Hr. Králové – Tychy 2:1 (kon.) | Most – Füchse 5:4 (kon.) | Senica – Havířov 0:0 (19:00)
Trutnov – Šumperk 5:5 (kon.)
konec
HC Trutnov
5:5 (3:1, 0:2, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 27.08.2011, 19:00 • Zimní stadion Trutnov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:13
    Draci právě vstřelili branku!
    Velký chlum před bránou! Plno dorážek před brankou domácího brankáře. Pravděpodobně branku na5:5 vstřelil MICHAL SKOUMAL. Asistence: Radislav Ondráček.
     
    53:06
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Smolná branka. Boška vyrazil samostatný únik, ale dorážka ONDŘEJE VLČKA byla přesná. Asistence: Štěpán Dlab, Patrik Stehno.
     
    43:20
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak teď to vymyslel geniálně Roman Meluzín. Nádherná přihrávka na JANA MATĚJKU, který střílel prakticky do prázdné brány. Asistence: Roman Meluzín.
     
    40:47
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Tak to byla chyba obrany. Přihrávka Fořta došla na volného PATRIKA STEHNA, který z první vystřelil, ale střelu napálil pouze do brankáře. Jenže měl tolik času, že si tu střelu stihl zoopakovat. Stehno zavěsil Bekendem. Asistence: Patrik Fořt.
     
    24:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Hulva našel volného DANIELA VRDLOVCE a ten dokázal dostat puk za Truhláře. Asistence: Jakub Hulva.
     
    21:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Je to 3:2! hosté snižují na rozdíl jedinné branky. Před brankářem byl zmatek. Jediinný kdo viděl puk byl MICHAL VELECKÝ, který dorazil puk za Truhláře! Bez asistence.
     
    16:09
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Chyba v obraně! A je z toho branka ze samostatného úniku! JAKUB LUŠTINEC překonal Bošku. Luštěncova střela letěla nad jeho rameno. Bez asistence.
     
    13:43
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. JIŘÍ ŠIMONÍČEK dostal skvělou přihrávku od Patrika Fořta. Pro Šimoníčka nebyl problém ten puk trefit do brány. Asistence: Patrik Fořt.
     
    12:26
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Nádherně umístěná střela ONDŘEJE HAMERSKÉHO končí za zády Bošky. Asistence: Ondřej Vlček.
     
    09:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Ták to byl blafák! Nádherný pas na MICHALA VELECKÉHO vyslal Marek Haas. Ten ujel poslednímu obránci a nádhernou kličkou zavěsil za Truhláře. Asistence: Aleš Křetinský.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 13. Chochola, 14. Šimoníček (Fořt), 17. Luštinec, 41. Stehno (Fořt), 54. Vlček (Dlab, Stehno) - 10. Velecký (Haas), 22. Velecký, 25. Vrdlovec (Hulva), 44. Matějka (Meluzín), 57. Skoumal (Ondráček)


    HC Trutnov: Truhlář (Aberle) - Malinský (C), Poul, Vácha, Rejzek, Hamerský, Kuna, Karlík, Klement, Chochola, Šimoníček (A), Fořt, Luštinec, Březina, Chytráček (A), Dlab, Vlček, Stehno, Perutek, Bureš, Veselý, Döme
    DRACI PARS ŠUMPERK: Boška (Štůrala) - Holík (C), Novotný, Sedlák, Ondráček, Tesařík, Křetinský - Zacpálek, Drtil, Matějka, Meluzín (A), Cink, Vrdlovec, Hulva (A), Skoumal, Haas, Velecký, Červenka, Schön, Vrána
    bahis siteleri