu gól do šatny! Po rohovém kopu zahrávaný Koukalem letěl míč po podběhnutí Bičíka na zadní tyč, kde míč vrátil Hejda a do brány ho poslal RICKA.
     
    42
    A máme tu střídáni nejspíše ze zdravotních důvodů odstupuje příbramský hráč Valetnta a místo něj naskakuje na plac Mojdl.
     
    42
    Dobrá akce po levé straně, kdy odcentroval Pleško a našel přesně hlavu Koukala, který cpal míč na zadní tyč, ale skvěle se vytáhl Bičík a míč s velkou námahou vyrazil na rohový kop.
     
    40
    Šlapák se skvěle prosmýkl mezi libereckými obránci a našel ve vápně osamoceného Wágnera, ale ten místo by pálil z první si zkoušel míč zpracovat a ten mu uskočil a z šance rázem nebylo nic.
     
    8
    Krásný balón od Váchy našel rozběhnutého Štajnera a ten ve vápně pohotově vystřelil na zadní tyč, ale Hruška vytáhl jeden ze svých skvělých zákroků a míč vytěsnil na rohový kop.
     
    5
    Velká šance na druhé straně! Nakopnutý míč od Tarzcala přeletěl libereckou obranu a sám na bránu běžel Šlapák, ale míč si ukopl možná i díky dotírajícímu Nezmarovi a Bičík v klidu míč chytil.
     
    Dnes přijede na na domácí stadion 1.FK Příbram dosuď neporažený Slovan Liberec. Podle posledních zápasů obou týmů by se měli fanoušci těšit na velmi ofenzivní fotbal plný šancí a především mnoho gólů. Uvidíme jestli si Liberec připíše další zápas bez porážky a nebo jestli 1.FK Příbram bude pokračovat ve svém ofenzivním fotbale a v jejím utkání uvidíme znovu víc než 3 góly. Nechme se překvapit. Utkání začne v 16:00 na stadionu Adidas Aréna v Příbrami.

    Michal Mezera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 45. Ricka, 69. Wágner - 64. Rabušic, 66. Vácha, 83. Rabušic

    Karty:   49. Blažek (LIB)


    FK Příbram: Hruška - Macháček, Ricka, Hejda, Pleško - Valenta (42. Mojdl), Tarczal, Koukal, T. Pilík (71. Mareš) - Wágner, Šlapák.
    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Štajner, Janů, Vácha, Breznaník - Blažek (60. Šural), Rabušic (88. Kelič)

    Rozhodčí: Příhoda - Lhoták, Moláček

    Diváci: 2938
    bahis siteleri