Č. Budějovice – Teplice 1:1 (kon.) | Jablonec – Příbram 5:1 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Dukla Praha 0:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
5:1 (3:0)
FK Příbram
Neděle 16.10.2011, 15:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Střídá také Příbram. Ze hřiště odchází Papšys, do boje míří Mareš.
     
    79
    Jablonečtí střídají. Místo Kopice si zahraje Vošahlík.
     
    71
    Loučka vyslal kupředu Jarolíma, jenž se i přes bránícího protihráče natlačil před branku. Nakonec také vypálil, jeho střela letěla těsně nad břevno.
     
    68
    Jablonecké střídání, Pitáka nahradil Vaněk.
     
    67
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Domácí ale na trávníku stále vládnou a polootevřenou obranu soupeře potrestali již popáté! Lafata přenechal před šestnáctkou soupeře balón MARKU JAROLÍMOVI, který se prosadil tvrdou ranou k pravé tyči - 5:1.
     
    64
    Hosté se osmělují, po Tarczalově přihrávce se dostal k zakončení Šlapák. V nadějné pozici ale namířil svoji střelu pouze do brankáře Špita.
     
    62
    Příbram právě vstřelila branku!

    Hosté snižují náskok soupeře, Příbramští fotbalisté se kostrbatou kombinací dostali až před jabloneckou branku a litevský záložník MARIUS PAPŠYS trefil z penaltového puntíku přízemní střelou přesně - 4:1.
     
    58
    Jablonec v útoku nepolevuje, Jablonského střelu vytěsnil Hruška na další jablonecký roh.
     
    55
    Na druhé straně se snažil přes vyběhnutého Hrušku procpat míč Piták, ani nadvakrát ale z úhlu brankáře neprostřelil. Vybojoval alespoň roh pro Jablonec.
     
    53
    Příbram podruhé střídá, Pilíka nahrazuje Valenta.
     
    49
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Domácí celek však ze své první větší příležitosti znovu udeřil a navyšuje svůj náskok. Jablonského pas skrz příbramskou šestnáctku doputoval až na pravou stranu, odkud jej do sítě zaslal JAN KOPIC - 4:0.
     
    46
    Jablonec o poločase vystřídal, Beneše nahradil Zábojník.
     
    35
    Hostující trenér Vavruška reaguje na nepříznivý stav střídáním. Místo Divíška si zahraje Šlapák.
     
    33
    Tutovka Jablonce čtvrtým zásahem nekončí. Brankář Hruška vyběhl proti Pitákovi a k míči se posléze dostal Kovařík. Zpoza šestnáctky měl před sebou poloprázdnou branku, ale místo střely volil zbytečný centr na spoluhráče. Ten úspěch neslavil.
     
    28
    Karel Piták mohl následně navýšit vedení svého celku, když se dostal k hlavičkovém pokusu. Hruška ovšem tentokrát zasáhl na výbornou a střelu protihráče zneškodnil.
     
    24
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Baumit zasazuje výrazně slabšímu sokovi třetí úder. Brankář Hruška neudržel střelu z levé strany ve své náruči a na malém vápně volný KAREL PITÁK neměl s doklepnutím balónu do sítě problém - 3:0.
     
    20
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou již o dvě branky! Domácí podnikli rychlý výpad do obrany soupeře, Piták podržel balón u velkého vápna a přiťukl volnému Lafatovi. Jeho tvrdý pokus zablokovala hostující obrana, k odraženému míči se ale dostal JAN KOVAŘÍK, který už mířil přesněji - 2:0.
     
    13
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Aktivní hra Baumitu přináší kýžené ovoce, domácí se dostávají do vedení! Kopic z hranice šestnáctky poslal míč na rozběhnutého DAVIDA LAFATU, který z prostoru před malým vápnem pohodlně pokořil vyběhnutého brankáře. Nejlepší střelec Gambrinus ligy přidává do své sbírky již čtrnáctou trefu - 1:0.

    Lukáš Šonský


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 13. Lafata, 20. Kovařík, 24. Piták, 49. Kopic, 67. Jarolím - 62. Papšys


    FK Jablonec: Špit - Eliáš, Loučka, Beneš (46.Zábojník), Pavlík - Jablonský, Kopic (79.Vošahlík), Piták (68.Vaněk), Kovařík, Jarolím - Lafata.
    FK Příbram: Hruška - Hejda, Krejčí, Pleško, Divíšek (35. Šlapák) - Papšys (80.Mareš), Tarczal, Koukal, Pilík (53.Valenta), Štochl - Wágner.

    Rozhodčí: Adam - Gallo, Handlíř.
    bahis siteleri