Bohem. Pr. – Sokolov 3:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha
3:0 (1:0)
FK Baník Sokolov
Středa 09.11.2011, 14:00 • SK Prosek • Chance Národní Liga
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas byl posledním domácím zápasem FK Bohemians Praha a tak se ze střížkovského stadionu přihlásím až v roce 2012, do kterého Vám všem přeji všechno nejlepší. (15:59:00)
     
    Hráčem utkání ze strany hostí se stává ANTONÍN BUČEK, který svými zákroky držel Sokolov až do konce utkání v naději na bodový zisk a je tak bez debat nejlepším hráčem hostí.

    Na straně domácích se už jeden nejlepší hráč vybírá těžko a tak dnes vyhlašujeme duo. PAVEL GRZNÁR a JIŘÍ ŠISLER dnes táhli svůj tým svými skvělými výkony a stávají se nejlepšími hráči zápasu z domácí Bohemky.

    Ocenění patří i fanouškům obou týmů za slušné povzbuzování svých klubů a divákům, kteří si našli cestu na dnešní zápas.
     
    Skončilo nám utkání patnáctého kola druhé fotbalové ligy, ve kterém favorit zápasu FK Bohemians Praha poráží Sokolov. Utkání skončilo jasným rozdílem, ale musíme podotknout, že se Bohemka o výsledek bála až do samého konce. V prvním poločase se prosadil Grznár, ve druhém poločase pak na konci pečetili výsledek nejprve Šisler a poté mladík Šafránek. Bohemka si za svůj výkon body zasloužila a vyhrává tak pop právu. Zato hosté ze Sokolova by se měli zamyslet, protože jejich výkon neodpovídal výkonu mužstva ze čtvrtého místa ve druhé lize.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Poslední šance pro hosty jak vstřelit alespoň čestnou branku skončil v síti za bránou.
     
    90
    Ke dnešnímu utkání sudí Příhoda přidal pouze jednu minutu.
     
    90
    A další Bohemky, za hřiště odešel Jiří Šisler, kterého nahradil Patrik Mišák.
     
    89
    Bohemians Praha právě vstřelili branku!

    Tak to byl nástup na hřiště jako ze snu. VOJTĚCH ŠAFRÁNEK po dvou minutách unikl všem obráncům a hlavou z blízka uklidil centr Demetera do brány.
     
    87
    A první střídání na straně Bohemky. Ze hřiště odešel Petr Janda, kterého na poslední minuty nahradil Vojtěch Šafránek.
     
    86
    Pavel Grznár dostal žlutou kartu za svůj faul.
     
    85
    Tento stav už je pro domácí hodně slibný. Hosté nejeví aktivitu o vyrovnání a po druhé brance jsou takřka zamrzlý. Bohemka je hod ě blízko třem bodům, které ji opět přiblíží k Ústí nad Labem.
     
    85
    Hostům už ujíždějí nervy a výsledkem je žlutá karta pro Macheka, který zbytečně fauloval Križana.
     
    83
    Bohemians Praha právě vstřelili branku!

    Bohemka nacvičila zajímavé taktiky na standardky. Po druhé standadce padl také druhý gólů. JIŘÍ ŠISLER stál u míče jako kdyby do něj nechtěl kopnout, poté se ohlídl dozadu, zpět a práskl do míče, který zaplul do sítě. 2:0!
     
    82
    Další Vaněčkova střela šla jako přes kopírák a Winter si na ní smlsl.
     
    81
    Domácí fotbalisté jako by ztratili touhu po pojištění výsledku a spokojili se s těsným vedením. Hráči hostí nyní určitě vycítili šanci a poslední minuty budou napínavé.
     
    80
    Tak a mohlo být vyrovnáno a nikdo by se nedivil. Geňo se po chybách v obraně dostal ke střele a kdyby přeloboval Wintera níže, mohlo to být 1:1!
     
    78
    Winter diriguje hru, prakticky všem hráčům jako vždy celý zápas radí. Rozehrál rychlý protiútok, na jeho konci stál Jiří Šisler, který vyslal pěknou střelu. Brankář hostí Buček ale opět svůj tým podržel.
     
    77
    Zbytečná ztráta míče nyní stála Sokolov útočnou půlku, přesně tyto chyby dělají hráči celé utkání a kazí si tím tak naděje na bodový zisk.
     
    76
    Další dobrá šance pro domácí. Grznár, který dnes hraje asi nejlépe z domácích se dostal ke střele, Buček vytáhl skvělý a důležitý zákrok!
     
    75
    Hosté nyní posílili útok a je tak jasně poznat, že se zdaleka nevzdávají a Bohemce body jen tak lehce neodevzdají.
     
    73
    A trenér Sokolova využil poslední možnost ke střídání. Ze hřiště odešel kapitán František Dř힡fal, kterého nahradil Martin Šindelář.
     
    73
    Na hřiště lehl Demeter, a musí být ošetřován.
     
    71
    Posledních dvacet minut pro hosty, aby se pokusili něco udělat s nevyhovujícím stavem, který by pro ně znamenal šestibodovou ztrátu na postupové příčky.
     
    Na dnešní zápas si našlo cestu 310 diváků.
     
    69
    Aktivní Grznár se prokličkoval do vápna Sokolovských a pěkně vystřelil na bránu. Buček ale reflexivně vyrazil a následná dorážka šla mimo.
     
    68
    Bonbonek pro Wintera. Vaněček na něj poslal sice pěknou střelu, ale Winter ji dost dobře viděl, lehl na zem a míč lapl.
     
    67
    Geňo mohl vyrovnat, ale míč skončil vedle branky, dobré varování pro domácí hráče!
     
    66
    Flachbart zatím kazí útočné naděje hostí. Podruhé v krátkém čase zamezil naději ve vyrovnávací branku. Bohemka ve druhém poločase opět dobře brání, opakem je ale útok, protože se již dlouhou dobu nedostala k ohrožení Bučeka. To přišlo až teď, ale Križan trefil nejbližšího obránce.
     
    64
    Hosté teď kombinují na své půlce a nikam se neženou. Jejich následná útočná snaha skončila kousek od rohového praporku, odkud ale patří vhazování hráčům Bohemians Praha.
     
    62
    A k rohovému kopu se dostali i hosté, Flachbart ale zamezil jakémukoliv ohrožení branky a v klidu míč rozehrál mimo vápno.
     
    61
    Hra upadla do stínu prvního poločasu a fotbalisté obou celků se na hřišti trápí. Všechny náznaky pokusů končí hned v zárodku a diváci musejí na tribunách vyhlížet konec zápasu.
     
    59
    A byli jsme svědky druhého střídání v podání hostí. Ze hřiště odešel mladík David Benda, kterého nahradil Marian Geňo.
     
    59
    Z následného signálu se Bohemáci k zakončení nedostali a jejich faul ukončil působení na útočné půli.
     
    58
    Ostřejší faul v podání sokolovského Vaněčka ocenil sudí za žlutou kartu.
     
    57
    Přišel roh domácích, kterého se ujal Grznár, domácí z toho nevytěžili nic.
     
    55
    Machek se jako šelma prodíral mezi třemi lovci z Bohemky, ti ho jistým způsobem zastavili a tak s míčem hosté pokračovali dále. Jejich snahu ovšem zase zastavila jejich chyba, kterých se tento zápas kupí spousta a za pár minut by se dali nasypat do většího pytle.
     
    54
    Nedovoleně si nyní počínal Pavel Macháček, který vyfasoval žlutou kartu, vůbec první karetní trest v zápase.
     
    53
    Hosté častokráte sami sebe vyšachují z útoku. Další akci nyní nezastavil čistý zákrok domácích ale naprosto zbytečný ofsajd.
     
    52
    Bohemka dnes má oproti předchozím utkáním jednu velkou výhodu a to vedení z prvního poločasu, to se jim za poslední zápasy nedařilo, když se prosazovali pouze na koncích zápasů.
     
    51
    Demeter čistě zabránil v úniku Vrtělkovi, následně se hosté ale probojovali do vápna, kde ale nikdo nebyl a tak centr dopadl k nohám domácí obrany. Sokolov se pomalu dostává do tlaku a pokud jim to domácí povolí, nemusí to dopadnout dobře.
     
    49
    Pavel Macháček se ocitl sám tváří v tvář brankáři, jeho přízemní střelu ale Buček skvěle pokryl!
     
    48
    Čerství Mlika strhl nechtěně Jandu, na kterého šla krásné přihráívka od Flachbarta. Je evidentně poznat, že obrana Bohemians dostala po zápase ve Zlíně dostatečně za vyučenou.
     
    47
    Do druhého poločasu opět fotbalisté vstoupili s ostychem a kazí každou důležitější přihrávku. Sokolovské to tak může o to více trápit.
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupili hosté s jednou změnou. Na hřiště se již nepodívá Jaromír Šilhan, kterého nahradil nejlepší střelec týmu Jiří Mlika.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Za Bohemku dnes opět v základu hrají "železní" fotbalisté. Winter, Demeter, Grznár, Flachbart a Macháček zatím na hřišti nechyběli ani jednu minutu a tak pokud dnes nebudou střídání odehrají celou podzimní část, tedy patnáct zápasů nonstop.
     
    Na dnešní zápas se přišlo podívat málo diváků, pochopitelným důvodem je jistě, že ne každý má v tuto dobu čas. Pochvalu si tak od našeho serveru onlajny.cz zaslouží fandící fanoušci obou celků, kteří si našli čas pro povzbuzování svých favoritů.
     
    Skončil tak první poločas zápasu mezi týmy hrajícími o postup ve kterém se prosadili pouze domácí. Do třicáté minuty jsme byli svědky nepohledného fotbalu, ani jeden z celků si nedokázal vytvořil šanci a vynikali pouze obránci. Po velice ojedinělým způsobem rozehraném přímém kopu se prosadil Grznár a od tohoto momentu jsou na hřišti s míčem vidět pouze domácí. Uvidíme co nám přinese druhý poločas, který začne okolo 15:00.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Zřejmě poslední šanci pro hosty zmařil opět Šilhan, který svojí hlavou nesklepl míč pro žádného spoluhráče. Winter se tak dostal ke svému typickému přístupu, počkal až doběhne hráč hostí k němu a pak čapl míč.
     
    43
    Právě špatně zakončujícího ex-jabloneckého stopera vyvolávají domácí fanoušci. Do konce zápasu zbývají dvě minuty a již oba celky čekají na závěrečný hvizd rozhodčího Příhody.
     
    42
    Unikajícího Demetera skolil vracející se Hájovský. Podle rozhodčího nebylo potřeba udělit kartu a tak se ke standardce postavil opět Grznár. Jeho centr šel na hlavu Drska, který ve své situaci nemohl nijak ohrozit hostujícího Bučeka.
     
    40
    Benda byl faulován Križanem, který si paradoxně ublížil sám. Po krátkém pobytu na trávě se zvedl a pokračuje v dnešní hře. Následný přímák Dvořáka krásně letěl vápnem, odkud ho ale nikdo nedokázal trefit. Tato šance by mohla hosty na konci zápasu mrzet.
     
    38
    Winter nyní spadl, nejspíše díky svým kopačkám, Šilhan se tak mohl dostat k celkem dobré gólové šance.
     
    36
    Bohemka postupem času častěji drží míč a pohodlně kombinuje. Sokolovští běhají bez míče a to jim jistě na pohodě nepřidává. Z hráčů je poznat, že by jim pomohla poločasová přestávka, během které jim jejich trenér určitě sdělí taktické plány jak alespoň vyrovnat.
     
    35
    Winter, který je domácími fanoušky označován za druhého Buffona svým vzhledem dnes nemá moc práce a především jsme zatím neviděli ani jednou jeho milovanou činnost a to kličkování mezi útočníky soupeře.
     
    34
    Zatím se hraje vyrovnaná a férová partie. Na obou celcích lze pozorovat mírnou nervozitu, třetí Sokolov ztrácí pouhé tři body na domácí Bohemians, kteří jsou si jistě vědomi, kam by je poslala druhá prohra v řadě.
     
    32
    Šisler pěkně přihrál na Macháčka, ten odcentroval na Demetera, ten žongloval s míčem stejně jako Zlatan Ibrahimovič, jediné v čem na mistra umění ztratil bylo gólové zakončení, ke kterému se nedostal.
     
    31
    Nutno dodat, že do 30. minuty jsme mimo branky neviděli ani jednu větší šanci.
     
    30
    Sokolovští nyní začali více útočit, ale jejich snahu brzdí nervozita. Zato domácí dostali potřebnou pohodu a můžeme doufat, že se dočkáme dalších gólů.
     
    27
    Bohemians Praha právě vstřelili branku!

    Tak takhle se mate soupeř! Šisler s Grznárem po odpískání rozhodčího naznačili, že si posunou míč na jiné místo, to ale udělat ani nemohli, nicméně se zvedli a PAVEL GRZNÁR zavěsil za záda zmateného brankáře Sokolova.
     
    24
    Po přihrávce Križana na Šislera se po centru mohl k dobré střele dostat Janda, který ale podklouzl a ke střele se tak nedostal.
     
    23
    Čada se také dopracoval k dobré příležitosti, dostal dobrou přihrávku ale z dvaceti metrů nedokázal vyslat dobrou střelu. Jelikož mu míč skočil tak poslal pomalý pozdrav do rukavic Wintera.
     
    22
    Obrany si dnes počínají na jedničku, ale zato v útoku se trápí především Bohemka, která dnes dá se říci nenastavila ani jednoho útočníka. Tento post má na starost jeden z nejmenších hráčů Pavel Macháče, který se tuto sezonu dostal z obrany přes zálohu do útoku.
     
    21
    Drsek se Šilhanem se častokráte dostávají vedle sebe a zdá se býti jen otázka času, kdy jeden z nich dostane žlutou kartu.
     
    20
    A právě Šilhan mohl dát gól, snášel se k němu centrovaný míč, ale jelikož šel hodně vysoko tak ho dokázal pouze tečovat do zámezí.
     
    19
    Drskův faul na Šilhana, opět se obešel bez karetního trestu. Šilhan bude jistě pokračovat ve hře.
     
    18
    Šisler si pohledně před diváky zpracoval míč a ošálil tři hráče Sokolova, následně ale opět narazil na blok hostí. Ti se dostali do šance a jeden z hráčů pálil z mírného úhlu mimo bránu.
     
    17
    Útoku hostí zabránil Flachbart, který dokonce šikovně vybojoval odkop od brány.
     
    15
    Šisler se dostal k nenápadné střele, Dřížďal ji tečoval a míč jen tak tak, že nezaplul k tyči. Následný roh hosté v pohodě ubránili.
     
    14
    Macháček se mohl opět dostat do dobré šanci, ale nejspíše zakopl protože dle sudího sokolovští nefaulovali.
     
    12
    Čada zfauloval Szaba, který se těžce zvedá z trávníku. Vypadá otřeseně ale ve hře by měl pokračovat.
     
    11
    Špatnou přihrávkou přišla Bohemka o šanci a tak se opět odkopává od brány Sokolova.
     
    10
    Nyní hosté nechali domácím trošku prostoru a byla z toho další šance pro Bohemku. Ke střele se dostal Križan, který však trefil pouze boční síť.
     
    9
    Výrazně mladší fotbalisté hosté dobře presují a tak Bohemka nemůže lehce rozehrát.
     
    8
    Atmosféra je dnes logickým způsobem chudá a domácí hráče povzbuzuje kotel cca 10 fanoušků s doprovodem trumpetistů. Ale i hosté zde mají své zástupce, aktivně projevují tři fanoušci, kteří evidentně přijeli přímo ze Sokolova a to v dresech a šálách.
     
    6
    Za poslední minuty přibilo faulů domácích, Flachbart svým faulem zařídil přímí kop pro Sokolov, Vaněček však svým nákopem nenašel ideálně ani jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    5
    Nejen, že dnes sledujeme utkání hrané netypicky ve 14:00 v pracovní den, ale také utkání při kterém nám stále hraje hudba v místním rozhlasu.
     
    4
    Šisler našel pěknou přihrávkou Demetera, který se mohl dostat do pěkné šance, míč mu ale odkopl jeden z posledních obránců. Následně byl odpískán faul a o míč Bohemka přišla.
     
    3
    A také Winter si osahal balon když čapl míč, který se kolem něj motal. Následně špatně rozehrál, ale míč se mu opět vrátil k nohám a rozehrál na nejbližšího obránce.
     
    2
    A právě z Macháčkovi snahy se kopal první rohový kop, který Bohemka rozehrála nakrátko a po následném obléhání svatyně hostí neohrozila Bučka.
     
    1
    První pokus o útok v podání domácích, do šance se mohl dostat Macháček, který je od začátku zápasu na samém hrotu.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali domácí fotbalisté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha: V. Winter - P. Macháček, P. Drsek (K), J. Flachbart, M. Križan, J. Penc, D. Huňa, M. Demeter, P. Grznár,
    O. Szabo, J. Šisler.

    (O. Sajtl, P. Janda, P. Mišák, D. Liantsevich, J. Novotný, V. Šafránek, J. Šebek)

    FK Baník Sokolov: A. Buček - J. Dvorník, V. Machek, V. Vrtělka, V. Vaněček, D. Hájovský, D. Benda, D. Čada, J. Dvořák,
    F. Dřížďal, J. Šilhan.

    (Z. Vondrášek, P. Glaser, J. Mlika, M. Geňo, M. Šindelář, P. Javorský, J. Bertelman)

    Rozhodčí: Příhoda - Pelikán, Blažej.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Michal Kunc

    Branky: 27. Grznár, 83. Šisler, 89. Šafránek

    Karty:   54. Macháček (BOP), 86. Grznár (BOP) - 58. Vaněček (SOK), 85. Machek (SOK)


    Bohemians Praha: V. Winter - P. Macháček, P. Drsek (K), J. Flachbart, M. Križan, P. Janda (87. Šafránek), J. Penc, M. Demeter, P. Grznár, O. Szabo, J. Šisler (90. Mišák).

    (O. Sajtl, D. Huňa, D. Liantsevich, J. Novotný, J. Šebek)

    FK Baník Sokolov: A. Buček - J. Dvorník, V. Machek, V. Vrtělka, V. Vaněček, D. Hájovský, D. Benda (59. Geňo), D. Čada, J. Dvořák, F. Dřížďal (K) (73. Šindelář), J. Šilhan (46. Mlika).

    (Z. Vondrášek, P. Glaser, P. Javorský, J. Bertelman)

    Rozhodčí: Příhoda - Pelikán, Blažej
    bahis siteleri