Poprad – Žilina 0:1 (po pen.) | Poprad – Žilina 0:0 (kon.) | Košice – Nitra 2:1 (kon.)
Košice – Nitra 2:1 (kon.) | Ždaňa – B. Bystrica 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 3:0 (kon.)
po penal.
FK Poprad
0:1 (0:0)
MŠK Žilina
sk Úterý 27.09.2011, 15:30Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    P
    Žilina dala gól!
    Rozhodujúcu penaltu premenil MARCEL ONDRÁŠ, domáci Róbert Huszárik si na loptu možno ešte siahol, no na vysokú strelu do ľavej strany z pohľadu strelca nemal šancu. (17:26:10)
     
    Peter Pitoňák špicom taktiež pod brvno vlial nádej do radov popradských fanúšikov!
     
    Dulovič napálil loptu pod brvno, Krnáč na zemi uznal, že nemal šancu.
     
    Barčík s prehľadom natiahol Huszárika a loptu poslal medzi prsty brankára a ľavú tyčku.
     
    Úspešný bol taktiež Pavel Mráz, keď poslal Huszárika doprava a sám lopte udal smer na opačnú stranu.
     
    Popradčan Rams vyrovnáva na 1-1 strelou vysoko do pravej strany, brankár sa hodil doľava.
     
    Taktiež do pravej strany premieňa - ponad ruky popradského brankára.
     
    89
    Kubus s obrovským potleskom. Barčíkovi zobral loptu pri akcii na rohu šestnástky a prešprintoval s ňou až na opačnú stranu, kde ťahaný za dres získava autové vhadzovanie.
     
    81
    Vysoký center na Mráza, v pokutovom území nebola jeho pozícia stratená, vysokou nohou však loptu netrafil a padá na zem.
     
    79
    Deza po prihrávke od Zošáka zahnaný na ľavú stranu, domáci sa po nevydarenej štandardke vracali len s ťažkosťami a Žilina premárnila sľubnú šancu na rýchly protiútok dvoch proti dvom.
     
    71
    Kubusova rana z ľavej strany. Lukáš Kubus obklopený dvoma obrancami nešpekuloval, snažil sa nájsť priestor pri krnáčovej vzdialenej žrdi, no našiel iba jeho rukavice.
     
    70
    Pichova šanca zastavená ofsajdom. Striedanie u hostí - Patrik Mráz vymenil Tomáša Majtána, ktorý teda po dobrej práci na ihrisku už gól určite nedosiahne.
     
    66
    Majtán v pokutovom území! Bránka naľavo od hlavnej tribúny je možno prekliata, hráči z akejkoľvek pozície strieľajú do rúk brankárovi, týmto nechceme brať kredity Huszárikovi pri peknom zákroku.
     
    64
    Tomáš Rusnák nahradí Radomíra Michlíka.
     
    61
    Striedajú aj hostia, Zdena Štrbu nahrádza Štefan Zošák.
     
    60
    Filip Palutka strieda Lukáša Compeľa.
     
    56
    Z ihriska odchádza Adam Žilák, nahradí ho Jean Deza.
     
    54
    Rams - Kočiš - Michlík. U prvého menovaného akcia začala, keď získal loptu od kapitána hostí, Barčíka, šikovný oblúčik za obranu prevzal Kočiš a jemnou prihrávkou dostal do vyloženej šance Michlíka, ktorý sa snažil technickým zakončením Krnáča obstreliť, no nevystihol správny smer a žilinský brankár vyráža loptu na roh.
     
    53
    Za hosťujúcu obranu sa dostal Rams! Križovať ho stihol vracajúci sa Kerla a sklzom posiela vystrelenú loptu na roh.
     
    V tíme Popradu dochádza k zmene na brankárskom poste, prichádza Huszárik. Daniel Vernarský si vyslúžil potlesk, keďže bol prvý polčas symbolickou rozlúčkou s popradským dresom, odchádza do Banskej Bystrice.
     
    42
    Kubus na ľavej strane nakopol vrtuľu, ustál súboj s dvomi obrancami a poslal prízemný center rovno na kopačku Michlíka, ten sa chytá za hlavu, pretože znovu triafa len dobre postaveného Krnáča.
     
    27
    Anton Kočiš napálil loptu iba do múru, následný vysoký center sa však nešťastne odrazil aj od Žilinčana Mabouku a Krnáč mal so zákrokom problémy.
     
    26
    Prvá lopta z rohu síce úžitok hostí nepriniesla, následný center však našiel priamo hlavu nekrytého Zdena Štrbu, ktorý trestuhodne posiela loptu nad bránku.
     
    25
    Majtánova šanca! Tomáš Majtán sa presadil po pravej strane, na jeho strelu už Vernarský nemohol dočiahnuť a Popradčanov zachraňuje odvrátením lopty na roh Peter Pitoňák.
     
    11
    Veľká šanca aj na druhej strane! Krnáč si však na loptu znovu iba počkal, keďže Kubus vystrelil zvnútra šestnástky zbrkle priamo do jeho náručia.
     
    8
    Barčík nabil loptu spoluhráčovi do druhej vlny a domáci gólman musel vytiahnuť zákrok z kategórie záchranných! Mal šťastie, že zrejme Pich nenamieril presnejšie.
     
    3
    Prvá veľká šanca zápasu! Domáci Kubus využil dieru v obrane Žiliny a dostal sa do výbornej streleckej pozície. Brankára hostí však strelou priamo do jeho náruče nepotrápil.

    Marián Handzuš

    Branky: 0. Ondráš


    FK Poprad: Vernarský, Rams, Kočiš (A), Pitoňák, Compeľ, M. Tropp, Ondruš, Michlík, Dulovič, Bendík, Kubus.
    MŠK Žilina: Krnáč, Angelovič, Žilák, Ondráš, Gergel, Majtán, Barčík (K), Pich, Kerla, Mabouka, Štrba.

    Rozhodčí: Jaška - Lieskovský, Mikulaj
    bahis siteleri