Děčín – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Havířov – Val. Meziříčí 5:1 (kon.) | Řisuty – Milevsko 4:3 (po s.n.)
Technika Brno – Trutnov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Uh. Hradiště 3:7 (kon.)
Sokolov – Lev Benešov 6:3 (kon.) | Klatovy – Kobra 9:6 (kon.) | Chotěboř – Nymburk 2:4 (kon.)
Prostějov – Přerov 4:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 08.10.2011, 18:302. liga skupina Východ
Partner:
     
    56:53
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov využívá přesilovou hru! Velký závar před brankou hostů využívá ROBIN ŠEVČÍK, když dorazil Dubovu střelu k tyči. Asistence: Lukáš Duba.
     
    28:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nedáš dostaneš! Přesně tohle teď platilo v Prostějově. Hosté jeli dva na jednoho, jenže Pospíšil nedokázal zakončit přesně. Tomiga předal puk ve středním pásmu LUKÁŠI DUBOVI, ten dokázal zakončit jednou rukou, když ho tísnil obránce. Tihlář sice puk zastavil, ale následně ho oba hráči i s pukem dotlačili za brankovou čáru. Asistence: Michal Tomiga.
     
    27:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pavel Kumstát udělal hrubku ve středním pásmu. Hosté se zmocnili puku a akci 3 na 2 skvěle sehráli. Do prázdné branky zakončkoval MATĚJ BLINKA. Asistence: Martin Kotásek, Radomír Pala.
     
    26:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté přecejen využívají přesilovou hru. Daniel Faltýnek předal puk ve středním pásmu ZDEŇKU SEDLÁKOVI, ten s pukem nic nevymýšlel a vyslal mezi kruhy střelu na branku, Sedlář jen promáchl lapačkou. Asistence: Daniel Faltýnek.
     
    19:40
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov tuto přesilovku rychle využívá. Z rohu přes šířku pásma nahrál Jakub Čuřík DAVIDU ŠEBKOVI na vrchol kruhu a ten se přesnou střelou do horního růžku zapsal na listinu střelců. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    13:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Marek Ditrich nahodil puk na Sedláře a jelikož si domácí obránce nedokázal pohlídat RICHARDA BRANČÍKA, můžou se po jeho lehké teči hosté radovat z branky. Asistence: Marek Ditrich.
     
    0:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov parádně vstupuje do zápasu. Využívá hned první akci. Na modré předal Martin Stejskal puk Filipu Smejklaovi, ten s ním sjel k brance kde našel dobře postaveného LUKÁŠE DUBU a ten se trefil za Tihláře. Asistence: Martin Stejskal, Filip Smejkal.

    Miroslav Klimeš

    Branky a nahrávky: 1. Duba (Smejkal, Stejskal), 20. Šebek P. (Čuřík), 29. Duba (Tomiga M.), 57. Ševčík (Duba) - 14. Brančík (Ditrich), 27. Sedlák (Faltýnek), 28. Blinka (Kotásek, Pala)


    LHK Jestřábi Prostějov: Sedlář (Musil) - Kumstát, Finkes, Osina, Kolibár, Peštuka, Halouska, Tomiga, Stejskal, Duba, Ševčík, Šebek P., Zachar, Čuřík, Smejkal, Černý, Šebek D., Stráněl, Jedlička, Žajgla.
    HC ZUBR Přerov: Tihlář (Okáč) - Pala, Ferenc, Vlček, Faltýnek, Pospíšil, Krajíček, Kočara, Hanák, Kotásek, Sedlák, Kolařík, Kundrátek, Menšík, Brančík, Ditrich, Černý, Blinka, Goiš.

    Rozhodčí: Pokorný - Klouda, Samuel
    bahis siteleri