Ostrava – Dukla Praha 1:2 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
0:3 (0:1)
FK Mladá Boleslav
Sobota 29.10.2011, 18:20 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Další střídání hostů, také Zahustel patřil k nejvýznamnějším hráčům dnešního zápasu, na závěrečné desítky sekund si na jeho místě zahraje Řezníček.
     
    86
    Až v šestaosmdesáté minutě hosté poprvé mění sestavu, ze hry je i za potlesku sparťanských fanoušků stažen Marek Kulič, přepouští své místo Petru Wojnarovi.
     
    72
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté vystřihli krásnou fotbalovou akcí a užívají si tříbrankového náskoku! Kulič si efektně vyměnil míč s Chramostou a k tyči obstřelil vyběhnuvšího brankáře Švengera.
     
    69
    Další změna v domácím týmu, kulhajícího Grajciara nahrazuje zkušený Libor Sionko.
     
    63
    Domácí kouč Martin Hašek připravil první střídání, jak jsem před chvílí avizoval, do hry vběhl Václav Kadlec místo Jakuba Mareše.
     
    61
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté zdvojnásobují svůj náskok! Zahustelův centr dopravil za Švengerova záda naprosto osamocený Jan Chramosta!
     
    57
    Žluté napomenutí inkasuje Luboš Hušek.
     
    51
    Ščuk stáhl k zemi Matějovského a vidí od sudího Jílka žlutou kartu.
     
    47
    Vidlička zastavil unikajícího Štohanzla pouze za cenu žluté karty.
     
    43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se na Letné ujímají vedení! Janíčkův centr sklepl Štohanzl pro Kuliče, jenž si zpracoval míč na hruď a střelou z první poslal míč o blokujícího Zápotočného do protipohybu Švengerovi!
     
    24
    Krejčí si na levém křídle parádně zpracoval další dlouhý pas, zpětnou přihrávkou našel naběhnuvšího Grajciara, jehož střelecký pokus srazil Rolko mimo branku jen těsně před dorážejícím Kweukem.
     
    22
    Padesátimetrový pas Jarošíka na Krejčího mladý křídelník z voleje nasměroval pod břevno Millerovy branky, mladoboleslavský brankář však reflexivním zákrokem těžkou situaci vyřešil.
     
    9
    Na druhé straně poprvé zahrozili hosté a to hned velmi významně! Mladý Ščuk přesnou kolmicí našel Kuliče, jenž prošel přes Jarošíka, tváří v tvář jej však vychytal brankář Švenger.
     
    7
    Kweuke přehrál v osobním souboji Johanu, přihrál Grajciarovi, jehož dvacetimetrová střela se zatočila jen těsně vedle tyče Millerovy branky.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 43. Kulič, 61. Chramosta, 72. Kulič

    Karty:   47. Vidlička (SPA), 57. Hušek (SPA) - 51. Ščuk (MBL)


    AC Sparta Praha: Švenger - Vidlička, Zápotočný, Jarošík, Pamič - Hušek - Mareš (62. Kadlec), Grajciar (69. Sionko), Matějovský, Krejčí - Kweuke
    FK Mladá Boleslav: Miller - Johana, Rolko, Janíček, Procházka - Štohanzl (90. Kalina), Ščuk, Zahustel (88. Řezníček), Šírl - Kulič (86. Wojnar), Chramosta

    Rozhodčí: Jílek - Zlámal, Lhoták
    bahis siteleri