Senica – Havířov 0:0 (*19:00) | Púchov – Havířov 0:0 (13:00) | Tychy – Šumperk 4:2 (kon.)
Trutnov – Hr. Králové 3:10 (kon.)
konec
HC Trutnov
3:10 (0:1, 1:6, 2:3)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 28.08.2011, 16:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je jim to však málo platné, Hradečtí přídávají desátou branku! Podobně jako před chvílí Březina se prosadil tentokrát ZDENĚK KUBICA. Asistence: Šimon Macháň, Milan Valášek.
     
    57:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a Hradec se blíží k symbolické desítce. Přihrávka Vladislava Kubeše zamířila neomylně mezi kruhy na hůl ONDŘEJE BŘEZINY a ten zatlouká devátý hřebíček do trutnovské rakve. Asistence: Vladislav Kubeš.
     
    54:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí nechávají vzpomenout na povedenou druhou třetinu a navyšují skóre zpět na pětibrankový rozdíl. Vít Budínský našel u nehlídané tyčky VLADISLAVA KUBEŠE, který puk na několikátý pokus dostal do brány. Asistence: Vít Budínský.
     
    47:47
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou momentálně o poznání efektivnější a možná zadělávají na zajímavou zápletku. K Martinu Kunovi se odrazil zbloudilý kotouč a trutnovský bek nezazmatkoval, viděl totiž u druhé tyčky VOJTĚCHA PERUTKA. Jiří Blažek se jen ohlédl po puku mizejícím v odkryté bráně. Asistence: Martin Kuna.
     
    44:04
    Trutnov právě vstřelil branku!
    I přátelský zápas může psát zajímavé příběhy. Jeden takový patří průbojnému rychlíkovi PATRIKU FOŘTOVI. Ten se prosazuje netypicky skrytou střelou od modré čáry a koriguje stav na 2:7. Trutnov poprvé využívá přesilovku. Asistence: Jiří Šimoníček.
     
    39:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    V tomto poměru hráčů se Hradec ještě neprosadil, ale všechno je jednou poprvé. VLADISLAVA KUBEŠE nedokázali ubránit ani tři obránci domácích a Kubeš z mezikruží následně propálil Aberleho. Asistence: Vít Budínský.
     
    33:20
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí se ale nechtějí nechat zahanbit a povedenou akcí snižují na 1:6. Kličky Jiřímu Šimoníčkovi štěstí nepřinesly, ale trutnovský útočník nahrál puk zpět na střed PATRIKU FOŘTOVI, který ho prostě poslal do prázdné. Prosazuje se tak symbolicky hráč, který v Hradci působil osm sezón. Asistence: Jiří Šimoníček.
     
    32:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další úder první lajny je na světě. Tentokrát převzal puk od Jindřicha JIŘÍ KADLEC a bezchybně ho nasměroval k protější tyčce. Asistence: Ladislav Jindřich.
     
    30:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hokejistům od soutoku Labe a Orlice je to ale úplně jedno, přidávají pátý gól a nenechávají nikoho na pochybách o nejlepším týmu turnaje. MARTIN KOUDELKA na hranici brankoviště snadno doklepl kotouč za ležícího gólmana. Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    30:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecká kanonáda pokračuje a Jiří Mička možná nachází aspiranty na první útočnou formaci do sezóny! Na konci kombinace Jindřicha s Kadlecem byl LUDĚK BROŽ, jenž perfektně vymetl pavučinky v růžku Jeschkeho klece. Asistence: Jiří Kadlec, Ladislav Jindřich.
     
    26:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    No tak to byla paráda, jak se sluší a patří! V oslabení ujeli Hradečtí do úniku dva na jednoho a JIŘÍ KADLEC už tak dobře našel Luďka Brože. Ten však svůj nápřah zbrzdil, puk poslal zpět Kadlecovi a hradecký matador z první rozvlnil síť za Jeschkem! Asistence: Luděk Brož.
     
    24:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka přináší Hradci dvoubrankové vedení. Puk létal ze strany na stranu a když ho Luděk Brož poslal napříč pásmem Ladislavu Jindřichovi, hradecký forvard už mohl střílet. Rozhodl se však pro vychytralé přiťuknutí VÁCLAVU ČÍŽKOVI, který už to měl do prázdné brány! Asistence: Ladislav Jindřich, Luděk Brož.
     
    11:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už neměl trutnovský gólman nárok. A přitom šlo o úplně stejnou situaci, jako před chvílí. Martin Koudelka tentokrát puk propasíroval k protější tyčce na ONDŘEJE LÁTALA a ten ho bez potíží poslal do brány. Asistence: Martin Koudelka.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 34. Fořt (Šimoníček), 45. Fořt (Šimoníček), 48. Perutek (Kuna) - 12. Látal (Koudelka), 24. Čížek (Jindřich, Brož), 27. Kadlec (Brož), 31. Brož (Kadlec, Jindřich), 31. Koudelka (Kubica), 33. Kadlec (Jindřich), 40. Kubeš (Budínský), 55. Kubeš (Budínský), 58. Březina (Kubeš), 60. Kubica (Macháň, Valášek)


    HC Trutnov: Jeschke (Aberle) - Malinský "C", Poul, Vácha, Rejzek, Kuna, Hamerský - Döme, Šimoníček, Fořt - Chytráček, Luštinec, Veselý - Stehno, Dlab, Vlček - Bureš, Perutek, Mašek.
    Královští lvi Hradec Králové: Blažek (Čech) - Čížek, Karlíček, Lesák, Vágner, Čáp, Hendrich, Klement, Karlík - Jindřich, Brož, Kadlec - Kubeš, Koudelka "C", Moskal - Bláha, Tvrdík, Látal - Valášek, Budínský, Macháň - Kubica, Březina.
    bahis siteleri