Šumperk – Hr. Králové 6:5 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 2:4 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:1 (kon.)
Most – Olomouc 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Beroun 9:1 (kon.) | Chomutov – Jihlava 0:2 (kon.)
Písek – Třebíč 2:1 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 12.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:38
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelné, o dnešním vítězi je zřejmě rozhodnuto! Ihned po vhazování skončil puk od Josefa Révaye a Martina Davídka u ROMANA CHLOUBY, který po akci jako přes kopírák z totožné pozice pálí znovu přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Martin Davídek, Josef Révay.
     
    57:28
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, Kadaň se výrazně přibližuje ke třem bodům! Puk putoval po ose Vladimír Novák - Karel Ton - ROMAN CHLOUBA, přičemž posledně jmenovaný z pravého kruhu prostřelil gólmana Laitinena povedenou ranou! Asistence: Karel Ton, Vladimír Novák.
     
    42:36
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Kadaň využila zmatků v havlíčkobrodské obraně a vyrovnává průběžný stav zápasu! Od Stanislava Mikšovice putoval kotouč k VLADIMÍRU NOVÁKOVI, jehož přesná rána z mírného úhlu na straně skončila za Laitinenovými zády! Asistence: Stanislav Mikšovic.
     
    32:50
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Hosté poměrně rychle odpovídají a snižují na nejtěsnější rozdíl! Gólman Laitinen byl teď v obrovském vytížení, když z beprostřední blízkosti doráželi kadaňští útočníci, a kotouč za jeho záda nakonec prostrčil zblízka bekhendovou střelou do poloprázdné brány důrazný MARTIN MAZANEC! Asistence: Karel Ton, Stanislav Mikšovic.
     
    30:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nakonec přeci jen nastěhovali do přesilovkového postavení a slaví druhý vstřelený gól! Od modré čáry tvrdě vypálil Tomáš Protivný, jehož ránu stihl betony vyrazit gólman závorka, ale jen do prostoru před sebou, kde se puk odrazil zřejmě od bruslí LUKÁŠE NAHODILA, který šťastně střílí první gól v dresu Havlíčkova Brodu! Asistence: Tomáš Protivný, Marian Morava.
     
    12:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové předvedli od začátku do konce nádhernou akci, jež jim zajistila těsné vedení! Z obranného pásma se rychlými nahrávkami, většinou na jeden dotek, probili až do útočného postavení, kde na pravé straně naznačil Ondřej Švaňhal střelu, ale předložil puk ještě vedle sebe na po levé ruce najíždějícího MARTINA ZÁBRANSKÉHO, který skóroval do odkryté klece! Asistence: Ondřej Švaňhal, Lukáš Nahodil.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Zábranský (Švaňhal, Nahodil), 31. Nahodil (Protivný, Morava) - 33. Mazanec (Ton, Mikšovic), 43. Novák (Mikšovic), 58. Chlouba (Ton, Novák), 58. Chlouba (Davídek, Révay)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Laitinen (Suchan) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Koma - Zábranský, Polodna, Nahodil, Švaňhal, Semorád, Voj. Němec (A), Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Jarina) - Schmidt, Tollinger, Mazanec, Trefný, M. Szakal (C), Révay (A), Malinský, K. Charousek - Davídek, Chlouba, Ton, Bursík, Freiberg, J. Charousek, Novák, Mikšovic (A), Jabrocký, Stoklasa, Boušek, Eiselt.

    Rozhodčí: Alexander Pavlovič - Jiří Flegl, Michal Zíka.

    Diváci: 1166
    bahis siteleri