Jihlava – Litoměřice 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 3:2 (po s.n.) | Kadaň – Šumperk 3:4 (kon.)
Beroun – Třebíč 3:2 (po s.n.) | Olomouc – Písek 8:0 (kon.) | Hr. Králové – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Most – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 26.10.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté využívají svou početní výhodu a zrovna v ten pravý čas. Pěknou přesilovkovou kombinaci načal Tomáš Mrkvička, poslal přihrávku na VÍTA JONÁKA, jenž zkušeně zamířil do místa, kam Čech nedosáhl. Asistence: Tomáš Mrkvička.
     
    44:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak se domácí přece jenom dočkali! LUDĚK BROŽ stál na modré čáře, odkud také vyletělo nahození z jeho hole. Nikdo z hráčů nezměnil trajektorii letu a ten doplachtil přímo do sítě Benátek. Puk Vošvrdovi propadl mezi tyčkou a vyrážečkou. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    03:04
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení v dnešním střetnutí! Tak trochu nenápadná akce Benáteckých byla proměněna ve zlato. CTIBOR JECH si nabruslil po pravé straně hřiště a vystřelil zápěstím. Puk tak prapodivně propadl Jakubu Čechovi mezi ramenem a tyčkou. Asistence: Aleš Vála.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 45. Brož (Tvrdík) - 4. Jech (Vála), 58. Jonák (Mrkvička)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) – Chmelíř, Karlíček, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, Pánek – Kubeš, Brož, Kadlec "C" – Radil, Tvrdík, Moskal – Jindřich, Budínský, Látal – Berger, Macháň, Kubica – Valášek
    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Stejskal) – Pavlů, Jaroměřský, Říha, Vála "C", Mrkvička, Pabiška, Štich, Ulrych – Vařecha, Skořepa, Klimt – Skalický, Král, Jonák – Kellner, Jech, Kopic – Weiss, Vlach, Liška

    Rozhodčí: Grech – Arazimová, Čížek
    bahis siteleri