Líšeň – Zábřeh 2:3 (kon.) | Břeclav – FKM Vysočina Jihlava 3:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Olomouc B 1:2 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
2:3 (1:0)
FK Sulko Zábřeh
Sobota 17.09.2011, 10:15 • fotbalový stadion v Líšni • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Z Brna je to vše, zítra se přihlásím ze zápasů Zbrojovka Brno B - HFK Olomouc a Bystrc - Vrchovina. Hezký víkend. (12:11:26)
     
    Statistiky zápasu: Střely na bránu: 4:4, střely mimo: 10:4, rohy: 12:1, fauly: 9:11.
     
    Je tu konec zápasu, viděli jsme v prvním poločase průměrné utkání, ovšem druhá část byla daleko výživnější. Hosté nejprve vyrovnali a poté znovu inkasovali. Jenže radost Líšně netrvala dlouho a tak šlo utkání v šedesáte čtvrté minutě do nerozhodného stavu. Ten vydržel lehce přes dvacet minut. Oba týmy se snažily dát vítěznou branku, povedlo se to Zábřehu, který si díky Barcalovi připisuje tři body. Pro domácí je to smutný podzim, po výprasku v minulém kole ve Zlíně 5:2, přišla dnes i další prohra, tentokrát 2:3.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavuje se jedna minuta, ale troufám si tvrdit, že je hotovo.
     
    89
    Domácí Jaroslav Vrtěna dostává žlutou kartu.
     
    89
    Taktické střídání v týmu hostů. Odešel střelec dvou dnešních branek Tomáš Pospíšil, na posledních pár vteřin jde na hřiště Martin Olejník.
     
    87
    Zábřeh právě vstřelil branku!

    Má slova jsou potvrzena. Hosté udeřili potřetí a je možné, že to byl úder pro Líšeň smrtelný. Zábřeh se dostal do brejku, Bajger nacentroval do vápna na zadní tyč, kde byl připraven hlavičkující JIŘÍ BARCAL a jeho šance se přetavila ve vítězný gól. Sedmidubský dobíhal marně.
     
    86
    Na obou mužstvech je viděch, že chtějí vyhrát. Útoky se poměrně rychle přelévají a každičká chyba může rozhodnout tento duel.
     
    80
    Poslední střídání u domácího týmu. Odešel Šudoma, přišel Hlavinka.
     
    75
    Zajímavá bilance je u rohů. Líšeň vede 12:1. Hosté teprve nyní budou zahrávat první tuto standardní situaci...ovšem nedopadla příliš valně.
     
    73
    Hosté podruhé střídají. Z placu odešel Rajnoha, místo něj je v utkání Šalamoun.
     
    70
    Zraněného Dostálka střídá Jan Koudelka, jehož si diváci pamatují ze zápasu prvního kola s brněnských béčkem. Koudelka totiž vsítil čistý hattrick.
     
    68
    Po faulu na Dostálka je žlutou kartou potrestán Tomáš Hrdlovič.
     
    64
    Také kouč Líšně střída. Odešel Michal Drábek, na jeho místo přišel zkušený futsalový reprezentant Michal Belej.
     
    64
    Zábřeh právě vstřelil branku!

    To jsou věci. První poločas byl průměrný a dalo by se říci ospalý, ovšem druhá část to je jiná káva. Probuzení hráči a spokojení diváci viděli čtvrtou branku zápasu. Radost domácím pokazil a hrstku příznivců Zábřehu potěšil, opět TOMÁŠ POSPÍŠIL, který dostal míč z pravé strany od Kulíška a stejně jako jeho protihráč Krejčí, zavěsil i Pospíšil hlavičkou za Sedmidubského záda.
     
    62
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Skóre se však po krátké době opět mění. I když se zdálo, že jsou domácí méně aktivní a Zábřeh je daleko lepší, tak MARTIN KREJČÍ všechny tyto teze porušil. Dostal míč krásně na hlavu od Noska a domácí útočník si věděl rady. Hlavičkou zavěsil přesně do šibenice marně se natahujícího Kamische. Obrovská radost v domácím táboře.
     
    60
    Přeci jen se Líšeň dostala také k nějaké slibné akci. Michal Drábek z dvaceti metrů vypálil z voleje přibližně dva metry vedle.
     
    59
    Důkazem může být i tutovka Pospíšila, který chtěl zřejmě rozšířit svůj dnešní výčet branek, leč před ním zasáhl Sedmidubský. Nutno říct, že Líšeň měla problémy v komunikaci v obraně a měla velké štěstí, že hostující útočník pozdě zareagoval.

    Roman Zajíček

    Branky: 16. Hebron, 62. Krejčí - 54. Pospíšil, 64. Pospíšil, 87. Barcal

    Karty:   89. Vrtěna (LIS) - 68. Hrdlovič (ZAB)


    SK Líšeň 2019: Sedmidubský - Široký, Dostálek (70. Koudelka), Pecha, Hebron, Vrtěna, Mičko, Krejčí, Nosko (K), Drábek Michal (63. Belej), Šudoma (80. Hlavinka).
    FK Sulko Zábřeh: Kamisch - Kulíšek, Rajnoha (73. Šalamoun), Šichor, Barcal, Hrdlovič (K), Pospíšil (89. Olejník), Kendashki (46. Bajger), Chlebek, Soušek, Hajčík.

    Rozhodčí: Černý - Vostřejž, Šenkýř

    Diváci: 295
    bahis siteleri