CSKA Moskva – Inter 2:3 (kon.) | Bayern – Manchester City 2:0 (kon.) | Neapol – Villarreal 2:0 (kon.)
Lyon – Dinamo Záhřeb 2:0 (kon.) | Real Madrid – Ajax 3:0 (kon.) | Trabzonspor – Lille 1:1 (kon.)
Galaţi – Benfica 0:1 (kon.) | Manchester Utd. – Basilej 3:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
2:0 (2:0)
Manchester City
Úterý 27.09.2011, 20:45 • Allianz Arena • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Petersen nahradil dvougolového Petersena.
     
    90
    Ze hřiště odešel skvěle hrající Ribéry, kterého nahradil na závěrečných několik sekund Robben.
     
    83
    Tymoschuk nahradil Kroose, který naběhal v dnešním zápase téměř přesně 10.000 kilometrů.
     
    79
    Kroos poslal do šestnáctky z přímého volného kopu centr, který tečoval hlavou Gomez a míč směřoval přesně k tyči. Hart byl u ni včas a střelu vyrazil. K dorážce se dostal Muller, jeho pokus však skončil mimo.
     
    78
    Kolo Toure postavil kosu do cesty Ribérymu a dostal žlutou kartu.
     
    77
    Třetím potrestaným hráčem City se stal Yaya Toure.
     
    73
    Třetí střídání City. Kolarov nahradil Barryho.
     
    72
    Schweinstieger se rozhlédl, jestli má prostor a poté natáhl k táhle přízemní střele, jejíž dráhu, která směřovala k tyči, zastavil Joe Hart.
     
    70
    Dvacet minut před koncem zápasu došlo v týmu City ke druhé změně. James Milner vystřídal nevýrazného Nasriho.
     
    67
    Gael Clichy poslal zezadu k zemi Mullera a uviděl žlutou kartu.
     
    58
    Velkou šanci si vytvořil Bayern jen o několik sekund později. Lahm dostal k prostor centru na přední tyč, kam si opět skvěle naběhl Kroos. Jeho střela skončila vedle levé tyče.
     
    55
    Roberto Mancini udělal překvapivou změnu. Z trávníku stáhl Edina Džeka, kterého nahradil De Jong.
     
    45+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    GOMEZ vstřelil druhý gól! Hart předvedl fantastický zákrok proti bezprostřední hlavičce, jenže mu nepomohl Kolo Toure, který zaspal a nechal Gomeze, aby podruhé zblízka překonal Harta. Anglický brankář opět dělal, co mohl.
     
    42
    Agüero přišel pozdě do souboje se Schweinsiegerem a poslal ho k zemi, za což vyinkasoval žlutou kartu. První v zápase.
     
    38
    Bayern právě vstřelil branku!
    GOMEZ poslal Bayern pohodlně do vedení! Ribéry vyslal na Harta přízemní střelu, kterou nedokázal chytit a pouze ji vyrazil na kopačku Mullera. Ten mohl poslat domácí do vedení. Hart ale vytáhl fantastický zákrok, jenže míč se dostal ke Gomezovi, který ho uklidil do prázdné brány. Hart byl na zemi a zcela bezmocný.
     
    36
    Obrovská šance Bayernu! Muller poslal zprava přesný centr do malého vápna, kam si skvěle na přední tyč naběhl Schweinstieger, který střelou z první těsně minul pravý horní roh Hartovi brány.
     
    33
    Ribery roztáhl míč doprava na Schweinstiegera, který vyslal na bránu City přízemní střelu směřující přesně k tyči a Hart musel podruhé během krátkého časového úseku zasahovat.
     
    31
    Ribery vybojoval skvěle míč a založil rychlý protiútok Bayernu, který nakonec sám zakončil střelou zpoza šestnáctky. Hartovi nadělala střela problémy a pouze ji vyrazil. Další nebezpečí už ale akce domácích nepřinesla.
     
    25
    Citizens dostali možnost dalšího přímého kopu. Tentokrát v výrazně nebezpečnější pozice. K jeho exekuci se těsně za šestnáctkou postavil Yaya Toure, který pálil na přední tyč. U ní byl ale včas pozorný Neuer.
     
    21
    Manchester City dostal po faulu na Barryho výhodu volného přímého kopu, který rozehrál velmi chytře David Silva. Španělský playmaker poslal perfektní lob za obranu na Džeka. Ten si míč zpracoval a vypálil. Jeho pokus ale zablokoval Boateng.
     
    4
    První dobrou šanci si vytvořilo City! Richards poslal z pravé strany přízemní centr na Džeka, který se dostal ke střele. Ta byla ale postrádala razanci a navíc směřovala do míst, kde byl připravený Neuer.

    Tomáš Reiner

    Branky: 38. Gomez, 45+1. Gomez

    Karty:   42. Agüero (MAC), 67. Clichy (MAC), 77. Y. Toure (MAC), 78. K. Toure (MAC)


    Bayern Mnichov: Neuer, Rafinha, Van Buyten, Boateng, Lahm, Schweinstieger, Luiz Gustavo, Muller, Kroos (83.), Ribéry (90.), Gomez (90+2.). Střídající hráči: Butt, Contento, Usami, Alaba, Tymoschuk (83.), Alaba, Robben (90.), Petersen (90+2.)
    Manchester City: Hart, Richards, Kompany, K Toure, Clichy, Barry (73.), Y Toure, Nasri (70.), Aguero, Silva, Dzeko (55.). Střídající hráči: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Milner (70.), Kolarov (73.), Tevez, De Jong (55.)

    Rozhodčí: Viktor Kassai (Maďarsko)
    bahis siteleri