CSKA Moskva – Lille 0:2 (kon.) | Bayern – Villarreal 3:1 (kon.) | Neapol – Manchester City 2:1 (kon.)
Trabzonspor – Inter 1:1 (kon.) | Galaţi – Basilej 2:3 (kon.) | Manchester Utd. – Benfica 2:2 (kon.)
Lyon – Ajax 0:0 (kon.) | Real Madrid – Dinamo Záhřeb 6:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:2 (0:0)
Lille OSC
Úterý 22.11.2011, 18:00 • Luzhniki Stadion, Moskva • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Utkání se jen dohrává. Sudí Královec za chvíli ukončí zápas. Hazard ještě přenechal své místo De Melovi.
     
    87
    Dvojí střídání. V domácím dresu nahradil Caunu Serderov. Dnešní utkání nedohraje ani Joe Cole, který pouští do hry Payeta.
     
    84
    Gueye se dostal do velké šance a z hranice malého vápna poslal balon nad břevno! Moskva tak má stále ještě malou šanci. Jinak by bylo o vítězi rozhodnuto!
     
    81
    Lille kontroluje průběh hry a domácí tým nepouští do možnosti snížení. Nyní navíc fauloval za cenu žluté karty Nababkin a je tu dobrá standardní situace pro Lille...
     
    74
    ... po centru se domácí tým v pohodě ubránil. Oba týmy střídají. U hostů odešel Sow a nahradil ho Jelen. Moskva pošle do hry Schennikova, který nahradil Ignasheviche.
     
    73
    ... mohlo být hotovo! Po rozehrání se ke střele dostal faulovaný Hazard a Gabulov předvedl dobrý zákrok! Je z toho rohový kop...
     
    69
    Cauna se napřáhl a poslal balon do boční sítě! Nakonec je z toho roh, protože míč tečoval skákající brankář Landreau. Těžko říct, zda by to jinak byla gólová střela. Možná by to byla jen tyč.
     
    64
    Lille právě vstřelilo branku!
    MOUSSA SOW zvyšuje na rozdíl dvou gólů! Po přihrávce do vápna střílel jako první Cole. Ten ale trefil jen tyč. Balon se odrazil před brankovou čáru a šel po něm brankář Gabulov. Sow se ale nebál a skluzem byl u míče dříve!
     
    60
    Debuchy přidržel Dzagoeva a je pískáno. Hostující hráč dostal žlutou kartu a je z toho dobrá standardní situace z levé strany...
     
    52
    Rozehnal fauloval Caunu a dostal žlutou kartu. Je tu navíc standardní situace...
     
    49
    Lille právě vstřelilo branku!
    VASILI BEREZUTSKI si dal ukázkový vlastní gól! Sow důsledným napadáním donutil domácího hráče k odkopu a ten místo záchrany svého týmu poslal soupeře do vedení. Na hranici vápna se opřel do míče, který zaplachtil vzduchem a od břevna se odrazil do branky! Pro diváka krásná střela!
     
    40
    Obrovská šance Lille gólem opět nekončí! Po souboji ve vápně se z úhlu dostal ke střele Béria a vůbec netrefil prázdnou branku!
     
    20
    ... hráči Lille mohli jít do vedení! Po centru se domácí tým ubránil, ale do vápna mířil zanedlouho další centr. Na ten si naběhl nehlídaný Debuchy a tvrdou ranou orazítkoval břevno!

    Michal Heřman

    Branky: 49. V. Berezutski (vla.), 64. Sow

    Karty:   81. Nababkin (CSK) - 52. Rozehnal (LIL), 60. Debuchy (LIL)


    CSKA Moskva: Gabulov - Ignashevich (K) (74. Schennikov), A. Berezutski, Nababkin, V. Berezutski - Dzagoev, Mamaev, Cauna (87. Serderov), Aldonin, Oliseh - Vágner Love.
    Lille OSC: Landreau - Rozehnal, Béria, Debuchy, Balmont - Gueye, Hazard (90. De Melo), Chedjou, Mavuba (K), J. Cole (87. Payet) - Sow (74. Jelen).

    Rozhodčí: Královec - Wilczek, Kordula - Zelinka, Příhoda (všichni Česko)
    bahis siteleri