Sparta B – Brno 2:2 (kon.) | Karviná – Sokolov 2:1 (kon.) | Znojmo – Ústí n. L. 2:1 (kon.)
Vlašim – Třinec 2:2 (kon.) | Opava – Bohem. Pr. 2:3 (kon.) | Zlín – Čáslav 1:0 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
2:1 (1:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 22.10.2011, 15:30 • Městský stadión - Husovy sady, Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    Další střídání na znojemské straně. Ze hry odchází Lukáš, kterého nahradí Roman Švarc.
     
    88
    Sukup odvrátil míč do autu a Znojmo může takticky střídat. Hřiště opouští Milan Pacanda a na jeho místo přichází Lukáš Podzemský.
     
    83
    David Vaněček byl sice na hřišti chvíli, ale už vidí po zákroku uprostřed hřiště žlutou kartu.
     
    81
    Druhé střídání hostí. Odchází David Brunclík, kterého nahradí David Vaněček. Domácí zatím ani jednou nestřídali.
     
    74
    Josef Hnaníček byl dostatečně důrazný a vybojoval míč, pak přešel přes jednoho z hostů a místo přihrávky zvolil střelu, která se mu povedla. Přesto skončila těsně nad břevnem.
     
    66
    Nyní již avizované střídání. Odchází smolař dnešního utkání Pavel Džuban a na hřiště přichází Petr Dragoun.
     
    63
    Další znojemská šance. Pacanda se řítil na branku z levé strany. Úplně výhodnou pozici však neměl, zkoušel brankáře obstřelil ke vzdálenější tyči, nakonec ji o kousek minul.
     
    60
    Hosté si sami komplikují život, nepřesnost v obraně přinesla míč Lukášovi, který vyslal přihrávkou Vašíčka. Jenž si míč potáhl podél levé strany vápna a ostře vypálil k bližší tyči. Dobrý zákrok brankáře Nováka, jenž vyrazil míč na roh...
     
    56
    Vašíček teď obelstil Džubana pěknou kličkou u středového kruhu a hostující kapitán musel bezpodmínečně faulovat. Po taktickém faulu vidí žlutou kartu.
     
    48
    Křižný pas našel na levé straně Zifčáka. Ten si míč potáhl k vápnu a dostal se i ke střele ke vzdálenější pravé tyči. Míč ji jen o chloupek minul.
     
    47
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    ...I domácí se prosazují s rohového kopu. Na míč si vápně naskočil znojemský kapitán TODOR YONOV a dostal balón za záda brankáře Nováka. Jihomoravané se dostávají do vedení.
     
    38
    Situace, o které se bude po zápase hodně mluvit. Vašíček šel v pronásledování sám na brankáře Radima Nováka. Ten vyběhl a snížil tak Vašíčkovi úhel, ten ho jenom trefil. Novák šel do souboje důrazně a znojemský útočník zůstal ležet na zemi. Domácí tribuna se dožadovala faulu, ale rozhodčí nechal hrát dál. Ústí míč nezakoplo a řítilo se do brejku. Střet se udál i na druhé straně, ale i to nechal rozhodčí bez povšimnutí.
     
    35
    A dožadoval se tak důrazně, až si vysloužil žlutou kartu od hlavního rozhodčího.
     
    33
    Jablonský ostře zajel u postranní čáry do Hříbka a dostává po zásluze žlutou kartu.
     
    32
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Kapitán Ústeckých teď předvedl chybu, na kterou nebude v dobrém vzpomínat. Hlavičkou posílal malou domů, jenže nahrál přímo VÁCLAVU VAŠÍČKOVI, jenž měl před sebou jen brankáře Nováka. Znojemský útočník si poradil naprosto bez problému.
     
    22
    Ústí právě vstřelilo branku!

    Hostům se sice nedařilo, ale pomohla jim standardní situace. Centr z rohového kopu letěl na přední tyč, kde byl připravený MILAN ZACHARIÁŠ a posílá hosty hlavou do vedení. Hrubý si sice na míč sáhl, ale gólu nezabránil. Dobře sehrána akce.
     
    21
    Šikovně to zkoušel Moulis. Zpracoval si míč a z dvaceti metrů lobovanou střelou málem dostal míč do sítě. Ten skončil jen těsně nad břevnem, Hrubý by už pravděpodobně nestihl zasáhnout.
     
    12
    Znojmo zatím kombinačně lepší. Tato situace je toho důkazem. Míč se dostal až na prvou stranu k Hnaníčkovi, jehož střela z úhlu byla zblokována na penaltu až k Vašíčkovi, jehož vyrušil ještě hostující hráč a střela skončila nad.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 32. Vašíček, 47. Yonov - 22. Zachariáš

    Karty:   35. Yonov (ZNO) - 33. Jablonský (UNL), 56. Džuban (UNL), 83. Vaněček (UNL)


    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov (K), Mička, Sukup - Lukáš (90. Švarc), Hnaníček, Lacko, Zifčák - Pacanda (88. Podzemský) , Vašíček.
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Novák - Zeman, Džuban (K) (66. Dragoun), Jablonský, Benčík - Brunclík (81. Vaněček), Martykán, Zachariáš, Volek - Holek, Moulis

    Rozhodčí: Josef Váňa - Miroslav Zlámal, Marek Pilný
    bahis siteleri