Pelhřimov – SHK Hodonín 5:1 (kon.) | Trutnov – Kutná Hora 5:2 (kon.) | Nymburk – Kolín 1:2 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 06.11.2011, 17:30Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    54:54
    Brankář Gleich tento zápas hodně nezvládá. Při rozehrávce za svou brankou uštědřil ránu Bajtkovi a tentokrát už to rozhodčí viděl. Dvě minuty, hrubost.
     
    52:51
    Heš s Krayzelem se zaklesli do sebe, šikovný útočník hostů se ale následně Hešovi vysmenl a domácímu hráči nezbylo nic jiného, než si pomoci holí - dvě minuty, hákování.
     
    47:51
    Seidler fauloval pronikajícího vsetínského hráče, navíc ke svému držení následně připojil honbě tvrdý zákrok a rozhodčí to dobře viděl. Dvě minuty držení, dvě hrubost a Vsetín bude hrát čtyři minuty přesilovku,
     
    44:26
    Tugarinov poslal puk zpoza vlastní branky až na tribunu a za zdržování hry tudíž putuje na lavici hanby.
     
    39:43
    Hostující hráč zalehl v útočném pásmu puk. To se nelíbilo Spitzerovi, který si následně neodpustil komentář k rozhodčímu a to neměl dělat. Deset minut si teď totiž posedí na trestné lavici za nesportovní chování.
     
    38:22
    V následné skrumáži před Plškem se po odpískání pustil Tugarinov do Heše, který jej předtím tvrdě atakoval a je vyloučen za hrubost. Přesilovku si tedy zahraje prozměnu Vsetín.
     
    36:15
    Bajtek sice hostujícího hráče jedoucího vpřed bez problémů přebruslil, hlavní rozhodčí však viděl jeho údajné hákování a Valaši jdou do čtyř.
     
    31:17
    A naopak si zahraje přesilovou hru. Porubští se nedohodli při střídání a za hru v šesti jsou stiženi dvouminutovým trestem.
     
    28:43
    Hosté po dlouhé době vystrčili růžky a hned je z toho jejich přesilová hra. Vaněk si pomohl hokejkou za hranicí pravidel a je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    23:15
    Domácí hráči tak dlouho šněrovali s kotoučem za hostující brankou, až si nakonec doslova vymodlili faul. Portestaným hráčem je Prokop za podražení.
     
    16:53
    Hosté si zahrají v početní výhodě. Za podražení putuje za katr Filip Bajtek.
     
    3:54
    Bude se ale vylučovat, za hákování putuje za hostující Khajretdinov.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 17. Vítek (Zúbek, Spitzer), 49. Bajtek (Podešva) - 17. Krayzel (Chaloupka, Pavlačka)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Spitzer, Hoďa, Farda, Tesařík, Mečiar, Hrčka, Heš – Zúbek, Hruška O., Vítek, Bajtek, Korčák, Vaněk, Kajaba, Podešva, Sprušil, Dědek, Holík, Semjonov
    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Glazkov) – Wolf, Chajretdinov, Mládenka, Šindelář, Hruzík, Prokop, Vnenk, Piskura, Krayzel, Pavlačka, Chaloupka, Galgonek, Kalina, Matějný, Badžo, Seidler, Zuber, Vajda, Tugarinov, Četyrkin

    Rozhodčí: P.Obadal - T.Goňa, R.Smilek
    bahis siteleri