Liberec – Sparta 4:0 (kon.) | Slavia – Most 0:0 (zruš.) | Trenčín – Zvolen 2:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 09.09.2011, 17:30 • Zimný štadión v Trenčíne • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:45
    Zvolen dal gól!
    A gól napokon skončil v opustenej trenčianskej bráne, keď puk spoza vlastnej brány vyhodil TOMÁŠ ŠKVARIDLO a ten sa dokotúľal až do brány. Bez asistencie.
     
    60:00
    Brabenec mohol streliť gól do prádznej, no odvážne sa mu do pokusu vrhol Hlubuček a zachránil !
     
    57:55
    A Dukla už v šestici bez brankára !
     
    57:23
    Zvolenčania v prečíslední 3 na 1 tesne po tom, ako naskočil Ďaloga na ľad. Práve on mohol zakončiť akciu na jeden dotyk do prázdnej brány, avšak netrafil puk.
     
    55:16
    HKM, Ďaloga, 2 min. podrazenie.
     
    53:37
    Dukla, Gábriš, 2 min. nedovolené bránenie.
     
    47:47
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa po svojej šanci následne ujíma vedenia. Otčenáš prihral VLADISLAVOVI BALÁŽOVI, ktorý tvrdou strelou po ľade z kruhu našiel medzierku medzi Hiadloveského betónmi. Asistencia: Ondrej Otčenáš.
     
    47:30
    Dukla zatlačila Zvolen, no následne chybovala na modrej. Puk domácej obrane vypichol Méry, ktorý sa rútil sám na Hiadlovského, no ešte mierne tiesnený Bednárom ho nedokázal prekonať.
     
    39:53
    Vzájomné vylúčenie. Dukla, Daňo, 2 min. hrubosť a HKM, Hraško, 2 min. hrubosť.
     
    39:39
    Opäť závar pred Škrečkom, no Daňo bol až veľmi blízko Škrečka a Ďaloga ho do brány natlačil.
     
    38:52
    Obrovská šanca Dukly ! Obrana Zvolena trochu zaspala. Tybor vnikol do pásma po pravej strane, na os prihral úplne voľnému Tvrdoňovi, ktorý išiel sám na Škrečka, zvolil bekendový blafák, no brankár Zvolena mu jeho úmysel vystihol !
     
    37:16
    Trenčín dal gól!
    Obrovská chyba Škrečka ! Po mantineli vyhadzoval puk, no nevšimol si, že zľava si nabieha PETER KOPECKÝ, ktorý ho poslal do opustenej brány. Bez asistencie.
     
    35:47
    Trenčín dal gól!
    Dukla v presilovke znižuje. Riskantné prihrávky obrancov Dukly na modrej, nakoniec puk Gašparovič poslal pred bránu, kde sa niekoľkokrát odrazil až k RADOSLOVAVI TYBOROVI a ten ho dorazil do brány. Asistencie: Jakub Gašparovič, Libor Hlubuček.
     
    34:51
    HKM, Leskovjanský, 2 min. zdržiavanie hry - vystrelenie puku z ľadovej plochy.
     
    33:46
    Trefnému sa naskytla výborná strelecká príležitosť. Puk sa k nemu zo súboja v rohu klziska odrazil na modrú. Domáci obranca ho tvrdo napálil na Škrečka, no trafil ho do výstroje.
     
    28:46
    HKM, Otčenáš, 2 min. držanie.
     
    27:31
    Ďaloga veľmi rýchly. Po pravej strane sa dostal do pásma, natlačil sa až pred Kováča, no jeho zakončenie minulo domácu bránku.
     
    26:33
    HKM, Otčenáš, 2 min. držanie hokejky.
     
    26:16
    Dukla, Šťastný, 2 min. hákovanie.
     
    26:16
    Baláž sa dravo teraz predral až do pásma, tam bol faulovaný, no aj napriek tomu sa dostal k zakončeniu, Kováč pozorný.
     
    22:57
    HKM, Leskovjanský, 2 min. seknutie.
     
    20:06
    Dukla, Šťastný, 2 min. držanie.
     
    19:43
    Pardavý hľadal spoza brány Melichárka pred ňou, no domáci útočník míňa jeho prihrávku.
     
    18:50
    Melichárek so Šťastným v protiútoku. Ani jeden z hráčov však nemal ráchlosť, keďže Melichárek získal puk vysokým napádaním v pásme a v záverečnej fáze chcel prihrať Šťastnému, no do prihrávku si ľahol Bronilla a zastavil jej trajektóriu.
     
    16:43
    Zvolen dal gól!
    Gól z kategórii kurióznych a pre domácich neštastných. Gašparovič pokazil rozohrávku v strednom pásme, MARTIN TROCHTA puk získal, potiahol a spoza modrej napriahol. Jeho strelu však tečoval jeden z domácich hráčov a puk oblúčikom spadol za chrbát prekvapeného Kováča, ktorý reagoval na Trochtov pokus a bol na ľade. Bez asistencie.
     
    12:39
    HKM, Trochta, 2 min. podrazenie.
     
    09:15
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa ujíma vedenia, keď sa Trochta spolu s PETROM ZUZINOM dostal do prečíslenia 2 na 1 a po Trochtovej prihrávke druhý menovaný pekne z prvej trafil. Asistencie: Martin Trochta, Tomáš Škvaridlo.
     
    08:00
    Slovák ako keby ma bol počul a snažil sa to zmeniť, no gól sa mu po výbornej šanci, v ktorej sa ocitol, nepodarilo streliť.
     
    04:46
    Šťastný sám pred bránou. Vyrazený puk Škrečkom sa k nemu dostal, no domáci útočník v čistej šanci neotvára skóre zápasu.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 36. Tybor (Gašparovič, Hlubuček), 38. Kopecký - 10. Zuzin (Trochta, Škvaridlo), 17. Trochta, 48. Baláž (Otčenáš), 60. Škvaridlo


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Bednár, Chovan, Hlubuček, Gábriš, Trefný, Bolf, Štindl, Imrich - Pardavý, Šťastný, Melichárek, Tybor, Gašparovič, Tvrdoň, Radulay, Sojčík, Lelkeš, Mikula, Filo, Kopecký. Tréner: D. Gregor
    HKM Zvolen: Škrečko - Mucha, Juraško, Bronilla, Ďaloga, Vantroba, Hraško, Ťavoda, Šiška - Otčenáš, Jurík L., Baláž, Slávik, Šachrajčuk, Brabenec, Škvaridlo, Trochta, Zuzin, Leskovjanský, Méry, M.Jurík. Tréner: J. Škrak.

    Rozhodčí: Lokšík - Nosek, Kuník

    Diváci: 600
    bahis siteleri