Liberec – Sparta 4:0 (kon.) | Slavia – Most 0:0 (zruš.) | Trenčín – Zvolen 2:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 09.09.2011, 17:30 • Zimný štadión v Trenčíne • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:45
    Zvolen dal gól!
    A gól napokon skončil v opustenej trenčianskej bráne, keď puk spoza vlastnej brány vyhodil TOMÁŠ ŠKVARIDLO a ten sa dokotúľal až do brány. Bez asistencie.
     
    47:47
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa po svojej šanci následne ujíma vedenia. Otčenáš prihral VLADISLAVOVI BALÁŽOVI, ktorý tvrdou strelou po ľade z kruhu našiel medzierku medzi Hiadloveského betónmi. Asistencia: Ondrej Otčenáš.
     
    37:16
    Trenčín dal gól!
    Obrovská chyba Škrečka ! Po mantineli vyhadzoval puk, no nevšimol si, že zľava si nabieha PETER KOPECKÝ, ktorý ho poslal do opustenej brány. Bez asistencie.
     
    35:47
    Trenčín dal gól!
    Dukla v presilovke znižuje. Riskantné prihrávky obrancov Dukly na modrej, nakoniec puk Gašparovič poslal pred bránu, kde sa niekoľkokrát odrazil až k RADOSLOVAVI TYBOROVI a ten ho dorazil do brány. Asistencie: Jakub Gašparovič, Libor Hlubuček.
     
    16:43
    Zvolen dal gól!
    Gól z kategórii kurióznych a pre domácich neštastných. Gašparovič pokazil rozohrávku v strednom pásme, MARTIN TROCHTA puk získal, potiahol a spoza modrej napriahol. Jeho strelu však tečoval jeden z domácich hráčov a puk oblúčikom spadol za chrbát prekvapeného Kováča, ktorý reagoval na Trochtov pokus a bol na ľade. Bez asistencie.
     
    09:15
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa ujíma vedenia, keď sa Trochta spolu s PETROM ZUZINOM dostal do prečíslenia 2 na 1 a po Trochtovej prihrávke druhý menovaný pekne z prvej trafil. Asistencie: Martin Trochta, Tomáš Škvaridlo.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 36. Tybor (Gašparovič, Hlubuček), 38. Kopecký - 10. Zuzin (Trochta, Škvaridlo), 17. Trochta, 48. Baláž (Otčenáš), 60. Škvaridlo


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Bednár, Chovan, Hlubuček, Gábriš, Trefný, Bolf, Štindl, Imrich - Pardavý, Šťastný, Melichárek, Tybor, Gašparovič, Tvrdoň, Radulay, Sojčík, Lelkeš, Mikula, Filo, Kopecký. Tréner: D. Gregor
    HKM Zvolen: Škrečko - Mucha, Juraško, Bronilla, Ďaloga, Vantroba, Hraško, Ťavoda, Šiška - Otčenáš, Jurík L., Baláž, Slávik, Šachrajčuk, Brabenec, Škvaridlo, Trochta, Zuzin, Leskovjanský, Méry, M.Jurík. Tréner: J. Škrak.

    Rozhodčí: Lokšík - Nosek, Kuník

    Diváci: 600
    bahis siteleri