Chomutov – Plzeň 4:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 3:4 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:6 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 3:5 (kon.) | Zlín – Třinec 3:2 (po s.n.) | Vítkovice – Havířov 3:1 (kon.)
Slavia – PZ Kladno 3:2 (kon.) | K. Vary – HC Kladno 2:1 (kon.) | Letňany – Pardubice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Písek – Hr. Králové 5:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Kladno
Sobota 08.10.2011, 15:30 • KV Arena (Karlovy Vary - Tuhnice) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    29:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Domácí si berou zpět ztracené vedení. Csamango našel dobře postaveného SEBASTIÁNA GORČÍKA, který v jízdě z první propálil Exnera. Asistence: Štěpán Csamango.
     
    18:34
    Kladno právě vstřelilo branku! Hosté vyrovnávají necelé dvě minuty před koncem úvodního dějství. Tentokrát to Kladenští zkusili nahazovaným pukem a vyplatilo se. V rohu sice musel zbojovat Křepelka, ale po následném rychlém zpracování nalezl MIROSLAVA JIRÁKA, který si najížděl přímo před domácího brankáře Feča. Hostující střelec se jen napřáhl a z první prostřelil gólmana Varů mezi betony. Domácí obrana v tomto případě zaspala. Asistence: Petr Křepelka.
     
    11:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Domácí to nakonec zvládají a využívají početní převahu. Dlouho to vypadalo, že se ani nedostanou ke střele, ale nakonec se Karlovarským povedlo hru roztáhnout. Pak už to šlo ráz na ráz. Molnár našel v rohu volného Hrocha, který si s pukem chvíli pohrál a následně poslal křižný svižný pas na zcela volného JAKUBA MATYÁŠE na modré čáře. Domácí bek se nijak nerozakoval. Prostě se napřáhl a propálil celé pásmo. Gólman byl bez šance. Asistence: Daniel Hroch, Alexander Molnár.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 12. Matyáš (Hroch, Molnár), 30. Gorčík (Csamango) - 19. Jirák (Křepelka)


    HC Energie Karlovy Vary: Fečo (Frček) - Matyáš, Šafář, vaněk, Michálek, Priškin, Kodl - Molnár, Csamango, Bečka (C), Zikmund, Čápek, Gorčík, Petrov, Zielgler, Vrána, Hroch.
    HC Kladno: Exner (Kaňka) - Paták, Bunda, Špaček, Hierman, Kehar, Hulcr, Potekhin - Seidl, Janeček, Slánský, Christl, Kuzďas, Jirák, Novák, Hoffman, Šilhavý, Křepelka, Habrdla, Horák.

    Rozhodčí: Bouzek - Jelínek, Pešek.

    Diváci: 100.
    bahis siteleri