Everton – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Chelsea – Arsenal 3:5 (kon.) | Sunderland – Aston Villa 2:2 (kon.)
Norwich – Blackburn 3:3 (kon.) | Manchester City – Wolverhampton 3:1 (kon.) | Wigan – Fulham 0:2 (kon.)
Swansea – Bolton 3:1 (kon.) | West Brom – Liverpool 0:2 (kon.)
konec
Wigan Athletic
0:2 (0:1)
Fulham FC
Sobota 29.10.2011, 16:00 • JJB Stadium, Wigan • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    A irské křídlo na to vlétlo celkem rychle. Ihned po rozehrávce Duff fauloval na své polovině a inkasuje žlutou kartu. To jsou věci.
     
    90+1
    A hosté mezitím vystřídali. Po faulu Alcaraze ze hřiště odkulhal střelec druhé branky Dembélé a nahradil ho Damien Duff.
     
    90
    Další faul na straně domácích, další žlutá karta. Tentokrát jí uviděl domácí Alcaraz. V tomto utkání je to již 29. faul!
     
    87
    Fulham právě vstřelil branku!
    A je pravděpodobně vymalováno. Špatnou rozehrávku domácích zachytil na půli hřiště Johnson, pobídl MOUSSA DEMBÉLÉHO a ten si to namířil přímo na branku Al Habsiho. Z hranice vápna vyslal střelu, která zaplula k pravé tyči - 0:2!
     
    85
    Wigan měl možnost rohového kopu, který skončil na druhé straně, odkud centroval jeden z domácíh hráčů. Následnou hlavičku zachytil přímo na čáře Schwarzer a důležitým zákrokem udržel jednobrankový náskok svého mužstva!
     
    84
    Figuoera to zkoušel sám z velké dálky a svou dělovku poslal do levé tyče Schwarzerovy branky! Australský brankář ve službách Fulhamu se pouze otočil za touto dělovkou a krátce po ní se pouze pousmál.
     
    81
    Domácí rozehráli nakrátko, ale jejich kombinace skončila v autu. Fulham vzápětí podruhé střídá. Toto střídání je kus za kus. Dnešní utkání skončilo pro Bobyho Zamoru, asistenta u jediné branky utkání a nahradil ho Bryan Ruiz.
     
    80
    Máme tu další zbytečný faul, na stejném místě jako v posledním případě. Žlutý kartonek uviděl tentokrát Etuhu.
     
    75
    Protiútok končí tvrdým zákrokem Caldwella. Ten si za tento faul vysloužil žlutou kartu.
     
    71
    Vzápětí potřetí střídá Wigan. Hřiště opouští bek Boyce a nahradil ho Ronnie Stam.
     
    71
    První střídání na straně hostí. Hřiště opouští Danny Murphy a místo něho nastupuje Dickson Etuhu.
     
    64
    Druhé střídání domácích a tribuny bouří. Na hřiště nastupuje po jednozápasové pauze nejlepší střelec týmu, Franco Di Santo, který nahradil Crusata.
     
    62
    Rychlý brejk Fulhamu skončil dlouhým nákopem z poloviny hřiště, který nalezl Zamoru. Ten se ocitl v menším úhlu tváří v tvář Al Habsimu, ale branku Wiganu pouze přestřelil! Fulham tedy zahodil další velkou šanci.
     
    58
    Po faulu na Rodallegu přichází další žlutá, tentokrát pro stopera Hangelanda. Ten nabídl další slibný pous pro domácí exekutory přímých kopů.
     
    55
    Riise podcenil souboj s Rodallegou, který se ze zhruba 25-ti metrů dostal ke střele. Za padajícím míčem se Schwarzer pouze ohlédl v domění, že dopadá mimo. Míč ovšem orazítkoval břevno branky!
     
    51
    Ničím příjemným si teď prošel domácí Watson. Záložník Wiganu zakládal na polovině hřiště akci a zničehonic se zleva přiřítil Dembélé a tvrdým skluzem poslal svého soka k zemi. Za tento počin inkasoval zasloužený žlutý kartonek.
     
    44
    Přímý kop ze slibné pozice byl rozehrán nakrátko a z hranice vápna střílel Caldwell. Jeho rána trefila záda Rodallegy a od toho se míč odrazil těsně vedle tyče!
     
    42
    Fulham právě vstřelil branku!
    A helemese! Fulham zničehonic udeřil. Dlouhý nákop od obránců nalezl na levě straně Zamoru, který okamžitě hledal CLINTA DEMPSEYEHO, pro kterého již nebyl těžké doklepnout míč za záda Al Habsiho.
     
    30
    Výtečný zákrok Schwarzera udržel nulu na kontě Wiganu. Odvrácený centr se odrazil na vápno ke Caldwellovi, jehož dělovka mířila pod břevno. Australský brankář ovšem reflexivně vyrazil nad.
     
    13
    Máme tu první střídání. Hřiště opouští Diamé, kterému zraněný kotník nepovolí další učinkování v dnešním utkání. Nahradil ho James McArthur.
     
    3
    A český zadák si připsal zaslouženou žlutou kartu, když tělem sundal pronikajícího Diameho.

    Daniel Ryl

    Branky: 42. Dempsey, 87. Dembélé

    Karty:   90. Alcaraz (WIG) - 3. Grygera (FHM), 51. Dembélé (FHM), 58. Hangeland (FHM), 75. Caldwell (FHM), 80. Etuhu (FHM), 90+2. Duff (FHM)


    Wigan Athletic: Al Habsi - Figueroa, Alcaraz, Caldwell, Boyce - Jones, Watson, Diame - Crusat, Rodallega, Moses
    Fulham FC: Schwarzer - Riise, Hangeland, Baird, Grygera - Dempsey, Sidwell, Murphy, Dembelé - Johnson, Zamora

    Rozhodčí: Mike Jones
    bahis siteleri