Slovensko – Švýcarsko 2:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 2:1 (kon.) | USA – Německo 1:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
Švýcarsko
sk Neděle 13.11.2011, 13:30 • Olympiahalle Mníchov • Německý pohár
Partner:
     
    58:00
    Baranka na Bližňáka, ten mu vracal puk pred bránku a obrancovi Slovenska sa podarilo puk tečovať, výborný Berra. Na druhej strane najskôr bekendová strela, ktorú Hamerlík skryl do lapačky a následne Mihálik spravil obrovskú chybu v obrannom pásme a puk pred švajčiarskym hráčom, ktorý by ho dorážal do prázdnej brány, odpálil z bránkoviska Dej !
     
    6:30
    Tybor mohol definitívne rozhodnúť, keď sa sám ocitol pred Berrom, strelu z prvej však švajčiarsky brankár kryje a aj napriek dvom inkasovaným gólom potvrdzuje svoj kvalitný výkon v dnešnom stretnutí.
     
    49:35
    Slovensko dalo gól! Prekrásna akcia Slovenska, ktoré otáča skóre stretnutia na 2:1. Miklík prihral z rohu klziska puk Hovorkovi, ten bekendovou prihrávkou našiel na osi stojaceho LIBORA HUDÁČKA, ktorý svojím premiérovým gólom otáča výsledok zápasu. Asistencie: Marek Hovorka, Michel Miklík.
     
    43:14
    Slovensko dalo gól! Juraj Mikúš zatiahol puk do pásma, prešiel až pri roh klziska odkiaľ našiel na osi klziska nabiehajúceho MARCELA HOSSU, ktorého strela z prvej skončila za Berrom. Asistencia: Juraj Mikúš.
     
    37:20
    Slováci v prečíslení, Bližňák dobre prihral Marcelovi Haščákovi, ktorý z prvej strieľal do odkrytej brány, no Berra by si teraz zaslúžil poklonu každého hokejového fanúšikova. Skvelou rybičkou sa stihol presunúť a zabrániť už takmer istému gólu !
     
    34:10
    Slovensko, Mihálik, 2 min. hákovanie.
     
    33:19
    Bartovič sa na osi útočnej tretiny dostal k úniku, kedy by išiel sám na Berru. Prihrávka bola však pridlhá a pred Bartovičom vložil do trajektórie puku hokejku švajčiarsky brankár. Výborné čítanie hry zo strany Berru.
     
    21:15
    Švajčiarsko, Pestoni, 2 min. nedovolené bránenie.
     
    16:38
    Švajčiari prepadli teraz a dvaja naši hráči sa dostali nie že do prečíslenia, ale obaja útočili sami na Berru. Kukumberg prihrával Bartovičovi, ktorý strelou z prvej nedokázal prekonať švajčiarskeho brankára.
     
    16:13
    Slovensko, Hovorka, 2 min. napadnutie.
     
    14:40
    Hamerlík teraz podržal slovenský tím. Švajčiari založili rýchly protiútok a v prečíslení 2 na1 zasiahol slovenskí brankár veľmi dobre, následne dokázal zlikvidovať aj dorážku Plussa !
     
    14:25
    Bartovič sa dostal do samostatného nájazdu, Bartovič mohol zakončovať, ibaže zozadu ho atakoval Grossmann a Manzato ostal ležať na ľadovej ploche !
     
    13:40
    Slováci mohli v oslabení vyrovnať. K strele na pravom kruhu sa dostal Hovorka, no neprekonal Manzata.
     
    12:22
    Slovensko, Kudroč, 2 min. držanie.
     
    12:01
    Švajčiarsko dalo gól!
    Slováci si doslova koledovali o gól. INTI PESTONI si motal za obranou Slovákov, dostal prihrávku do jazdy na pravú stranu a strelou na kruhoch otvára skóre stretnutia. Asistencia: Alessandro Chiessa
     
    10:00
    Druhá švajčiarska formácia teraz zatlačila Slovákov. Po chybnej rozohrávke Graňáka sa dostal k ohrozeniu Hamerlíka Bodenmann a po ňom mohol dorážať puk aj Pluss, ibaže Sersen mu v páde vypichol puk.
     
    6:40
    Švajčiarsko, Walker, 2 min. podrazenie.
     
    5:17
    Švajčiari nasťahovaní pred Hamerlíkom a niekoľkokrát dokázali ohroziť slovenského brankára. Najlepšiu možnosť mal Damien Brunner, ktorý strieľal sám na osi klziska, Hamerlík vyráža.
     
    2:16
    Švajčiarsko, Rubin, 2 min. napadnutie.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 44. Hossa (Mikúš), 50. Hudáček (Hovorka, Miklík) - 13. Pestoni (Chiessa)


    Slovensko: Hamerlík - Sersen, Graňák, Baranka, Starosta, Mihálik, Kudroč, Mikuš, Hovorka - Kukumberg, Bartovič, Bakoš, Tybor, Mikuš, Hossa, Miklík, Bližňák, Haščák, Dej, Lušňák, Hudáček. Tréner: V. Vújtek
    Švýcarsko: Manzato - Chiesa, Gunten, Ramholt, Grossmann, Loeffel, Wellinger - Bodenmann, Pestoni, Monnet, Pluss, Bykov, Sprunger, Rubin, Traschler, Wieser, Sury, Schnyder, Walker, Berger, Brunner. Tréner: S.Simpson

    Rozhodčí: Bauer, Jablukov - Hurtik, Iwert
    bahis siteleri