Chorvatsko – Turecko 0:0 (kon.) | Černá Hora – Česko 0:1 (kon.) | Irsko – Estonsko 1:1 (kon.)
Portugalsko – Bosna 6:2 (kon.)
konec
Černá Hora
0:1 (0:0)
Česko
Úterý 15.11.2011, 20:15Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    72
    Savič vložil nohu do cesty rozběhnutému Petru Jiráčkovi a ani on nemůže nijak diskutovat proti udělení žluté karty.
     
    67
    Rosický si na pravém křídle narazil míč s Jiráčkem, před Pekhartem však stačil odhlavičkovat míč Džudovič.
     
    66
    ... a o pár sekund později i Sivokovi, po jehož zákroku na Vučiniče nechal hru plynout ponechanou výhodou. Nutno podotknout, že karetní tresty v posledních minutách rozdává v duchu fotbalových pravidel.
     
    65
    Italský arbitr Rizzoli rozehrál karetní mariáš, v dalším přerušení uděluje žlutou kartu nejdříve Drinčičovi ...
     
    63
    Dalším žlutě potrestaným hráčem je Mirko Vučinič.
     
    53
    Milan Baroš se poprvé zapojil do dnešního zápasu, ovšem nepříliš fotbalově a pouze za postranní čárou, když v roli rozcvičujícího se hráče vběhl do hřiště.
     
    45+2
    Pavičevič se nedovoleně provinil v souboji s Jiráčkem a i on vidí v ruce sudího Rizzoliho žlutou kartu. Rozehrávat se už nebude, neboť italský rozhodčí právě ukončil první poločas, v němž jsme branku neviděli a čeští fotbalisté tak i nadále mají k postupu na závěrečný šampionát blíže než jejich balkánský soupeř.
     
    42
    Souboj Hubníka s Damjanovičem sudí Rizzoli neočekávaně ohodnotil jako faul domácího fotbalisty, ten za následné protesty vůči italskému rozhodčímu je prvním žlutě napomenutým hráčem dnešního zápasu.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 82. Jiráček

    Karty:   42. Damjanovič (CHO), 45+2. Pavičević (CHO), 63. Vučinič (CHO), 65. Drinčič (CHO), 67. Džudovič (CHO), 72. Savić (CHO) - 53. Baroš (CZE), 66. Sivok (CZE)


    Černá Hora: M. Božovič - Pavičevič, Džudovič, Savič, Zverotič - Drinčič, V. Božovič (80. Djalovič) - Jovetič, Beqiraj (57. Delibašič), Damjanovič (77. Vukčevič) - Vučinič
    Česko: Čech - Gebre Selassie, Sivok, Hubník, Kadlec - Rezek (61. Pospěch), Plašil, Jiráček, Rosický, Pilař (69. Kolář) - Pekhart (84. Baroš)

    Rozhodčí: Rizzoli - Stefani, Faverani
    bahis siteleri