Linköping – Liberec 1:2 (po s.n.) | HV71 – Mannheim 4:3 (kon.) | Slavia – IFK Helsinky 2:3 (po s.n.)
Sparta – Jokerit 2:4 (kon.) | Motor ČB – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Luleå – Färjestad 5:2 (kon.)
Plzeň – HC Slovan 4:5 (po s.n.) | Salzburg – TPS 4:2 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Eisbären – Tappara 1:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:4 (1:2, 3:0, 1:2)
HC Kometa Brno
Sobota 27.08.2011, 19:30 • ČEZ Arena Pardubice. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání plné zvratů tedy nakonec končí vítězstvím domácích, kteří i přes ztrátu vedení ve třetí třetině zásluhou Barteka vítězí 5:4. To je pro dnešek vše, nashledanou. Zítra HC ČSOB Pojišťovna přivítá aktuálního finského mistra IFK Helsinky. (21:46:01)
     
    První hvězdou utkání je Vladimír Sičák. Druhou útočník Komety Jakub Koreis. A konečně třetí hvězdou utkání je Václav Benák.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Hosté si navíc vybírají oddechový čas.
     
    59:21
    Hosté a jedna z jejich poslední možností, když odvolávají Trvaje.
     
    57:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A znovu je vše jinak, Pardubice jdou v závěru třetí třetiny do vedení 5:4! Rákos v útočném pásmu našel v předbrankovém prostoru MARTINA BARTEKA, kterému sice rána ideálně nesedla, ale i tak doskotačila k pravé tyči hostujícící branky a překonala tak Trvaje. Asistence: Daniel Rákos a Tomáš Zohorna.
     
    55:32
    Ve velké šanci byl hostující Jankovič! Ten dostal krásný pas až do útočného pásma, odkud najížděl sám na Růžičku. Hostující forvard a střelec druhé branky Komety v dnešním utkání však zakončení uspěchal a posílá ho pouze do dobře postaveného Martina Růžičky v brance domácích.
     
    53:53
    Chytře to teď myslel propuštěným puku za sebe Radil, ale jeho spoluhráč už dostatečně nedokázal zkrotit kus černé gumy, která následně končí pod lapačkou hostujícího brankáře.
     
    52:26
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před Trvaje, kde se bude vhazovat.
     
    51:40
    U hrazení v útočném pásmu domácích byl ostře atakován Koukal, ale vylučovat se i přes hlasitou nespokojenost domácích fanoušků nebude.
     
    49:40
    Dvě velké šance na obou stranách. Nejprve zahrozila Kometa, když pálil Čermák do levé tyče. Na druhé straně se v brejku dostal do zakončení obránce domácí Kolář II, ale ani on v ideální pozici netrefuje ideálně.
     
    48:07
    Vyloučení na obou stranách. Hostující Pospíšil a domácí Tomáš Zohorna dostávají po dvou minutách, oba za hrubost.
     
    47:54
    Přesilovka pro Kometu. Dvě minuty za podražení dostává Tomáš Nosek.
     
    47:00
    Lukáš Radil se rozjel na Trvaje pomalu a zkoušel ho překonat rychlým švihem mezi betony. Hostující brankář ale jeho záměr přečetl a vyráží!
     
    47:00
    Domácí budou mít výhodu trestného střílení, když Radil ujížděl na Trvaje, ale jeden z hostů mu do úniku hodil hokejku pod nohy, a tak nemůže následovat nic jiného.
     
    46:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají! Po závaru před Růžičkou se k puku dostal JAKUB SVOBODA, a ten s trochou štěstí vyrovnává na 4:4. Asistence: Jakub Koreis.
     
    45:57
    Snad poprvé ve třetí třetině byl v tlaku domácí tým, ale ani Zohorna ani Rákos hostujícího Trvaje nepřekonávají.
     
    44:11
    A hosté to se srovnáním myslí vážně! V brejku dva na jednoho zakončoval Jaroslav Svoboda do odkryté klece, jenže presouvající se Růžička s trochou štěstí vytlačil puk na tyč!
     
    43:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    A zlepšená hra hostí přínáší snížení stavu. Po souboji u hrazení se k puku dostal nikým neatakovaný JAKUB KOREIS, který se dostal před Růžičku, kde pěkně zasouvá touš za ležícího brankáře domácích. Asistence: Jakub Svoboda.

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 1. Koukal (Nahodil), 24. Píša (Starý), 29. Sim (Zohorna, Rákos), 37. Buchtele (Borer, Benák), 58. Bartek (Rákos, Zohorna) - 5. Kempný, 12. Jankovič (Hruška), 44. Koreis (Jak. Svoboda), 47. Jak. Svoboda (Koreis)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kolář II, Sičák, Kočí, Benák, Borer, Nakládal, Drtina – Nahodil, Koukal, Starý – Bartek, Elkins, Nosek – Sim, T. Zohorna, Rákos – Kousal, Radil, Buchtele.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina.

    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) – Švrček, Žižka, Kempný, Bičánek, Valach, Malec, Šenkeřík, Ostrčil – Jar.Svoboda, Podkonický, Pospíšil – Erat, Hruška, Jankovič – Dlouhý, Holec, Čermák – Koreis, Jak. Svoboda, H.Zohorna.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Lubomír Oslizlo.

    Rozhodčí: Minář, Smitka - Barvíř, Kis

    Diváci: 1872
    bahis siteleri