Česko – Rusko 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Rusko
Sobota 20.08.2011, 17:30 • Pirátská aréna Chomutov • Reprezentace do 20 let
Partner:
     
    48:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hosté svou početní výhodu využívají a poprvé se dostávají do vedení. Před brankou se nejlépe zorientoval NIKITA KUCHEROV a nedal Dlouhému šanci zasáhnout. Asistence: Nikita Gusev a Vladislav Kartaev.
     
    39:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, domácí obrana nechala projet do dobré střelecké pozice VLADISLAVA KARTAEVA, který z mezikruží střelou zápěstím našel skulinku mezi betony Dlouhého. Asistence: Nikita Kucherov.
     
    23:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou poprvé do vedení. Jakub Kolář vyslal do úniku JIŘÍHO SEKÁČE, který se dostal do přečíslení 2 na 1. Jelikož nemohl přihrát svému obsazenému spoluhráči vystřelil tak, že puk skončil u pravé tyče za brankou Eremina.
     
    12:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    FILIP PAVLÍK hledal spoza branky přihrávkou najíždějící spoluhráče, ale udělal to tak fikaně, že si Eremin puk srazil za brankovou čáru. Asistence: Dominik Uher.
     
    9:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nikita Kucherov se krásně prokličkoval domácí obranou, jeho střelu Dlouhý jen vyrazil a nepokrytý VLADISLAV KARTAEV neměl problém puk poslat poprvé za záda bezmocného domácího gólmana.

    Pavel Kadeřábek

    Branky a nahrávky: 13. Pavlík (Uher), 24. Sekáč (Kolář) - 10. Kartaev (Kucherov), 40. Kartaev (Kucherov), 49. Kucherov (Gusev, Kartaev)


    Česko: Dlouhý(Kašík) - Pavlík, Jank - Zámorský, Hrbas - Říha, Kolář - Valenta - Uher, Filipi, Sekáč - Jaškin, Vachovec, Fořt - Dvořáček, Rubeš, Přibyl - Řehák, Stach, Nosek
    Rusko: Eremin(Kostenko) - Marchenko, Zheldakov - Ozhiganov, Arzamastsev - Antipin, Rukavishnikov Nesterov - Gurkin, Nesterov - Gusev, Kartaev, Kucherov - Lyubimov, Snurnitsin, Zemchenko - Potekhin, Apalkov, Kosov - Galimov, Kulikov, Shalunov

    Rozhodčí: Šindler, Hribik - Barvíř, Bláha
    bahis siteleri