Kladno – Písek 2:1 (kon.) | Chrudim – Chomutov 2:0 (kon.) | Vltavín – Domažlice 3:1 (kon.)
Č. Lípa – Kunice 0:5 (kon.) | Letohrad – Plzeň B 3:4 (kon.) | Hlavice – Králův Dvůr 2:3 (kon.)
konec
MFK Chrudim
2:0 (0:0)
FC Chomutov
Sobota 29.10.2011, 10:15 • Městský fotbalový stadion, Chrudim • Česká fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    V závěru duelu střídá Kopecký Kesnera.
     
    87
    A střelec chrudimské druhé branky Tomáš Dostálek odchází, jeho post zaujme Jan Luptovský. Střídání i na straně Chomutova, Tomáše Smolu nahradí Fotso Kamdem.
     
    86
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí potvrzují vítězství a berou další tři body! Po sporném zákroku Štěpánka sudí zakroutil hlavou, míč si vzal střídající Vladyka a přesnou přihrávkou do rozestoupené obrany vysunul TOMÁŠE DOSTÁLKA! Ten šel sám a nezaváhal - 2:0!
     
    83
    Po rohovém kopu si na centr Holuba naskočil Adámek a hlavou poslal míč těsně mimo! Mohlo být rozhodnuto, ale není!
     
    82
    Výměna hráčů i na chrudimské straně. Tomáš Váchu na zhruba deset minut vymění Petr Vladyka.
     
    81
    Rozhodčí nyní ukřivdil hostům, Gibala byl zatažen za dres a při pádu svalil Adámka. Sudí ukázal odkop z chrudimské poloviny, dle mého názoru to měl být jasný pokutový kop!
     
    78
    Další střídání Chomutova, žlutou kartou potrestaný Jakub Černý končí, jeho post zaujme exligový Miloš Gibala.
     
    70
    Dostálkův přímý volný kop končí těsně mimo!
     
    69
    Další žlutá karta hostí, když Jakub Černý pronikajícího Kesner těsně za šestnáctkou! Fanoušci si žádali rovnou vyloučení, jenže sudí jen neoblomný. Nicméně je tu zajímavá standartka pro domácí.
     
    68
    Dnešnímu utkání přihlíží nádherných 545 diváků!
     
    66
    První střídání dnešního zápasu je na světě, Vít Pavlíček nahradí Ladislava Doksanského.
     
    62
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Postupně zvyšovali svůj tlak, když si míč vzal Ondřej Kesner, poslal nadýchaný centr na hlavu kanonýra RADIMA HOLUBA, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a posílá první tým do tabulky do vedení - 1:0!
     
    61
    První žlutou kartu v zápase vidí Jan Hyneš.
     
    51
    Jiří Adámek se s ničím nepáral, rozběhl se a vypálil! Míč zaplaval ve vzduchu a skončil zhruba půl metru od pravé šibenice chomutovské branky!
     
    49
    Nyní odpověděli i domácí! Odražený míč nadvakrát přistál na noze Davida Vodrážky, který ale vyprášil jen Zaťkovy rukavice!
     
    47
    Tomáš Smola už postupoval sám na branku a chystal se střílet! Skvělý obranný zákrok předvedl Tomáš Linhart, který mu na poslední chvíli překazil zakončení!
     
    38
    Další obrovská šance! Pavel Štěpánek mohl docílit první branky v sezóně, skvěle ho ale vychytal Radek Zaťko! Následná rána Váchy končí mimo areál.
     
    37
    Z ničeho nic se před chomutovskou svatyní objevil Tomáš Vácha, udělal otočku a vypálil! Míč se točil a nakonec skončil několik centimetrů vedle pravé tyče!
     
    30
    Holub se probíjel přes obranu, míč mu utekl k Haufovi, který jedovatou střelou vystrašil Zaťka! Ten s problémy ukrotil míč v rukavicích!
     
    27
    Stoprocentní šance i na druhé straně! Matěj Dolejška se sám probil až před brankáře Mrázka, kterého už překonal! Jeho služby ale na brankové čáře nahradil Ondřej Hauf a zabránil tím pohromě!
     
    26
    Hrubici nyní předvedl Martin Tancoš, který odkopem namazal na nohu Holuba, ten to nečekal a z první se od něj míč ke Kesnerovi, který stál v ofsajdu!
     
    22
    První obrovská šance Chrudimi! Kesner si na pravé straně našel chvíli času na centr a poslal ho přímo na hlavu Radima Holuba! Brankář Zaťko v brance ztvrdl a ani se nepohnul, míč však skončil těsně vedle!

    Petr Dejnožka

    Branky: 62. Holub, 86. Dostálek

    Karty:   61. Hyneš (CHM), 69. Černý (CHM)


    MFK Chrudim: Mrázek - Štěpánek, Linhart, Radouš, Adámek - Dostálek (87. Luptovský), Vodrážka, Hauf, Kesner (90. Kopecký) - Holub, Vácha (82. Vladyka)
    FC Chomutov: Zaťko - Smola M., Vait, Sigmund, Černý (78. Gibala), Doksanský (66. Pavlíček), Tancoš, Dolejška, Strouhal, Smola T. (87. Fotso Kamdem), Hyneš

    Rozhodčí: Janoch - Grimm, Kříž

    Diváci: 545
    bahis siteleri