Žilina – Zvolen 1:4 (kon.) | Martin – Skalica 5:2 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
HC Slovan – Poprad 6:2 (kon.) | Košice – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
5:2 (-:-, -:-, -:-)
HK Skalica
sk Pátek 16.09.2011, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Mohutné ovácie divákov končia toto strenutie. Na prvý zápas Tipsport extraligy sme videli veľmi bojovné stretnutie s nasadzením.. Za zlomový bod stretnutia môžeme označiť Šátekovu šancu za stavu 3:2 pre Martin. Od toho momentu boli domáci pozorní a strelili dôležité góly, ktorými si zaistili výhru a prvé tri body do tabuľky. Ďakujeme za pozornosť. (19:16:53)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Martinčania majú puk v poslednej minúte stretnutia pod kontrolou a diváci ich odmeňujú za skvelú bojovnosť mohutným potleskom.
     
    58:08
    Skalická nádej zhasína v čase 58:08, kedy sa dopustili vylúčenia. Martinskí diváci už oslavujú. V presilovej hre nastrelil Drgoň hornú žŕdku.
     
    56:44
    Skalica sa ešte pokúša o zázrak. Mladý martinský tím však svorne bojuje vo svojom obrannom pásme.
     
    55:13
    Martin dal gól!


    Martinčania dávajú zrejme definitívny úder Záhorákom. MURČEK po dravom prieniku, keď si obhodil dvoch skalických obrancov, prekonal Lakosila.
     
    54:25
    Na Lakosila sa rútia martinské vlny! Macejka a Flamík mali dobré príležitosti. Prvý menovaný prestrelil polo-prázdnu bránku.
     
    53:47
    Ku koncu tretej tretiny sa hrá rýchly hokej s dobrým nasadením. Tento krát Pálffy sa z ničoho nič ocitol pred Volentierom sám, no bekhendový pokus neprekvapil mladú martinskú nádej.
     
    51:13
    Martin dal gól!


    Martinský kapitán Jaroslav MARKOVIČ dostáva MHC do vedenia o dva góly. Extrémne dôležitý gól po svojom typickom zakončení zaznamenal po dobrej prihrávke od Galamboša. Asistencia: Galamboš
     
    49:33
    Šátek sám pred Volentierom! Skalica mohla vyrovnať. Bekhendový pokus však mimo bránku vytesnil mladý martinský gólman.
     
    48:28
    V Martine sa to zdramatizovalo, a tak môžeme očakávať k samému záveru tlak hostí. Do týchto chvíľ však Záhoráci príliš MHC nezavarili. Najvyšší čas, aby zapli na plné obrátky.
     
    47:26
    Skalica dala gól!


    Skalica znižuje po skrumáži. Volentierovi vypadol puk po KONEČNÉHO strele. Rozhodca Grečko sa išiel poradiť s videorozhodcom, ktorý rozhodol, že Skalica znižuje na 3:2. Bez Asistencie.
     
    46:07
    Skalica zaútočila, vypracovala si však len miernu šancu. Strela Obdržálka vôbec neprekvapila domáceho brankára.
     
    43:09
    Hostia sa príliš do útoku nehrnú, v týchto sekundách sa chopili šance hokejisti MHC, keď bol pred Lakosilom osamotený Vartovník, puk však nezasunul za Lakosila.
     
    41:00
    Zatiaľ sa hrá bez šancí, brankári sa moc nezapotili. Od Martinčanov sa však aktivita príliš nečaká, budú si chcieť hlavne strážiť náskok.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Tretia tretina začne o 18:40.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:47
    Mladý martinský tím je v laufe. V útočnom pásme bojujú a dobiedzajú pukom popred Lakosilovu bránu. Do útoku ich ženú aj výborní martinskí diváci.
     
    38:26
    Martin dal gól!


    Martin do vedenia o dva góly.V presilovej hre ihneď po vhadzovaní sa strelou od modrej čiary presadil RÚFUS. Asistencia: Galamboš

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 10. Michal Važan (Rúfus Igor), 25. Lukáš Matejka (Macejka Filip ), 39. Igor Rúfus (Galamboš.), 52. Markovič jaroslav (Peter Galamboš), 56. Michal Murček - 36. Višňovský (Pálffy), 48. Konečný Rastislav


    HK VITAR Martin: Volentier - Drgoň, Rúfus - Markovič - Galamboš - Važan, Matejka - Flamík, Macejka - Zelíska - Drotár, Brcko - Hriňa, Ižvolt - Murček - Sobota, Obuch - Tupý, Kriška - Vartovník - Škumát
    HK Skalica: Lakosil, Vyrúbalík - Jaborník, Pálffy - Školiak René - Višnovský Tibor, Kloz - Jankovič, Lušňák - Obdržálek- Konečný, Gula - Bučka, Kutálek - Holovič - Šátek, Magušin - Mikúš Tomáš - Hruška - Klejna

    Rozhodčí: P. Grečko

    Diváci: 2150
    bahis siteleri