HC Kladno – Sparta 3:7 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 6:2 (kon.) | Letňany – Motor ČB 1:4 (kon.)
Vsetín – Havířov 4:0 (kon.) | Plzeň – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 5:4 (kon.)
K. Vary – Chomutov 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Pardubice – Písek 5:4 (po s.n.)
Kometa Brno – Vítkovice 4:7 (kon.) | Třinec – Jihlava 6:5 (po s.n.)
po s.n.
HC Oceláři Třinec
6:5 (2:1, 1:2, 2:2 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 22.09.2011, 18:00 • Werk aréna Třinec • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je tedy rozhodnuto! Druhý bonusový bod získali Oceláři, kteří se dvakrát prosadili v nájezdech. Rozhodující branku si připsal ALEX PISARIK!
     
    57:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je opět srovnáno! Tlak domácích narůstal až se Ocelářům povedlo vsítit pátou branku! Velký důraz předvedl na brankovišti ADAM KOFROŇ, jenž nakonec dotlačil puk za ležícího Krejčíka! Asistence: Marek Pěnčík
     
    55:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté jdou poprvé do vedení! Tlak Jihlavy narůstal a hostům se nakonec podařilo vsítit pátou branku! Do prostoru kruhů si najel TOMÁŠ STŘECHA, který střelou zápěstím vymetl všechny pavučinky v šibenici Němcovy branky a dokonal svůj hattrick! Asistence: Václav Půža.
     
    46:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je opět srovnáno! Další hrubka v domácí obraně znamená čtvrtý puk v Němcově brance! TOMÁŠ STŘECHA se ocitl zcela sám před Němcem, tam zachoval hlavu a po bekhendové kličce zavěsil! Asistence: Jan Mandát
     
    42:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    A domácí jdou opět do vedení! Pavel Malyjurek vybojoval puk pro ONDŘEJE KOVAŘČÍKA, který prostřelil brankáře Krejčíka mezi rukou a betonem! Asistence: Pavel Malyjurek.
     
    39:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    A začínáme od nuly! Hosté vyhráli buly a dostali se do rychlého brejku! Podél hrazení najížděl David Pazourek, jenž perfektně našel hůl LUKÁŠE JÍCHY! Tomu už zbývalo jen zamést puk za Němcova záda! Asistence: David Pazourek.
     
    25:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté opět korigují! K opakované střele z téměř nulového úhlu se dostal DAVID KUCHYŇA! První pokus ještě Němec zlikvidoval, druhá střela však propadla domácímu brankáři a skončila v síti! Bez asistence.
     
    24:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ta se ale Třinci povedla na výbornou! Kotouč se dostal za branku, kde operoval TADEÁŠ JAROŠ! Ten si vybruslil před brankoviště a střelou mezi Krejčíkovými betony posílá domácí do dvoubrankového vedení! Asistence: Petr Heider.
     
    15:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jediné branky! Příliš mnoho času a prostoru dostal TOMÁŠ STŘECHA před Němcovou brankou pro to, aby si nejprve položil domácího gólmana a poté chladnokrevně zavěsil pod horní tyč! Asistence: Marek Lupáč, Hynek Tobola.
     
    06:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Heider byl nakonec tak důrazný, že se mu podařilo vybojovat puk pro najíždějícího PAVLA MALYJURKA! Ten tvrdou ránou z mezikruží poslal puk podruhé do sítě Jihlavy! Asistence: Petr Heider.
     
    05:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Třinečtí se bleskurychle vrátili do třetiny Jihlavy, kde založili další akci. Nakonec se puk dostal na modrou, odkud pálil MICHAEL FOLTÝN! Kotouč proletěl brankáři Krejčíkovi mezi nohami! Asistence: Marek Pěnčík.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Foltýn (Pěnčík), 7. Malyjurek (Heider), 25. Jaroš (Heider), 43. Kovařčík (Malyjurek), 58. Kofroň (Pěnčík), 65. Pisarik - 16. Střecha (Lupáč, Tobola), 26. Kuchyňa, 40. Jícha (Pazourek), 47. Střecha (Mandát), 56. Střecha (Půža)


    HC Oceláři Třinec: Němec (Fendrich) - Kalus, Cienciala A., Foltýn, Pisarik, Valíček, Jonáš - Kovařčík, Kofroň, Ohera, Růžička, Malyjurek, Rataj, Pěnčík, Heider, Kasala, Pastrňák, Jaroš, Cienciala D.
    HC Dukla Jihlava: Krejčík (Svoboda) - Čermák, Brussmann, Cívka, Půža, Tobola, Vítek, Kohout, Březka - Severa, Lupáč, Mandát, Vantuch, Kuchyňa, Staněk, Mahút, Jícha, Renza, Beran, Střecha, Pazourek

    Rozhodčí: Šeděnka - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri