Bohem. Pr. – Sokolov 3:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha
3:0 (1:0)
FK Baník Sokolov
Středa 09.11.2011, 14:00 • SK Prosek • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas byl posledním domácím zápasem FK Bohemians Praha a tak se ze střížkovského stadionu přihlásím až v roce 2012, do kterého Vám všem přeji všechno nejlepší. (15:59:00)
     
    Hráčem utkání ze strany hostí se stává ANTONÍN BUČEK, který svými zákroky držel Sokolov až do konce utkání v naději na bodový zisk a je tak bez debat nejlepším hráčem hostí.

    Na straně domácích se už jeden nejlepší hráč vybírá těžko a tak dnes vyhlašujeme duo. PAVEL GRZNÁR a JIŘÍ ŠISLER dnes táhli svůj tým svými skvělými výkony a stávají se nejlepšími hráči zápasu z domácí Bohemky.

    Ocenění patří i fanouškům obou týmů za slušné povzbuzování svých klubů a divákům, kteří si našli cestu na dnešní zápas.
     
    Skončilo nám utkání patnáctého kola druhé fotbalové ligy, ve kterém favorit zápasu FK Bohemians Praha poráží Sokolov. Utkání skončilo jasným rozdílem, ale musíme podotknout, že se Bohemka o výsledek bála až do samého konce. V prvním poločase se prosadil Grznár, ve druhém poločase pak na konci pečetili výsledek nejprve Šisler a poté mladík Šafránek. Bohemka si za svůj výkon body zasloužila a vyhrává tak pop právu. Zato hosté ze Sokolova by se měli zamyslet, protože jejich výkon neodpovídal výkonu mužstva ze čtvrtého místa ve druhé lize.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Poslední šance pro hosty jak vstřelit alespoň čestnou branku skončil v síti za bránou.
     
    90
    Ke dnešnímu utkání sudí Příhoda přidal pouze jednu minutu.
     
    90
    A další Bohemky, za hřiště odešel Jiří Šisler, kterého nahradil Patrik Mišák.
     
    89
    Bohemians Praha právě vstřelili branku!

    Tak to byl nástup na hřiště jako ze snu. VOJTĚCH ŠAFRÁNEK po dvou minutách unikl všem obráncům a hlavou z blízka uklidil centr Demetera do brány.
     
    87
    A první střídání na straně Bohemky. Ze hřiště odešel Petr Janda, kterého na poslední minuty nahradil Vojtěch Šafránek.
     
    86
    Pavel Grznár dostal žlutou kartu za svůj faul.
     
    85
    Tento stav už je pro domácí hodně slibný. Hosté nejeví aktivitu o vyrovnání a po druhé brance jsou takřka zamrzlý. Bohemka je hod ě blízko třem bodům, které ji opět přiblíží k Ústí nad Labem.
     
    85
    Hostům už ujíždějí nervy a výsledkem je žlutá karta pro Macheka, který zbytečně fauloval Križana.
     
    83
    Bohemians Praha právě vstřelili branku!

    Bohemka nacvičila zajímavé taktiky na standardky. Po druhé standadce padl také druhý gólů. JIŘÍ ŠISLER stál u míče jako kdyby do něj nechtěl kopnout, poté se ohlídl dozadu, zpět a práskl do míče, který zaplul do sítě. 2:0!
     
    82
    Další Vaněčkova střela šla jako přes kopírák a Winter si na ní smlsl.
     
    81
    Domácí fotbalisté jako by ztratili touhu po pojištění výsledku a spokojili se s těsným vedením. Hráči hostí nyní určitě vycítili šanci a poslední minuty budou napínavé.
     
    80
    Tak a mohlo být vyrovnáno a nikdo by se nedivil. Geňo se po chybách v obraně dostal ke střele a kdyby přeloboval Wintera níže, mohlo to být 1:1!
     
    78
    Winter diriguje hru, prakticky všem hráčům jako vždy celý zápas radí. Rozehrál rychlý protiútok, na jeho konci stál Jiří Šisler, který vyslal pěknou střelu. Brankář hostí Buček ale opět svůj tým podržel.
     
    77
    Zbytečná ztráta míče nyní stála Sokolov útočnou půlku, přesně tyto chyby dělají hráči celé utkání a kazí si tím tak naděje na bodový zisk.
     
    76
    Další dobrá šance pro domácí. Grznár, který dnes hraje asi nejlépe z domácích se dostal ke střele, Buček vytáhl skvělý a důležitý zákrok!

    Michal Kunc

    Branky: 27. Grznár, 83. Šisler, 89. Šafránek

    Karty:   54. Macháček (BOP), 86. Grznár (BOP) - 58. Vaněček (SOK), 85. Machek (SOK)


    Bohemians Praha: V. Winter - P. Macháček, P. Drsek (K), J. Flachbart, M. Križan, P. Janda (87. Šafránek), J. Penc, M. Demeter, P. Grznár, O. Szabo, J. Šisler (90. Mišák).

    (O. Sajtl, D. Huňa, D. Liantsevich, J. Novotný, J. Šebek)

    FK Baník Sokolov: A. Buček - J. Dvorník, V. Machek, V. Vrtělka, V. Vaněček, D. Hájovský, D. Benda (59. Geňo), D. Čada, J. Dvořák, F. Dřížďal (K) (73. Šindelář), J. Šilhan (46. Mlika).

    (Z. Vondrášek, P. Glaser, P. Javorský, J. Bertelman)

    Rozhodčí: Příhoda - Pelikán, Blažej
    bahis siteleri