Třinec – Zlín 2:3 (po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:3 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 23.09.2011, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Plzeň právě vstřelila branku! Je hotovo! Tři vteřiny před posledním hvizdem rozhodčích se do opuštěné klece trefil až zpoza modré JAROSLAV HLINKA! Asistence: Mrňa, Kratěna.
     
    55:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav se dočkala kontaktního gólu! Adam Svoboda je nyní hodně naštvaný sám na sebe, protože za jeho záda prošlo lehké nahození MILANA MIKULÍKA, který snad ani nedoufal, že by z jeho pokusu mohl být gól. Asistence: Hrdel, Žabka.
     
    33:04
    Plzeň právě vstřelila branku! Domácí dnes ukazují, jak se má hrát přesilová hra! I další gól vstřelil obránce. NICOLAS ST.PIERRE si sjel na stejné místo jako předtím Hanzlík s tím rozdílem, že Hlinkova přihrávka směřovala zpoza brány nejdříve do strany na Kratěnu a ten teprve vybídl kanadského beka ke zvýšení na 3:0! Asistence: Kratěna, Hlinka.
     
    23:03
    Plzeň právě vstřelila branku! Druhý gól domácích přidává JIŘÍ HANZLÍK! Zkušený obránce si sjel až těsně před branku a tam ho našel skvělou nahrávkou kapitán Martin Straka! Asistence: Straka
     
    6:53
    Plzeň právě vstřelila branku! Domácí se ujímají vedení! Hráč, o kterém se ani nevědělo, zda nastoupí, právě vstřelil úvodní branku! TOMÁŠ VLASÁK jako první našel před brankovištěm odražený puk a skóroval! Asistence: Jan Kovář
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 7. Vlasák (Kovář), 24. Hanzlík (Straka, Vlasák), 34. St. Pierre (Kratěna, Hlinka), 60. Hlinka (Mrňa, Kratěna) - 56. Mikulík (Hrdel, Žabka)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Kinrade, Kaberle, Frolo, Růžička - Pitule, Mrňa, Vostřák, Kratěna, Vlasák, Straka, Kovář, Duda, Hlinka, Petruška, Johnson, Stránský, Heřman M.
    BK Mladá Boleslav: Hübl - Dudáš, Baldwin, Jindra, Marušák, Chaloupka, Čutta, Žabka, Rýgl - Tomas, Mikulík, Vrbata, Jiránek, Hrdel, Plodek, Bahenský, Výborný, Loskot, Pabiška, Lenc, Balaštík

    Rozhodčí: Šindler, Trombík - Pešek, Jelínek
    bahis siteleri