Česko – Španělsko 0:2 (kon.)
konec
Česko
0:2 (0:2)
Španělsko
Pátek 07.10.2011, 20:45Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    Z rychle se vylidňující Letné se loučí Tomáš Kohlmann a těším se na přečtenou u dalších fotbalových přenosů. (22:44:40)
     
    Španělé v Praze vítězí 2:0 a nutno podotknout, že zcela snadno. Na Letné dominovali od úvodní minuty a když brzy Xabi Alonso zvyšoval na dvoubrankový rozdíl, bylo jasné že dnes zde kvalifikační body zřejmě nezůstanou. Nakonec naši ještě mohou být rádi za konečný výsledek, neboť přišli o vyloučeného Hübschmana, Martinezovu tutovku zlikvidoval Čech a Xavi nastřelil břevno.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Našim nepomohl ani závěrečný rohový kop a na Letné je pro dnešek dobojováno.
     
    90
    Neujala se ani Jiráčkova snaha průnikem španělskou polovinou.
     
    90
    Italský arbitr Tagliavento přidává k dnešním devadesáti dvě nastavené minuty.
     
    88
    Utkání se již pouze dohrává, Španělé jsou se současným vývojem zcela spokojeni a naši nemají síly je nějak ohrozit.
     
    86
    Matův rohový kop odhlavičkoval do bezpečí Pekhart, což byl dost možná jeho první kontakt s míčem po více jak dvaceti minutách na hřišti.
     
    85
    Po krátkém českém intermezzu opět pokračuje španělská nadvláda na hrací ploše. Stěží se naši dostávali k míči v jedenácti, o to hůře to jde bez vyloučeného Hübschmana.
     
    83
    Po rychlé Čechově rozehrávce rozběhl český útok Rosický středem hriště, předal na levou stranu Kadlecovi, jenž udělal v pokutovém území kličku k brance, následně velmi slabou střelou pouze trefil Puyola.
     
    81
    Xaviho pas na Villu nepustil za sebe Hubník a tak se španělský špílmachr opřel do míče sám a byla z toho utěšená rána, kterou zastavilo až břevno české branky.
     
    79
    Ve španělské souhře náhradníků vymyslel Villa krásnou přihrávku mezi české stopery na rozběhnutého Javiho Martineze, jenž se snažil jemnou střelou obelstít Čecha, ten však dokázal vyškrábnout míč těsně vedle tyče své branky.
     
    77
    České střídání ve středové formaci, Koláře nahrazuje Vacek.
     
    76
    Villova střela si nenašla cestu mezi tři tyče.
     
    74
    Kadlec proběhl levou stranou hřiště až k rohovému praporku, nedokázal však vymyslet nic, čím by ohrozil španělskou obranu a o míč snadno přišel.
     
    72
    Xabi Alonso dnešní zápas také nedohraje, neboť není schopen po Hübschmanově zákroku pokračovat ve hře a nechtíc přepouští své místo Javi Martinezovi. S ním se mohli potkat čeští mladíci na evropském šampionátu do jedenadvaceti let, kde nastoupil podobně jako střelec první branky Juan Mata.
     
    71
    Nutno dodat, že dosud se hrálo v těch nejslušnějších možných mezích z obou stran než přišel nesmyslný zákrok Hübschmana, za sedmdesát minut hry jsme viděli pouze čtyři fauly, navíc zcela bez náznaku žluté karty.
     
    70
    Hübschman ve středu pole ošklivě sestřelil Xabiho Alonsa a italský sudí Tagliavento neváhal s vytažením červené karty!
     
    69
    Probudili se i čeští fanoušci, kteří se pokřikem "Češi!" snaží vyburcovat fotbalisty v bílém k větší útočné aktivitě. Naši stále čekají na přesný pokus mezi tři tyče.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 6. Mata, 21. Xabi Alonso

    Karty:   70. Hübschman (CZE)


    Česko: Čech - Gebre Selassie, Hubník, Sivok, Kadlec - Hübschman, Jiráček - Kolář, Rosický, Pudil - Baroš (63. Pekhart)
    Španělsko: Casillas - Arbeloa, Ramos (46. Puyol), Pique, Albiol - Alonso, Busquets, Xavi (72. Javi Martinez) - Silva, Mata - Torres (62. Villa)

    Rozhodčí: Tagliavento - Copelli, Nicoletti (vš. Itálie)

    Diváci: 17 873
    bahis siteleri