Villarreal – Manchester City 0:3 (kon.) | Bayern – Neapol 3:2 (kon.) | Inter – Lille 2:1 (kon.)
Trabzonspor – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Benfica – Basilej 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Galaţi 2:0 (kon.)
Ajax – Dinamo Záhřeb 4:0 (kon.) | Lyon – Real Madrid 0:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:2 (3:1)
SSC Neapol
Středa 02.11.2011, 20:45Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    79
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je sníženo a bude to ještě hodně zajímavé. Gokhan Inler rozehrál standardku na zadní tyč a FEDERICO FERNÁNDEZ hlavičkou na zadní tyč překonal Manuela Neuera.
     
    45
    Neapol právě vstřelila branku!
    Jérome Boateng fauloval Edinsona Cavaniho, standardku rozehrál do vápna Ezequiel Lavezzi, na míč si naskočil FEDERICO FERNÁNDEZ a hlavou přesně usměrnil míč do brány.
     
    42
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hattrick! Po výborné akci Bayernu vyrazil gólman De Sanctis střelu Müllera jen k MARIU GOMEZOVI, který doklepl míč do prázdné brány.
     
    23
    Bayern právě vstřelil branku!
    Druhá šance Bayernu, druhý gól. Toni Kroos skvělým centrem za obranu nalezl ve vápně úplně volného MARIA GOMEZE, který vstřelil druhou branku v utkání. Neuvěřitelná forma.
     
    17
    Bayern právě vstřelil branku!
    Luiz Gustavo nalezl před vápnem Bastiana Schweinsteigera, který pod sebe přihrál na MARIA GOMEZE, ten se uvolnil přes Huga Campagnara a poslal třetím gólem ve čtvrtém utkání v Lize mistrů domácí do vedení.

    FB

    Branky: 17. Gomez, 23. Gomez, 42. Gomez - 45. Fernández, 79. Fernández

    Karty:   14. Badstuber (BAY), 74. Boateng (BAY) - 37. Dzemaili (NEA), 64. Fernández (NEA), 69. Cavani (NEA), 69. Zúniga (NEA)   77. Badstuber (BAY) - 70. Zúniga (NEA)


    Bayern Mnichov: Neuer - Boateng, Van Buyten, Badstuber, Lahm (c) - Luiz Gustavo, Schweinsteiger (53. Tymoščuk) - Müller, Kroos, Ribéry (81. Alaba) - Gomez.
    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Fernández, Aronica (42. Dossena) - Maggio, Dzemaili (84. Panděv), Inler, Zúniga - Hamšík (c), Cavani, Lavezzi.

    Rozhodčí: Kuipers - Van Roekel, Zeinstra (Holandsko)
    bahis siteleri