Slovácko – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
1:0 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Pondělí 05.12.2011, 18:30 • Městský stadion Miroslava Valenty seniora • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Důležitý obranný zákrok teď předvedl Trousil, když o vyloženou gólovou situaci připravil Kalinu svým vynikajícím obranným skluzem.
     
    85
    Žlutou kartu po zákroku na Chramostu uviděl Reinberk.
     
    83
    Za nesportovní chování uviděl žtluou kartu Rolko, ale podle mého názoru by měl sudí Hrubeš vytáhnout kartu červenou. Rolko přišel k Doškovi, kterého chladně poslal k zemi.
     
    79
    První střídání v dresu Slovácka. Ze hřiště odstoupil Ondřejka, kterého vyměnil Perůtka.
     
    77
    V gólové situaci se ocitl Ondřejka, který vystřelil asi z patnácti metrů na Millerovu branku, Miller zázrakem zachytil míč mezi svýma nohama.
     
    70
    Slovácko zahrávalo další rohový kop. Volešák posadil míč na hlavu Doška a brankář Miller musel vytasit další pohotový zákrok. Míč chytil na brankové čáře!
     
    70
    Valenta odcentroval míč na přední tyč, kde prodlužoval Trousil, na zadní tyči byl osamocený Došek, jeho střela hlavou skončila mimo Millerovu branku.
     
    69
    Kalina je na hrací ploše necelou minutu a už vyfasoval žlutou kartu za faul na Ondřejku.
     
    68
    K poslednímu střídání sáhl trenér Koubek. Z hrací plochy odešel Synek, nahradil ho Kalina.
     
    67
    Žlutou kartu viděl Václav Ondřejka po faulu na Kyselu.
     
    64
    Po chybě Trousila se dostal do zakončení asi z dvaceti pěti metrů Chramosta, Filipko ale vytasil jeden ze svých briliantních zákroků a míč vyrazil.
     
    62
    Po faulu na Doška uviděl žlutou kartu Johana. Ten si neodpustil také slovní poznámky a mohl být rád, že sudí Hrubeš mu neudělil další kartu.
     
    56
    Druhé střídání v celku hostí. Štohanzla nahrazuje Řezníček.
     
    51
    Reinberk odkopem vyslal do protiútoku Valentu, který přenesl hru na uplně volného Volešáka, který se připravil o šanci vstřelit druhou branku v dnešním zápase, když míč špatně zpracoval. Pro míč si došel brankář Miller.
     
    48
    Kubáň vyslal centr na zadní tyč, kde byl ve velmi dobrém postavení Došek, svým výskokem dosáhl na míč a dokázal ho odhlavičkovat do Millerovy branky, ale míč na poslední chvíli svoji levou nohou zastavil Rolko, Došek se dostal ještě jednou do zakončení, ale jeho dorážka skončila mimo Millerovu branku.
     
    39
    Po krásné kombinaci Kubáně s Ondřejkou vyslal jedovatou střelu na Millerovu branku Volešák, Miller jeho střelu jen tak tak vyboxoval na rohový praporek.
     
    32
    Hráči domácího týmu dostali výhodu volného přímého kopu. K míči se postavil Valenta, který nacentroval míč na vzdálenější tyč, tam byl výborně postavený Trousil, který pálil z první, jeho střela, kterou vyprodukoval nůžkami byla velmi nebezpečná.
     
    16
    K prvnímu vynucenému střídání musel sáhnout trenér Koubek. Ze hřiště odešel Zahustel, který má zdravotní problém, nahradil ho Synek.
     
    11
    Ondřejka krásně vysunul na pravé straně za obranu hostí Reinberka, který tváři v tvář neprostřelil brankáře Millera. Hostující brankář si opradil i s dorážkou Ondřejky.
     
    4
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    K míči se postavil Valenta, který ze standardní situace nacentroval míč do pokutového území, kde byl výborně postavený LADISLAV VOLEŠÁK, který hlavičkou přizvedl míč na zadní tyč, a poslal tak svůj tým do vedení!
     
    1
    K míči se postavil Procházka, který vystřelil na Filipkovu branku, orazítkoval bližší tyč, a hráči Slovácka si tak mohli oddechnout.

    Tomáš Kučera

    Lucie Rapantová

    Branky: 4. Volešák

    Karty:   67. Ondřejka (SLO), 85. Reinberk (SLO) - 62. Johana (MBL), 69. Kalina (MBL), 83. Rolko (MBL)


    1.FC Slovácko: Filipko - Reinberk, Košút, Trousil, Kubáň - Ondřejka (79. Perůtka), Daníček, Volešák, Kordula, Valenta - Došek
    FK Mladá Boleslav: Miller - Janíček, Johana, Rolko, Procházka - Ščuk, Kysela, Štohanzl (56. Řezníček) - Zahustel (16. Synek), Chramosta, Kulič

    Rozhodčí: K. Hrubeš - Marek, Hájek

    Diváci: 4055
    bahis siteleri