Vítkovice – Kladno 3:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:1 (kon.)
K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:7 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:7 (0:1, 2:0, 0:6)
HC Oceláři Třinec
Neděle 25.09.2011, 18:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAN PETEREK se obtočil kolem brány a zasunul puk mezi Hüblovy betony. Tak tohle je pro domácí noční můra...
     
    58:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Boleslavští vypili v dnešním utkání kalich hořkosti až do dna. Zíb s DAVIDEM KVĚTONĚM se dostali do úniku a sražený puk se došoural až za záda nešťastného Hübla. Asistence: Lukáš Zíb
     
    57:53
    Na trestnou lavici usedá Rostislav Marosz (TRI) - 2 minuty za sekání. 45 sekund se bude hrát 4 na 4, pak začne boleslavská přesilovka.
     
    56:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku a prakticky rozhodují o osudu utkání. JIŘÍ POLANSKÝ byl zcela osamocen před Hüblovou brankou a zasunout kotouč za brankovou čáru pro něj nebyl sebemenší problém. Asistence: Josef Hrabal.
     
    55:56
    Utkání přihlíží 3330 diváků.
     
    55:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se dostávají do dvougólového vedení! ROSTISLAV MAROSZ zužitkoval nezištnou Květoňovu přihrávku a Hüblovi nepomohl ani efektní rozklek. Asistence: David Květoň
     
    53:02
    Krásná kombinace, na jejímž konci byl Balaštík, který ještě posouval křížem na Výborného. Hamerlík se však stačil přesunout a tak kapitán Boleslavi zaváhal, chvíli s pukem míchal, než o něj přišel.
     
    52:13
    Tomas se snažil dorazit puk do odkryté části brány, ale nestihl to.
     
    51:28
    Domácím se naskytla velká příležitost k vyrovnání zápasu. Současně jsou vyloučeni Martin Lojek a Rob Davison (TRI). Boleslav bude hrát 2 minuty 5 na 3!
     
    50:39
    Hosté hrají v plném počtu. Boleslav měla v přesilové hře několik vyložených šancí, ale ani sebevětší příležitost nedokázala využít. Hamerlík se na ledě plácal jako ryba na suchu, několikát na Boleslavské zívala prázdná brána, jednou dokonce zasahoval na brankové čáře jeden z třineckých obránců...!
     
    49:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    No tak tohle byl hokejový dezert! Ve vlastním oslabení se dostal do útoku Polanský, poslal pod sebe na Lukáše Zíba, který neváhal a vyslal touš před bránu najíždějícímu MARTINU ADAMSKÉMU, jemuž jen stačilo nastavit hůl a překonat přesouvajícího se Hübla. Asistence: Lukáš Zíb, Jiří Polanský.
     
    44:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    JIŘÍ POLANSKÝ dostal křižnou přihrávku do levého kruhu a z voleje překonává Hübla. Brankář Boleslavi se proti střele nestihl přesunout. Asistence: Lukáš Zíb, Radek Bonk.
     
    44:13
    Marek Loskot (MBL) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    41:16
    McGregor byl lehce zahákován, rozhodčí posílá (zcela po právu) Milana Mikulíka (MBL) na trestnou lavici.
     
    39:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavi se fantasticky povedl úvod a konec druhé třetiny. Vrbata krásnou přihrávkou našel ZBYŇKA HRDELA, který střelou bez přípravy posílá Mladou Boleslav poprvé v sezóně do vedení. Asistence: David Vrbata.
     
    37:47
    Výborný křížem hledal zcela volného Tomase, který měl trochu problém se zakončením a tak se Hamerlík stihl přesunout.
     
    35:41
    Hrubost Jakuba Orsavy (TRI) je rozhodčím oceněna dvěma minutami.
     
    35:01
    Na trestnou usedá Boris Žabka (MBL) - 2 minuty za krosček. Šest sekund se bude hrát 5 na 3.
     
    33:21
    Balaštík mohl převrátit skóre na stranu Boleslavi! V oslabení jel zcela osamocen na Hamerlíka, překonat třineckého brankáře ale nedokázal - volil zakončení, trefil jen pravý beton soupeřova brankáře.
     
    33:07
    Třinec bude pokračovat v tlaku. Martin Dudáš (MBL) vyfasoval 2 minuty.
     
    30:39
    Drtivý tlak si vypracovali domácí borci! Roztočili kolotoč přihrávek v útočné třetině, nicméně ani jeden z nebezpečných pokusů ze střední vzdálenosti se neujal. Hamerlík svůj tým nyní podržel.
     
    29:00
    Rob Davison (TRI) si jde odpočinout na trestnou lavici. Pokud Boleslav nevstřelí gól, bude tam přesně dvě minuty hracího času.
     
    25:47
    Jiří Marušák (MBL) nedovoleně atakoval Polanského před vlastním brankovištěm a rozhodčí tento faul ocenil dvěma trestnými minutami.
     
    20:30
    Balaštík se po Výborného střele dostával k nebezpečnému zakončení. Lukáš Zíb (TRI) ho však bránil nedovoleně a inkasoval 2 minuty.
     
    20:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! MARTINU RÝGLOVI vyšel druhý pokus o střelu a tvrdou bombou k tyči od modré čáry propálil Hamerlíka. Asistence: Milan Mikulík.
     
    14:22
    Přesilovka Mladé Boleslavi končí. Na lavici hříšníků putuje Roman Tománek - 2 minuty, hákování.
     
    13:43
    Třinečtí zastavili tlak domácích jen za cenu faulu, Michal Chovan si jde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    11:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se vrhl do přesilovkového kolotoče zhurta. Zakončil ho až ranou od modré RADEK BONK. Asistence: David Květoň, Josef Hrabal.
     
    7:30
    V rovnocenném souboji ihned po buly upadl jeden z třineckých hráčů a na trestnou lavici si jde sednout Roman Tománek (MBL) za nedovolené bránění.
     
    7:15
    Boleslav pokračovala v přesilovkovém tlaku. Tomasovu střelu se snažil dorážet Balaštík, po něm následovala střela od modré. Třinec tuto situace přežil bez úhony.
     
    4:52
    V předchozí situaci Vrbatu fauloval Martin Richter (TRI) a jde si odpykat dvouminutový trest.
     
    1:32
    V dnešním utkání se bude poprvé vylučovat. Na trestnou lavici si půjdou sednout Petr Hořava (TRI) a Milan Mikulík (MBL).
    Marken.cz

    David Bohata

    Miloš Štrojsa

    Branky a nahrávky: 21. Rýgl (Mikulík), 40. Hrdel (Vrbata) - 12. Bonk (Květoň, Hrabal), 45. Polanský (Zíb, Bonk), 50. Adamský (Zíb, Polanský), 56. Marosz (Květoň), 57. Polanský (Hrabal), 59. Květoň (Zíb), 59. Peterek


    BK Mladá Boleslav: Hübl (Valent) - Čutta, Marušák, Žabka, Chaloupka, Jindra, Rýgl, Dudáš, Baldwin - Balaštík, Výborný, Tomas - Vrbata, Jiránek, Tománek - Bahenský, Loskot, Plodek - Mikulík, Hrdel, Lenc
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Davison, Hořava, Hrabal, Lojek, Richter, Zíb, Hudec - Polanský, Peterek, Orsava, McGregor, Marosz, Květoň, Kohn, Hrňa, Havel, Chovan, Bonk, Adamský, Valčák

    Rozhodčí: Lacina, Souček - Charvát, Svoboda
    bahis siteleri