Benátky n/J – Olomouc 1:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:1 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 3:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Chomutov – Most 4:1 (kon.) | Písek – Beroun 3:1 (kon.)
Třebíč – Jihlava 2:1 (po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 29.10.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:50
    A Havlíčkův Brod si hodně komplikuje situaci. Tlak hostů vyústil ve vyloučení Protivného (HBR), jenž se provinil hákováním.
     
    56:30
    Kostourek využil svých rychlých nohou a chytrosti k nebezpečné šanci, když se po zisku kotouče prosmýkl kolem přesily hradeckých hráčů a z mírného úhlu na levé straně o kousek minul vzdálenější tyčku!
     
    49:22
    Za hrubost potrestal na 2 minuty sudí Bergera (HKR)
     
    49:09
    Hradec právě vstřelil branku!

    A hosté se využitou přesilovkou vracejí na dostřel Rebelům! Po nahrávce Vladislava Kubeše se dostal do palebné pozice mezi kruhy LUDĚK BROŽ a trefil se přesně k tyčce bezmocného gólmana Laitinena! Asistence: Vladislav Kubeš.
     
    48:15
    Morava (HBR) se provinil v blízkosti havlíčkobrodské střídačky nedovoleným bráněním a daroval hostům přesilovku.
     
    46:05
    Brankář Čech se opět blýskl ve skvělém světle dvěma skvělými zákroky. Nejdříve zlikvidoval betony střelu Rytnauera zblízka a poradil si v rozkleku i s dorážkou Voj. Němce!
     
    44:15
    Obrovské šance na straně domácích zůstaly nevyužity. Nejdříve hledal Semorád pěknou nahrávkou z levého kruhu do předbrankového prostoru Jonáše, ten na puk nedosáhl. Záhy se ještě v mlýnici před bránou tlačili ke střelám zblízka brodští útočníci, jenže gólman čech se roztáhl v brankovišti a puk za záda nepustil. Na trestnou lavici usedá Brož (HKR) za vysokou hůl.
     
    40:42
    rebelové drží útočné pásmo a obléhají gólmana Čecha, který teď musel zasahovat. Zblízka ho prověřil přízemní střelou Voj. Němec, hradecký talent zasáhl betony a zamezil pohromě!
     
    39:55
    Rytnauer měl dost místa kolem sebe a z mezikruží tvrdě vypálil nejdříve do Čechových betonů, od nichž se puk orazil zpět ke střelci, jenž z dorážky v pádu minul. Kubeš (HKR) míří na lavici hanby, provinil se podražením.
     
    37:53
    Navíc to přehnal s důrazem v útočném pásmu Tvrdík (HKR) a dostal 2 minuty za hákování.
     
    36:21
    Kostourek (HBR) vyhodil puk mimo hřiště a dostal 2 minuty za zdržování hry.
     
    35:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z Kotliny s radostí zvedají hozenou rukavici z ledu a opět odskakují svému soupeři na dvoubrankový rozdíl! Na modré čáře napřáhl Jaroslav Koma a jeho dělovku ještě tečoval v předbrankovém prostoru JAN SEMORÁD, jehož teč prošla mezi čechovými betony a pomalu se došourala za brankovou čáru! Asistence: Jaroslav Koma.
     
    34:50
    Za hranicí hokejových pravidel si počínal Látal (HKR). Sudí ho vykázal na trestnou lavici ke 2 minutám za nedovolené bránění.
     
    32:25
    Po Moravovu zaváhání se hosté ocitli ve velmi slibné příležitosti. Z bezprostřední blízkosti zakončoval osamocený Tvrdík, jenže trefil jen připravené betony u tyčky číhajícího brankáře Laitinena!
     
    31:52
    Zahanbit se nenechávají ani hosté, Kubica vypálil z pravého kruhu a gólman Laitinen musel u bližší tyčky zasahovat. Po odpískání si na něj v blízkosti finského maskovaného muže vyšlápl Sova (HBR) a obdržel 2 minuty za napadení.
     
    31:05
    Rebelové se nastěhovali do útočného pásma a dvakrát hodně nebezpečně zahrozili. Nejdříve pálil z pravého kruhu do Čechových betonů Polodna, z dorážky střílel na vrcholu kruhů Ostrčil, ale jeho dělovka přeletěla horní tyčku!
     
    27:46
    Kadlec operoval za bránou Rebelů a byl zfaulován. Koma (HBR) zezadu vrazil na hrazení zkušeného útočníka hostů, který padal nebezpečně čelem k mantinelu. Zcela po právu tak dostává 2 minut za krosček.
     
    24:15
    Hradec právě vstřelil branku!

    A hosté se dočkali šťastného snížení, jímž se dotahují Rebelům těsně na záda! Michal Tvrdík vyhrál vhazování na PATRIKA MOSKALA, který bez přípravy vypálil mezi modrou čarou a kruhy, po čemž letící puk propadl brankáři Laitinenovi pod rukou do brány! Asistence: Michal Tvrdík.
     
    21:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové mají do prostřední části skvělý vstup, když navyšují rychle svůj náskok! Lukáš Poskočil adresoval přesný pas na hůl DAVIDA JONÁŠE, který nabral rychlost a uháněl směrem k hradecké bráně, před níž byl sice důrazně tísněný protihráčem, jenže v krkolomé pozici se trefil přesně k tyčce! Asistence: Lukáš Poskočil, Vojtěch Němec.
     
    16:17
    Naprosto zbytečný faul teď předvedl v útočném pásmu P. Musil (HBR), který podrazil rozehrávajícího obránce Hradce Králové.
     
    13:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou při vlastním oslabení do těsného vedení! Podle pravidel se k exekuci trestného střílení rozjel sám postižený VOJTĚCH NĚMEC, který naznačil střelu, ale předvedl brilantní blafák, jímž dostal gólmana Čecha mimo bránu a pohodlně trefil zblízka prázdnou bránu! Bez asistence.
     
    13:27
    V samostatném úniku se ocitl Němec, kterého zezadu tísnil protihráč. Brodský forvard sice stihl zakončit jen do Němcových betonů, byl však faulován. Trestné střílení!
     
    12:57
    Rytnauer (HBR) to přehnal s důrazem v útočném pásmu a vyfasoval 2 minuty za hákování. Hraje se 4 na 4, po čemž přijde zkrácená přesilovka hostů.
     
    11:09
    Brodský útočník Štěpánek teď na sebe vybojoval faul, když držel puk na své holi za hradeckou brankou a byl zastavený nedovoleně Látalem (HKR), který se provinil držením protihráče.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Voj. Němec, 22. Jonáš (Poskočil, Voj. Němec), 36. Semorád (Koma) - 25. Moskal (Tvrdík), 50. Brož (Kubeš)


    BK Havlíčkův Brod: Laitinen (Neruda) - Šenkeřík, Morava (C), Ostrčil, Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Voj. Němec, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek, Hadrava.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Hendrich (A), Chmelíř, Karlíček, Zdráhal, Čáp, Karlík, Roupec - Brož, Tvrdík, Berger, Látal, Macháň, Jindřich, Kadlec (C), Kubica, Kubeš, Budínský, Moskal (A), Valášek.

    Rozhodčí: Robert Čech - Jiří Chocholouš, Daniel Reich

    Diváci: 1243
    bahis siteleri