Villarreal – Manchester City 0:3 (kon.) | Bayern – Neapol 3:2 (kon.) | Inter – Lille 2:1 (kon.)
Trabzonspor – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Benfica – Basilej 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Galaţi 2:0 (kon.)
Ajax – Dinamo Záhřeb 4:0 (kon.) | Lyon – Real Madrid 0:2 (kon.)
konec
Manchester United
2:0 (1:0)
FC Oţelul Galaţi
Středa 02.11.2011, 20:45 • Old Trafford, Manchester (ENG) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    89
    Poslední střídání domácího celku. Ze hřiště odchází Evans, nahrazuje ho Fryers.
     
    87
    Manchester právě vstřelil branku!
    WAYNE ROONEY zvyšuje na 2:0. Hráči Manchesteru kombinovali delší dobu na polovině soupeře. Fabio si všiml neobsazeného Rooneyho a poslal mu přesnou přihrávku, Rooney si zpracoval míč a vystřelil na bližší tyč, golman Grahovac šel pro míč správným směrem, jenomže míč se odrazil od Sârghiho a letěl v protisměru, golman na míč neměl nárok, a tak skončil v síti.
     
    81
    Poslední změna na straně hostujícího celku. Ze hřiště odešel Giurgiu, nahradil ho Paraschiv.
     
    80
    Ferguson udělal druhou změnu na hřišti. Hrací plochu opustil Anderson, nahradil ho Park Ji-Sung.
     
    75
    V gólové situaci se ocitl Berbatov, dostal se k míči po chybě svých protihráčů a postupoval s míčem sám na Grahovace, toho lobem obhodil, ale míč skončil pouze v boční síti.
     
    66
    Fabio poslal krásný centr na zadní tyč do pokutového území, k míči se dostal Berbatov, hlavičkoval na přední tyč, ale jeho střelu vychytal Grahovac.
     
    61
    Druhé střídání na straně hostů. Hřiště opustil Antal, nahradil ho Iorga.
     
    58
    Stoprocentnímu gólu zabránil Costin! Anderson prostřelil Grahovace, míč letěl k zadní tyči, kde skluzem gólu zabránil Costin na brankové čáře!
     
    56
    Frunză zahrával rohový kop, míč nacentroval na zadní tyč, kde byl připravený Sarghi, jeho hlavičku na přední tyč vychytal De Gea.
     
    53
    Hosté se rozhodli udělat první změnu v sestavě. Ze hřiště odešel Ilie, nahradil ho Frunză.
     
    51
    Rooney poslal přesnou přihrávku na Hernándeze, když zahrál na housličky Filipovi. Hernández si míč zpracoval a vystřelil na přední tyč, Grahovac si pro míč doskočil a uklidil ho do své náruče.
     
    48
    Berbatov pospíchal na Grahovacovu branku, do zakončení se dostal, ale úhel mu snížil Grahovac a následně střelu vychytal.
     
    45
    Hernández poslal přesný centr do pokutového území. Míč si zpracoval Nani, obtočil se kolem protihráčů a přihrál na volného Andersona, ten vystřelil asi z 33 metrů jedovatou střelu na přední tyč a jen o kousek minula Grahovacovu branku.
     
    42
    Neagu poslal jedovatou střelu na De Geovu svatyni. Jenomže De Gea vytáhl z rukávu vynikající zákrok a míč zázračně vyrazil!
     
    36
    Za faul na Penu uviděl žlutou kartu Evans.
     
    33
    Krásnou akci předvedl Jones s Valenciou. Jones poslal přesnou přihrávku na Valenciu, ten mu míč vrátil, Jones obešel dva protihráče a vystřelil asi z 5 metrů na zadní tyč, jeho střela by skončila gólem, kdyby hostující obránce míč neodhlavičkoval na rohový kop.
     
    15
    První žlutou kartu utkání uviděl Costin, když fauloval Ferdinanda.
     
    11
    Sir Alex Ferguson udělal první změnu v sestavě poměrně brzy. Ze hřiště odešel Owen, kterého nahradil Hernández.
     
    8
    Manchester právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Celá akce začala u Berbatova, který dostal přesnou přihrávku na pravé křídlo, postupoval s míčem sám, udělal kličku kolem bránících protihráčů a počkal si, až mu přiběhne na pomoc Jones, tomu přihrál, Jones nacentroval míč na přední tyč, kde míč tečoval na zadní tyč Owen, tam byl dobře postavený VALENCIA, měl odkrytou svatyni, a tak snadně míč dopravil do sítě.

    Lucie Rapantová

    Branky: 8. Valencia, 87. Rooney

    Karty:   36. Evans (MAN) - 15. Costin (OTE)


    Manchester United: De Gea - Jones, Ferdinand, Evans (89. Fryers), Fabio - Valencia, Rooney, Anderson (80. Park Ji-Sung), Nani - Owen (11. Hernández), Berbatov.
    FC Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Costin, Sârghi, Sălăgeanu - Neagu, Filip, Giurgiu (81. Paraschiv), Antal (61. Iorga), Ilie (53. Frunză) - Pena.

    Rozhodčí: Marijo Strahonja (CRO) - Sinisa Premuzaj (CRO), Zeljko Novosel (CRO)
    bahis siteleri