Pardubice – Liberec 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Kladno – Sparta 3:1 (kon.)
Litvínov – Motor ČB 2:3 (po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 1:2 (po s.n.) | Třinec – Kometa Brno 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
HC Kometa Brno
Neděle 04.12.2011, 18:10Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté korigují! Od modré nahazoval na Vojtka Jozef Kováčik, domácí brankář viděl puk na poslední chvíli! Kotouč se od Vojtka odrazil k dorážejícímu LEOŠI ČERMÁKOVI, který nadvakrát poslal puk za záda domácího brankáře! Asistence: Jozef Kováčik.
     
    44:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí pokračovali v početní výhodě a dokázali ji využít! Pátou branku do sítě komety vsítil JIŘÍ POLANSKÝ, který dorazil střelu Michala Chovana! Asistence: Michal Chovan, Martin Richter.
     
    43:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři střílí čtvrtou branku! TOMÁŠ KLIMENTA nic nevymýšlel, najel si mezi kruhy, odkud vystřelil! Puk letěl na pravou stranu, Hovi nestihl zareagovat! Bez asistence.
     
    30:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    A domácí trestají! Z trestné lavice naskočil JAKUB ORSAVA hned do sólového úniku a ten dokázal využít! Orsava si najel mezi kruhy, odkud propálil Hoviho pod lapačkou! Asistence: Petr Hořava, Ladislav Kohn.
     
    11:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři střílejí branku ve vlastním oslabení a jdou do dvoubrankového trháku! Na jediného obránce se řítili JAN PETEREK a Miloslav Hořava! Hořava naznačil střelu, pak ale poslal puk Peterkovi! Ten, nadvakrát, překonal brankáře Trvaje! Asistence: Miloslav Hořava, Petr Hořava.
     
    5:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a otevírají skóre utkání! Nejprve od modré pálil Zíb, ten ale minul. Hosté se osvobodili, z další akce už ale padla branka! Radek Bonk vybojoval puk pro MILOSLAVA HOŘAVU, který propálil Trvaje mezi jeho betony! Asistence: Radek Bonk, Josef Hrabal.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Hořava M. (Bonk, Hrabal), 12. Peterek (Hořava M., Hořava P.), 31. Orsava (Hořava P., Kohn), 44. Klimenta, 45. Polanský (Chovan, Richter) - 45. Čermák (Kováčik)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Richter, Lojek, Cartelli, Hudec, Bolf, Hořava P. - Hořava M., Bonk, Květoň - Orsava, Peterek, Klimenta - Kohn, Polanský, Chovan - Rufer, Ostřížek, McGregor.
    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Žižka, Kováčik, Valach, Holec, Bičánek, Švrček, Malec, Kempný - Zohorna, Petrovický, Pospíšil - Čermák, Dlouhý, Jaroslav Svoboda - Jakub Svoboda, Divíšek, Hubáček - Jankovič, Koreis, Erat

    Rozhodčí: Husička, Minář - Bryška, Novák
    bahis siteleri