Skalica – HC Slovan 2:4 (kon.) | Žilina – Martin 1:2 (po s.n.) | Zvolen – Trenčín 0:3 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Nitra – Poprad 1:6 (kon.)
konec
HK Nitra
1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
HK Poprad
sk Pátek 30.09.2011, 19:00 • ZŠ Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    47:12
    Poprad už zvyšuje na 6:1. Po chybách obrany Nitry sa dostal k puku ARNE KROTÁK a ten triafa ľavú "šibenicu".
     
    40:35
    A je rozhodnuté! Poprad už vstrelil 5 gól a ako všetky ostatné aj tento padol po dorážke. Strela Arne Krotáka sa dostala k neobsadenému ĽUBOMÍROVI VAICOVI a ten presne trafil odkrytú časť brány.
     
    36:58
    Poprad už zvyšuje na 4:1 a ja si myslím, že je už rozhodnuté.
    Penker pomaly reagoval na odrazený puk a pohotový RICHARD RAPÁČ už vedel čo s ním. Asistencie: Vandas, Velebný
     
    33:29
    Poprad dal gól! Korhoň v pozícii obrancu zaváhal na modrej čiare, Ľubomír VAIC mu vypichol puk, ušiel do brejku a presnou strelou medzi betóny zvyšuje na 3:1 pre hostí. Tí sa však stále budú brániť, ešte presne 3min aj 10 sek.

    Poprad dáva gól! Zapochybovanie v obrane domácich, ktorú využíva ĽUBOMÍR VAIC ten sa rúti na Pankera a zasúva mu puk pomedzi betóny.
     
    19:18
    Poprad dáva gól! Pred koncom prevej tretiny Poprad už po druhý krát využíva presilovku znova tvrdá strela Martina Kuľhu od modrej puk sa tam ešte odrazil od niektorého hráča z Nitry a ANDREJ NOVOTNÝ dorazil puk do odkrytej brány.

     
    17:28
    A Nitra vyrovnáva po výhode dvoch hráčov. Miroslav Ďurák opáčil a jeho delovku ešte vyrazil Melicherčík vyrazil a SAMIR SALIJI dokonalým padáčikom z bekhandu dorazil puk do brány. Asitencia: Miroslav Ďurák, Tomáš Chrenko.


     
    05:35
    Poprad využíva presilovku 5/4 a vstrelil úvodný gól po tom čo Kuľha vypálil od modrej puk na ten ešte Pankera stihol zakročiť, ale bol tam Rapáč a ten už iba doklepol puk do odkrytej brány.
    Nitra - Poprad 0:1

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 18. Saliji (Ďurák, Chrenko ) - 6. Rapáč (Vandas, Kuľha), 20. Novotný (Kuľha), 34. Vaic, 37. Rapáč (Vandas, Velebný), 41. Vaic (Kroták), 48. Kroták


    HK Nitra: Penker (Čiliak) - König, Bača, Saliji, Štefanka, Hrnka, Rais, Ďurák, Korhoň, Chrenko, Ručkay, Árvay, Polák, Saliji, Podstavek, Mašlonka, Šumichrast, Haščák, Čaládi.
    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - Novotný, Brejčák, Vandas, Balán, Kuľha, Fabian, Malina, Kroták, Gellerstedt, Vaic, Šterbák, Hellström, Rapáč, Takáč, Škovira, Kramár, Velebný, Paločko, Kraft, Achmetov.

    Rozhodčí: Goga, Bundil, Stano
    bahis siteleri