Bystrc – Vrchovina 5:0 (kon.) | Prostějov – Orlová 1:2 (kon.) | Nový Bydžov – Trutnov 3:2 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
5:0 (1:0)
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
Neděle 18.09.2011, 16:00 • hřiště Dosty Bystrc - Kníničky • Divize skupina D
     
    75
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Dnes padají góly především hlavou. Ze zápasu se stává postupem času exhibice. Janíček našel nikým neatakovaného střídajícího JANA VESELÉHO, který je vysoký jak stožár vysokého napětí a těžko to mohlo dopadnout jinak. Přesná hlavička zapadla popáté do sítě a diváci v Bystrci oslavují pověstného bůra.
     
    67
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Krásná branka s pořadovým číslem čtyři. Urban zasekl míč na pravačku, přesným centrem našel ve vápně nabíhajícího FILIPA KŘIVÁNKA, který se dnes raduje podruhé a znovu hlavičkou. Vítek neměl šanci.
     
    56
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Za hranicí vápna zůstal osamocený STANISLAV ZEDNÍČEK, ke kterému se dostal míč a lobem přehodil hostujícího gólmana Vítka. O výsledku utkání je prakticky jasno a domácí půjdou po tomto kole do čela tabulky.
     
    52
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Zase je v Brně více veselo. FILIP KŘIVÁNEK si naběhl na centr, který na něj poslal do vápna Šíma a pro domácího mladíčka nebyl problém zavěsit takřka do prázdné brány.
     
    43
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do vedení. Rohový kop zahrával Urban, přesným centrem našel hlavičku MARTINA JANÍČKA a ten otevírá skóre dnenšího zápasu. Bystrc tak z první akce jde do vedení.

    Roman Zajíček

    Branky: 43. Janíček, 52. Křivánek, 56. Zedníček, 67. Křivánek, 75. Veselý

    Karty:   18. Klusák (BYS) - 30. Kalich (VRC), 41. Smetana (VRC), 52. Skalník (VRC), 53. Buchta (VRC)


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Slanina - Káňa, Smékal, Jirásek. Šíma (67. Vlček), Křivánek, Rohovský (74. Dolina), Zedníček (70. Veselý), Klusák, Janíček (K), Urban.
    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Vítek - Kalich, Smetana, Procházka, Skryja (70. Josífek), Polnický, Komínek (39. Šandera), Kolařík, Buchta, Skalník K., Skalník M. (59. Chmelíček).

    Rozhodčí: Skřítecký - Hrůza, Černý

    Diváci: 369
    bahis siteleri