Poprad – HC Slovan 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
4:3 (1:2, 3:0, 0:1)
HC SLOVAN Bratislava
sk Pondělí 07.11.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Záver dnešného zápasu nepatril medzi dnešné najhokejovejšie časti, domáci pred očami 2747 divákov v poslednej tretine výsledok ubránili a inkasovali len gól z korčule Ďatelinku. (19:23:44)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Slovan dal gól!
    Hlavný rozhodca si bol situáciu vydiskutovať u videorozhodcu, IVAN ĎATELINKA z nášho pohľadu, pohľadu divákov i z pohľadu na záznam z veľkoplošnej obrazovky do puku kopol, videorozhodca zrejme našiel niečo čo sme my nevideli a tak sedem stotín pred koncom stretnutia dosiahli hostia zmenu konečného stavu. Asistencie: Roman Kukumberg, Ivan Švarný.
     
    59:55
    Suchý vylúčený na 5 minút za sekanie, Hudáček si na ľade chvíľu poležal, ale s odchodom na striedačku problémy nemal, to neplatí u Suchého, toho odchod do šatne je sprevádzaný Skokanovymi provokáciami zo striedačky.
     
    59:22
    Kraft s pukom sám pred prázdnou bránkou zastavený hvizdom spôsobeným ofsajdom.
     
    58:58
    Melicherčíkove ťahy: popradský brankár chcel evidentne vyskúšať ako ďaleko to je k súperovej opustenej bránke, so strelou však dlho váhal a takmer sa mu to vypomstilo.
     
    58:31
    Škovira mohol rátať s tým, že Kuľha krok naviac neurobí, Poprad tak prišiel o dobrú šancu rozhodnúť.
     
    58:05
    Melicherčík prikrýva puk, Mikeš svoj Time-out využíva na odvolanie Galbraitha!
     
    56:06
    Brejčák si počkal na kolmicu na útočnú modrú čiaru! Áno, malý obranca Popradu si vypýtal puk od Suchého z hĺbky obranného pásma a samostatný nájazd chcel zakončiť blafákom na bekhend, Galbraithovu bránku pri samotnom zasúvaní puku minul.
     
    55:41
    Hostia nervózni, Šatan dostáva dve minúty za sekanie (Hellström ani len rukavicu z ľadu nevládze dvihnúť) + 10 za nešportové správanie a Skokan pokračuje v provokáciách a čakáme, že skôr či neskôr sa zúčastní poriadnej bitky.
     
    54:33
    Brejčák aj napriek svojej útlej postave získal proti dvom hráčom puk pre Kuľhu, ten chtiac-nechtiac triafa Slovanistu na ich striedačke pri vyhadzovaní puku.
     
    53:21
    Kroták dostáva "desinu" za nešportové správanie.
     
    53:08
    Kmiť vylúčený za sekanie.
     
    52:11
    Hultov švih z ľavého kruhu Galbraithovi nevoňal, puk po jeho zákroku vyletel vysoko, no zarotoval sa späť pred bránkovisko.
     
    51:10
    Kukumberg nestrážený pred bránoviskom skúšal Melicherčíka rozpohybovať a puk zasunúť popod neho, domáci brankár si dal pozor i na následné dorážky a účty si vybavujú Skokan so Šterbákom - bez trestov.
     
    50:42
    Popradčania zavreli stredné pásmo, za zmienku tak pri rozmáčaní pieskového hradu na domácej obrannej modrej stojí súboj Skokana s Kramárom, pri mantineli si obaja vymenili pozície bodyčekujúceho.
     
    47:48
    Vaic prenechal puk Kmiťovi, jeho švih mal dobrú pozíciu, no zlý smer, Galbraith sa nemusel ani pohnúť, aby puk vyrazil.
     
    47:00
    Šatan nevedel čo s pukom, zo stredných vzdialeností to nejde, tak skúsil príklep z veľkej diaľky stredného pásma, Melicherčík puk vyrazil na ochrannú sieť.
     
    46:30
    Kraftova tyčka! Galbraithovi ešte teraz zvoní telefón na strane lapačky, zavolal mu príklepom spomedzi kruhov Kraft.
     
    45:38
    Strkanice pred Melicherčíkom, ten chytá všetky strely zo strednej vzdialenosti.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 14. Novotný (Kmiť, Kuľha), 22. Kroták (Vaic, Novotný), 24. Vaic (Kramár, Kmiť), 29. Hult (Takáč, Šterbák) - 4. Bulík (Šatan, Frühauf), 16. Kukumberg (Skokan, Dobroň), 60. Ďatelinka (Kukumberg, Švarný)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - D. Brejčák, Suchý, Novotný, Kramár, Šterbák, Hellström, Malina - Svitana, Škovira, Kuľha - Kroták, Vaic, Kmiť - Kraft, Hult, Takáč - Paločko, Homa, Achmetov
    HC SLOVAN Bratislava: Galbraith (Konrád) - Bohunický, Dobroň, Švarný, Jass, Ďatelinka, Frühauf - Bartánus, Kukumberg, Skokan - Hudáček, Macho, Šatan - Bakoš, Bulík, Balej - J. Cíger, Preisinger, Janík.

    Rozhodčí: D. Konc - M. Novák, P. Stano

    Diváci: 2474
    bahis siteleri