Třinec – Zlín 2:3 (po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:3 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 23.09.2011, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Plzeň právě vstřelila branku! Je hotovo! Tři vteřiny před posledním hvizdem rozhodčích se do opuštěné klece trefil až zpoza modré JAROSLAV HLINKA! Asistence: Mrňa, Kratěna.
     
    56:10
    Vlasák jen lehce tečoval Dudovu nahrávku a nechybělo mu mnoho, aby vrátil svému týmu třígólové vedení!
     
    55:06
    Svoboda za povalení své branky inkasoval desetiminutový osobní trest.
     
    55:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav se dočkala kontaktního gólu! Adam Svoboda je nyní hodně naštvaný sám na sebe, protože za jeho záda prošlo lehké nahození MILANA MIKULÍKA, který snad ani nedoufal, že by z jeho pokusu mohl být gól. Asistence: Hrdel, Žabka.
     
    54:18
    St. Pierre i diváci na stadionu už se radovali z další branky v Hüblově síti, nakonec se ale ukázalo, že kotouč do sítě zamířil ze strany!
     
    50:58
    Hlinka vybojoval puk, ten se dostal ke Kratěnovi u mantinelu. Zkušený útočník ihned hledal před brankou Hlinku a také ho našel, puk ale po odrazu od Hübla skončil těsně vedle levé tyče branky hostí!
     
    45:18
    A je tu přesilová hra pro Plzeň. Hrdel (MBL) byl před svojí brankou až moc důrazný.
     
    44:37
    Petruška s Kovářem si dvakrát vyměnili kotouč a Jan Kovář se ocitl v ideální pozici mezi kruhy, jeho ránu vytáhl Hübl rukavicí!
     
    37:02
    Mrňa (PLZ) dostane dvě trestné minuty za nenápadné hákování. Rozhodčí byli ale pozorní.
     
    33:04
    Plzeň právě vstřelila branku! Domácí dnes ukazují, jak se má hrát přesilová hra! I další gól vstřelil obránce. NICOLAS ST.PIERRE si sjel na stejné místo jako předtím Hanzlík s tím rozdílem, že Hlinkova přihrávka směřovala zpoza brány nejdříve do strany na Kratěnu a ten teprve vybídl kanadského beka ke zvýšení na 3:0! Asistence: Kratěna, Hlinka.
     
    31:42
    Výborný právě promarnil stoprocentní šanci! Nejdříve už z dobré pozice neproměnil Tomas, Výborný se poté dostal k dorážce před prázdnou brankou ale Svoboda podle všeho hokejkou zastavil puk před čarou! To nyní potvrdil i videorozhodčí.
     
    26:53
    Loskot se dostal do další velké šance! Útok hostí sice opět začal chybou, ale odražený puk v plné rychlosti získal Loskot a dostal se sám před Svobodu, který betonem zabránil boleslavskému útočníkovi ve snížení.
     
    23:03
    Plzeň právě vstřelila branku! Druhý gól domácích přidává JIŘÍ HANZLÍK! Zkušený obránce si sjel až těsně před branku a tam ho našel skvělou nahrávkou kapitán Martin Straka! Asistence: Straka
     
    22:41
    Plzeň si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici odchází Plodek (MBL) za podražení.
     
    20:53
    Kinrade nezachytil zpětnou nahrávku a Vrbata se tak sám řítil na Svobodu, ten ale boleslavského útočníka dobře vytlačil do nevýhodného úhlu a puk chytil!
     
    19:54
    Boleslav mohla srovnat v samém závěru! Balaštík se po chybě domácí obrany ocitl zcela sám před Svobodou, ten si ale dobře vyjel a puk zachytil!
     
    18:14
    Martin Straka se nádherně prokličkoval až k brance hostí a pak ještě lépe našel Dudu, který ale ani dorážkou nedokázal usměrnit puk mezi tři tyče! Vyložená šance! Martin Straka sklízí ovace celého stadionu.
     
    14:59
    Tomáš Vlasák našel Dudu, který si sjel z druhé vlny, jenže plzeňský bouřlivák pouze nastřelil Žabku!
     
    12:20
    Domácí se sice ubránili, ale klid mít ještě nebudou. Duda (PLZ) si zcela mimo hru vyšlápl na svého protihráče a dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    10:50
    Frolo před vlastní brankou nebezpečně tečoval kotouč, ten ale zamířil těsně vedle!
     
    10:09
    Velká příležitost srovnat pro Boleslav! Na dvě minuty za hákování odchází Kaberle a domácí se budou bránit ve třech!
     
    8:54
    První přesilová hra pro Bruslaře. Dvě minuty za držení protihráče dostává Jeřábek (PLZ).
     
    6:53
    Plzeň právě vstřelila branku! Domácí se ujímají vedení! Hráč, o kterém se ani nevědělo, zda nastoupí, právě vstřelil úvodní branku! TOMÁŠ VLASÁK jako první našel před brankovištěm odražený puk a skóroval! Asistence: Jan Kovář
     
    3:38
    Sotva jedna přesilovka skončila, začíná další. TTentokrát si posedí Rýgl.
     
    1:31
    Žabka (MBL) vyloučen za podražení.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 7. Vlasák (Kovář), 24. Hanzlík (Straka, Vlasák), 34. St. Pierre (Kratěna, Hlinka), 60. Hlinka (Mrňa, Kratěna) - 56. Mikulík (Hrdel, Žabka)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Kinrade, Kaberle, Frolo, Růžička - Pitule, Mrňa, Vostřák, Kratěna, Vlasák, Straka, Kovář, Duda, Hlinka, Petruška, Johnson, Stránský, Heřman M.
    BK Mladá Boleslav: Hübl - Dudáš, Baldwin, Jindra, Marušák, Chaloupka, Čutta, Žabka, Rýgl - Tomas, Mikulík, Vrbata, Jiránek, Hrdel, Plodek, Bahenský, Výborný, Loskot, Pabiška, Lenc, Balaštík

    Rozhodčí: Šindler, Trombík - Pešek, Jelínek
    bahis siteleri