Třinec – Slavia 4:0 (kon.) | Litvínov – Zlín 1:2 (po s.n.) | Pardubice – Motor ČB 2:1 (po pr.)
Kladno – Mladá Boleslav 1:2 (po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (0:0, 0:0, 4:0)
HC Slavia Praha
Pátek 30.09.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    A Slavia má šanci aspoň snížit! Josef Hrabal vykopnul puk mimo mantinely a jelikož to bylo z vlastní třetiny, Třinec jde potřetí do tří.
     
    58:40
    Za sekání vyloučen Bryan McGregor.
     
    58:01
    Erik Hrňa unikal sám na Kopřivu a byl nedovoleně zadržen. Máme tady trestné střílení!
     
    55:19
    Domácí si zahrají další přesilovku. Vyloučen byl Tomáš Svoboda, který sekl jednoho z třineckých.
     
    54:48
    Po přerušení hry došlo před Kopřivou k výměně názorů. Nejaktivnějším byl domácí Ladislav Kohn, který si od rozhodčích vykoledoval desetiminutový trest! Kohnovi se to nelíbilo a šel se rozhodčích zeptat, co udělal. Sudí ale jeho otázky nevyslyšeli a poslali jej předčasně do sprch!
     
    52:02
    Oceláři jdou do čtyř. V útočné fázi si příliš aktivně počínal Ladislav Kohn, který přesekl hůl jednoho z obránců Slavie. Hra bude pokračovat po krátké pauze.
     
    48:18
    Domácí jej ale dokázali opět vybojovat a dostat se do tlaku. Vše končí faulem Vladimíra Růžičky ml. Třinec si zahraje další přesilovku.
     
    46:15
    Na trestnou lavici usedá Pavel Kolařík, který odsedí dvě minuty za sekání. Hra bude pokračovat po krátké pauze.
     
    39:54
    A tak přeci jen ještě jeden zápis do statistik ze druhé třetiny. Na trestnou lavici byl poslán Petr Kadlec, který podrazil jednoho z třineckých.
     
    33:45
    Oceláři jdou opět do tří! Stanislav Hudec vyhodil puk ze hřiště, což se z vlastní třetiny nesmí. Slavia 48 vteřin 5/3.
     
    32:33
    Domácí jdou do čtyř. Unikajícího Sklenáře zastavil Lukáš Zíb. Rozhodčí Minář zdvihl pravici, což se Zíbovi vůbec nelíbilo. Minář proto ke dvěma minutám připojuje ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Dvouminutový trest odpyká Rostislav Marosz.
     
    30:12
    Rozhodčí opět vylučují. Třinečtí si svou aktivitou vynutili další přesilovku. Vyloučen byl Jakub Šulc, který držel svého protihráče.
     
    21:24
    Oceláři jdou do tří! Ladislav Kohn podrazil obránce Slavie a půjde tak odsedět dvě minuty na trestnou lavici. Slavia 25 vteřin 5/3.
     
    19:49
    Rozhodčí budou ještě jednou vylučovat. Na trestnou lavici usedá Lukáš Havel, který podrazil svého soupeře.
     
    11:14
    Vyloučeným tedy je Jiří Doležal. Ten, ve snaze zastavit útok Třince, zahákoval obránce Hudce.
     
    6:56
    Adamského přijel podpořit Lukáš Zíb. Třinecký bek se snažil obehrát Vašíčka. Hostující obránce si ale velmi dobře kontroloval puk a nechtěl jej přenechat Zíbovi. Ten byl ale tak aktivní, že nakonec Vašíčka podrazil. Slavia 5/4.
     
    4:01
    Do pásma pospíchal Michal Chovan. Domácí forward byl zastaven Jakubem Šulcem. Rozhodčí bude vylučovat na obou stranách. Domácí forward dostal dvě minuty za nafilmovaný pád, Šulc pak za hákování.
     
    1:51
    Uvidíme první přesilovku zápasu. Domácí Michal Chovan se snažil přebruslit střední třetinu, jeho postup ale zastavil Tomáš Micka, který jej hákováním poslal k ledu.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 44. Bonk (Květoň, Hořava), 47. Hrabal (Marosz, Zíb), 56. Marosz (Květoň, Hrabal), 59. Hrňa


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Davison, Hořava, Hrabal - Marosz, Bonk, Květoň - Adamský, Polanský, Kohn - Havel, Peterek, Chovan - Orsava, Valčák, Hrňa - McGregor
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Slipčenko) - Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Šulc, Špelda, Krejčík, Kolařík - Tomica, Čermák, Svoboda, Jelínek, Jaškin, Poletín, Micka, Doležal, Sklenář, Růžička, Kůrka, Hertl

    Rozhodčí: Minář, Polák - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri