Pelhřimov – SHK Hodonín 5:1 (kon.) | Trutnov – Kutná Hora 5:2 (kon.) | Nymburk – Kolín 1:2 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 06.11.2011, 17:30Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:05
    Vaněk se dostal do výborné pozice, Gleich se proti němu vyznamenal lapačkou.
     
    54:54
    Brankář Gleich tento zápas hodně nezvládá. Při rozehrávce za svou brankou uštědřil ránu Bajtkovi a tentokrát už to rozhodčí viděl. Dvě minuty, hrubost.
     
    52:51
    Heš s Krayzelem se zaklesli do sebe, šikovný útočník hostů se ale následně Hešovi vysmenl a domácímu hráči nezbylo nic jiného, než si pomoci holí - dvě minuty, hákování.
     
    48:40
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín se přeci jen prosazuje. Jan Podešva vypálil od modré, Gleich puk neudržel a pohotový FILIP BAJTEK píchl do puku rychleji, než jej hostující brankář stihl schovat pod lapačku. Asistence: Jan Podešva.
     
    47:51
    Seidler fauloval pronikajícího vsetínského hráče, navíc ke svému držení následně připojil honbě tvrdý zákrok a rozhodčí to dobře viděl. Dvě minuty držení, dvě hrubost a Vsetín bude hrát čtyři minuty přesilovku,
     
    25:52
    Dnešnímu utkání přihlíží 921 těch, kteří si na dnešní zápas koupili lístek (tedy v tomto čísle nejsou zahrnuti pernamentkáři).
     
    44:26
    Tugarinov poslal puk zpoza vlastní branky až na tribunu a za zdržování hry tudíž putuje na lavici hanby.
     
    39:43
    Hostující hráč zalehl v útočném pásmu puk. To se nelíbilo Spitzerovi, který si následně neodpustil komentář k rozhodčímu a to neměl dělat. Deset minut si teď totiž posedí na trestné lavici za nesportovní chování.
     
    39:16
    Bajtek s Kajabou vybojovali puk, střela druhého jmenovaného prošla mezi brankářovými betony, pozorný Pavlačka jej ale dokázal odpálit z brankové čáry do bezpečí.
     
    38:22
    V následné skrumáži před Plškem se po odpískání pustil Tugarinov do Heše, který jej předtím tvrdě atakoval a je vyloučen za hrubost. Přesilovku si tedy zahraje prozměnu Vsetín.
     
    36:15
    Bajtek sice hostujícího hráče jedoucího vpřed bez problémů přebruslil, hlavní rozhodčí však viděl jeho údajné hákování a Valaši jdou do čtyř.
     
    31:17
    A naopak si zahraje přesilovou hru. Porubští se nedohodli při střídání a za hru v šesti jsou stiženi dvouminutovým trestem.
     
    28:43
    Hosté po dlouhé době vystrčili růžky a hned je z toho jejich přesilová hra. Vaněk si pomohl hokejkou za hranicí pravidel a je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    23:15
    Domácí hráči tak dlouho šněrovali s kotoučem za hostující brankou, až si nakonec doslova vymodlili faul. Portestaným hráčem je Prokop za podražení.
     
    18:40
    Fantastický zákrok teď vytáhl Lukáš Plšek. Po několika střelách na domácí branku se puk udrazil na Tugarinova, na nějž zývala zcela odkrytá branka. Ruský hráč to měl sice přes ruku, přesto byl v ideální pozici. Domácí brankář ale dokázal tygřím skokem puk na brankové čáře zastavit.
     
    16:53
    Hosté si zahrají v početní výhodě. Za podražení putuje za katr Filip Bajtek.
     
    16:36
    Vsetín vstřelil branku!
    A začínáme zase od znova. Vsetín totiž hned z protiútoku dokázal odpovědět. Rozjetý DAVID VÍTEK prošel s pukem do útočného pásma, vystřelil, následně si svou střelu dokázal i dojet a z beprostřední blízkosti ji propíchl mezi Gleichovými betony do sítě. Asistence: František Zúbek, Zbyněk Spitzer.
     
    16:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Kde se vzala, tu se vzala, z čista jasna přišla branka. Jan Chaloupka s eprotáhl do útočného pásma, jeho přízemní střelu Plšek vyrazil přímo na hůl volného LUĎKA kREYZELA a ten neměl problém doklepnout puk do prázdné branky. Asistence. Jan Chaloupka, Marek Pavlačka.
     
    4:29
    Heš nedokázal v ideální pozici přehodit brankářův beton.
     
    3:54
    Bude se ale vylučovat, za hákování putuje za hostující Khajretdinov.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 17. Vítek (Zúbek, Spitzer), 49. Bajtek (Podešva) - 17. Krayzel (Chaloupka, Pavlačka)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Spitzer, Hoďa, Farda, Tesařík, Mečiar, Hrčka, Heš – Zúbek, Hruška O., Vítek, Bajtek, Korčák, Vaněk, Kajaba, Podešva, Sprušil, Dědek, Holík, Semjonov
    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Glazkov) – Wolf, Chajretdinov, Mládenka, Šindelář, Hruzík, Prokop, Vnenk, Piskura, Krayzel, Pavlačka, Chaloupka, Galgonek, Kalina, Matějný, Badžo, Seidler, Zuber, Vajda, Tugarinov, Četyrkin

    Rozhodčí: P.Obadal - T.Goňa, R.Smilek
    bahis siteleri