Líšeň – Zábřeh 2:3 (kon.) | Břeclav – FKM Vysočina Jihlava 3:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Olomouc B 1:2 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
2:3 (1:0)
FK Sulko Zábřeh
Sobota 17.09.2011, 10:15 • fotbalový stadion v Líšni • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    87
    Zábřeh právě vstřelil branku!

    Má slova jsou potvrzena. Hosté udeřili potřetí a je možné, že to byl úder pro Líšeň smrtelný. Zábřeh se dostal do brejku, Bajger nacentroval do vápna na zadní tyč, kde byl připraven hlavičkující JIŘÍ BARCAL a jeho šance se přetavila ve vítězný gól. Sedmidubský dobíhal marně.
     
    64
    Zábřeh právě vstřelil branku!

    To jsou věci. První poločas byl průměrný a dalo by se říci ospalý, ovšem druhá část to je jiná káva. Probuzení hráči a spokojení diváci viděli čtvrtou branku zápasu. Radost domácím pokazil a hrstku příznivců Zábřehu potěšil, opět TOMÁŠ POSPÍŠIL, který dostal míč z pravé strany od Kulíška a stejně jako jeho protihráč Krejčí, zavěsil i Pospíšil hlavičkou za Sedmidubského záda.
     
    62
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Skóre se však po krátké době opět mění. I když se zdálo, že jsou domácí méně aktivní a Zábřeh je daleko lepší, tak MARTIN KREJČÍ všechny tyto teze porušil. Dostal míč krásně na hlavu od Noska a domácí útočník si věděl rady. Hlavičkou zavěsil přesně do šibenice marně se natahujícího Kamische. Obrovská radost v domácím táboře.
     
    54
    Zábřeh právě vstřelil branku!

    A je to tady. Líšeň si koledovala a hosté zaslouženě vyrovnávají. Fatalní chybu vyrobil ve středu hřiště zkušený Richard Dostálek, který špatně přihrál a Zábřeh šel do brejku. Míče se ujal Chlebek, potáhl míč po práve straně, odcentroval a našel připraveného TOMÁŠE POSPÍŠILA, který dopravil míč prakticky do prázdné brány.
     
    16
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do vedení, celkem po právu, vydařil se jim začátek. Po šestém rohu Líšně a exekutora Drábka, se k míči dostal Vrtěna, hlavičkou našel PAVLA HEBRONA a ten propálil z hranice malého vápna celou obranu Zábřehu včetně brankáře Kamische.

    Roman Zajíček

    Branky: 16. Hebron, 62. Krejčí - 54. Pospíšil, 64. Pospíšil, 87. Barcal

    Karty:   89. Vrtěna (LIS) - 68. Hrdlovič (ZAB)


    SK Líšeň 2019: Sedmidubský - Široký, Dostálek (70. Koudelka), Pecha, Hebron, Vrtěna, Mičko, Krejčí, Nosko (K), Drábek Michal (63. Belej), Šudoma (80. Hlavinka).
    FK Sulko Zábřeh: Kamisch - Kulíšek, Rajnoha (73. Šalamoun), Šichor, Barcal, Hrdlovič (K), Pospíšil (89. Olejník), Kendashki (46. Bajger), Chlebek, Soušek, Hajčík.

    Rozhodčí: Černý - Vostřejž, Šenkýř

    Diváci: 295
    bahis siteleri