Šumperk – Písek 1:3 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 7:4 (kon.)
Hr. Králové – Olomouc 3:5 (kon.) | Chomutov – Kadaň 6:4 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 6:1 (kon.)
Most – Beroun 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:4 (1:2,2:2, 4:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 08.10.2011, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je hra Rebelů, na jakou jsme čekali skoro celý zápas. JAN SEMORÁD se ve středním pásmu chopil puku, obešel si dva hráče a pozemní střelou podél Salfického betonů definitivně ukončuje jakékoli naděje hostů na bodový zisk. Asistence: Morava.
     
    57:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tohle byla paráda od Mariana Moravy, který krásným obloučkem od vlastní branky našel na modré číhající VOJTĚCHA NĚMCE. Ten v samostatném úniku volil střelu mezi betony a vyšlo mu to! Je pravděpodobně rozhodnuto.
     
    55:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Kostourek se opět obtočil kolem branky. O puk se u tyčky přetahovali hráči obou mužstev, až se dostal před branku na hůl naprosto nehlídaného JONÁŠE FIEDLERA, jehož střela rozvlnila síť. Asistence: Kostourek.
     
    43:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Puk dlouho poskakoval v obranném pásmu Litoměřic a nikdo nebyl s to ho odehrát na jednu či druhou stranu. To se nakonec povedlo Semorádovi, který prostrčil na VOJTĚCHA NĚMCE. Havlíčkobrodský forvard dlouho se střelou váhal, až zvolil zakončení bekhendem, jež propadlo Salfickému pod vyrážečkou.
     
    37:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Hosté jdou znovu do vedení! Opět se dostali do přečíslení 2 na 1 a střela JAKUBA HLUSIČKY vymetla růžek Suchanovy branky. Asistence: Kříž.
     
    34:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Z nenápadné akce v útočném pásmu je nakonec gól Rebelů! Hodně prostoru až trestuhodně dostala dvojice SEMORÁD-Němec, která si mezi sebou dvakrát vyměnila puk a první jmenovaný z nápřahu překonal Salfického. Asistence: Němec.
     
    25:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    V době, kdy už byli Litoměřice kompletní, ujížděl sám na branku JAROSLAV HAŠEK, Suchan ovšem vytáhl parádní zákrok. Hašek se znovu puku ujal za brankou, vybruslil si před ní a zápěstní střelou umístil touš k tyčce. Druhá střela byla ale přece jenom chytatelná.
     
    22:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po buly se na modré k puku dostal LADISLAV RYTNAUER, jenž volil jen lehké zahození na branku, které překvapivě skončilo v síti. Salfický měl pravděpodobně zakrytý výhled od jednoho z hráčů Rebelů. Asistence: Zábranský.
     
    12:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Situace 3 na 2 a Litoměřice jdou do vedení. Martin Belay našel v útočném pásmu JAROSLAVA HAŠKA, který vypálil na přesouvajícího se Jaroslava Suchana, jemuž puk zapadl mezi betony. Asistencve: Belay, Loskot.
     
    7:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion bleskově využívá přesilovku. Ovšem s pořádným štěstím. Drábkovo nahození od modré se odrazilo od bruslí domácích obránců až na hokejku úplně volného MARTINA BELAYE u pravé tyčky, který neměl už vůbec těžkou úlohu.
     
    3:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hned další střela ale končí v síti. Ofenzivně laděný obránce JAROSLAV KOMA napřáhl od modré a puk zapadl k pravé tyčce. Asistence: Němec, Polodna.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 4. Koma (Němec, Polodna), 23. Rytnauer (Zábranský), 35. Semorád (Němec), 44. Němec (Semorád), 56. Fiedler (Kostourek), 58. Němec (Morava), 59. Semorád (Morava) - 8. Belay (Drábek), 13. Hašek (Belay, Loskot), 26. Hašek (Loskot), 38. Hlusička (Kříž)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Šenkeřík, Morava (C) - A. Jelínek, Koma - Pavlík(A), Protivný - Ostrčil, Poskočil - Polodna, Kostourek, Švaňhal - Voj. Němec (A), Semorád, Jonáš - Fiedler, Zábranský, Rytnauer - P. Musil, Štěpánek, Stehlík.
    HC Stadion Litoměřice: Salfický (Sklíba) - Kříž (A), Kružík - Smetana, Drábek - Suchý, Holomek - Drahorád, Ketner - Tvrzník (A), Kafan, Kloz - Hašek, Belay, Loskot - Gengel, Slížek (C), Horčička - Novák, Hlusička, Tůma.

    Rozhodčí: Pavel Wütherle - Milan Svoboda, Kamil Zavřel

    Diváci: 1043
    bahis siteleri