Znojmo – Bohemians 1905 2:1 (kon.) | Šumperk – Ostrava 0:2 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
2:1 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Úterý 30.08.2011, 17:00 • Městský stadion Husovy sady - Znojmo • Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    90+
    Taktické střídání na straně Znojma. Ze hry odchází Jiří Zifčák a nahrazuje ho Lukáš Podzemský.
     
    90
    Tomáš Borek nabídl na zlatém podnose gól Tomáši Michálkovi! Ten byl ve vápně úplně sám a před sebou už měl je brankáře Hrubého. Míč však poslal nikoliv do sítě, ale metr vedle levé tyče. To mělo být jasné vyrovnání.
     
    87
    Milan Pacanda dostává žlutou kartu.
     
    85
    Dnešnímu utkání přihlíží 1315 diváků.
     
    82
    ...a nyní už znojemské střídání. Do hry místo Matúše Lacka nastupuje Radoslav Trnovec, který posílí obranu.
     
    82
    Máme tu avizované střídání. Martina Nešpora střídá Petlička, znojemské střídání přijde za chvíli...
     
    77
    Další rychlý znojemský kontr. Tentokrát se prosazoval po pravé straně Hnaníček, který se zkoušel z úhlu překvapit brankáře Marka, ale vyprášil jen jeho rukavice, jeho dorážka pak skončila mimo.
     
    73
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    K míči se postavil Josef Hnaníček a Todor Yonov, tedy dva hlavní exekutoři těchto situací. Právě TODOR YONOV se toho nakonec ujal a zahrál si na Rooneyho, když poslal míč technicky přesně do pravého horního rohu a pak oslavil svůj gól pěknou rybičkou. Brankář Marek neměl nárok.
     
    72
    Zifčák potvrzuje formu z posledních zápasů, prohnal se kolem dvou hráčů a těsně před šestnáctkou musel být faulován, to je velká šance pro Znojmo...
     
    69
    Štěstí však měla i Bohemka. I takový hráč jako Milan Pacanda se může někdy utnout. Po znojemském průniku po pravé straně dostal míč na penalta a měl dostatek času si vybrat kam míč umístí, nakonec svoji střelu poslal těsně vedle levé tyče.
     
    68
    Velkou šanci na druhou branku měl Milan Škoda, naběhl si na pas z pravé strany, ve své tutovce však promáchl a míč špatně trefil. Teď mělo Znojmo velké štěstí.
     
    67
    Tomáš Okleštěk dnes dohrál a nahrazuje ho Dominik Krhut.
     
    64
    Martin Csech se prezentoval ostrým zákrokem na Lacka a vidí žlutou kartu...
     
    61
    Bohemka podruhé střídá, do hry přijde bojovník Lukáš Hartig, který nahradí Lukáše Budinského.
     
    60
    Bohemians právě vstřelili branku!

    A teď právě zhasla, střídající MILAN ŠKODA totiž právě vyrovnává. Na pravou stranu do vápna na něj letěl míč, kolem něj byli dva obránci Znojma. Trochu nečekaně však vyběhl i brankář Hrubý a Škoda vše prostřelil a rozvlnil síť. Tento gól jde na vrub znojemského brankáře.
     
    55
    Roman Hříbek vidí žlutý kartonek od rozhodčího Kocourka.
     
    57
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Milan Pacanda měl na levé straně dostatek prostoru, těsně před vápnem našel přihrávkou Vašíčka, který míč poslal lišácky z penalty obloučkem přes brankáře Marka do sítě. To byl od znojemského útočníka opravdu pěkný kousek.
     
    54
    Velkou šanci měl hostující Budinský, našel ho na penaltě centr z levé strany a následnou hlavičku k pravé tyči musel zneškodnit výborným zákrokem Hrubý.
     
    47
    Přímo před znojemským kotlem byl faulován Hříbek a fanoušci se dožadovali karty a ta také přišla. Potrestaným hráčem byl Jan Růžička.
     
    46
    Kouč Medynský udělal o poločasu jednu změnu. Ze hry stahuje Vladimíra Bálka a posílá hru rozběhat nebezpečnou zbraň Klokanů Milana Škodu.
     
    38
    První žlutá karta utkání, kterou vidí Tomáš Borek.
     
    27
    Kombinace Znojma, kterou zastavil podklouznutím Hnaníček. Znojmo ale ještě dokázalo vybojovat míč a individuálně se prosadil Milan Pacanda. Nechal za sebou jednoho hráče a z hranice šestnáctky zkusil překonat Marka, ten se musel pořádně protáhnou, aby z pod břevno míč vyrazil na roh...
     
    2
    Míč na kopačkách hostů, kteří domácím zatím míč moc nepůjčují. Teď se do dobré střelecké pozice dostal Budinský a jeho pokus zpoza vápna byl hodně dobrý a jen o trochu šel nad břevno.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 57. Vašíček, 73. Yonov - 60. Škoda

    Karty:   55. Hříbek (ZNO), 87. Pacanda (ZNO) - 38. Borek (BOH), 47. Růžička (BOH), 64. Csech (BOH)


    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov (K), Mička, Sukup - Okleštěk (67. Krhut), Lacko (82. Trnovec), Hnaníček, Zifčák (90+. Podzemský) - Pacanda, Vašíček.
    Bohemians Praha 1905: Marek - Lukáš P. (K), Jindřišek, Cseh - Bartek, Růžička, Borek, Michálek, Budinský (61. Hartig) - Bálek (46. Škoda). Nešpor (82. Petlička).

    Rozhodčí: Tomáš Kocourek - Dušan Pospíšil, Radek Kocián

    Diváci: 1315
    bahis siteleri