Motor ČB – Třinec 3:2 (kon.) | Zlín – Kladno 6:4 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 4:5 (po s.n.) | Liberec – Sparta 1:2 (po pr.)
po s.n.
HC Kometa Brno
4:5 (2:1, 2:1, 0:2 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 06.12.2011, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Plzeň právě vstřelila branku! Rozhodující branka v nájezdech je připsána RADKU DUDOVI.
     
    56:39
    Plzeň právě vstřelila branku! Po sporné situace u mantinelu si mezi kruhy najel obránce JIŘÍ MARUŠÁK, dojel sám až k Hovimu a zamířil do levé šibenice. Hovi byl bez šance: Geoff Kinrade.
     
    41:30
    Plzeň právě vstřelila branku! Drama je na světě. Netrvalo to ani moc dlouho. Od modré čáry vapálil brněnský rodák David Havíř a jeho ránu těsně před Hovim tečoval JAN KOVÁŘ. Asistence: David Havíř, Radek Duda.
     
    37:43
    Plzeň právě vstřelila branku a znova v přesilové hře! Na konci krásné souhry téměř do prázdné brány byl JAN KOVÁŘ. Hoviho prostřelil rychleji, než dal k pravé tyči beton. Asistence: David Havíř, Radek Duda.
     
    29:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po brejku dva na jednoho přidává Kometa čtvrtou branku utkání. Miroslav Holec naservíroval kotouč na hůl RÓBERTU PETROVICKÉMU, který se trefil do skulinky mezi betonem a tyčí plzeňské brány. Puk do brány tak tak doskákal. Asistence: Miroslav Holec, Jozef Balej.
     
    27:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné střídání nyní předvedla čtvrtá formace Komety. Všichni hráči Plzně byli tvrdě dohráni u mantinelů a puk se po krizovém vyhození dostal na modrou čáru k Žižkovi. Jeho nahození Adam Svoboda přes clonící hráče neviděl a vyrazil puk před brankoviště. Tam jej v souboji dorazil HYNEK ZOHORNA bekhendem pod Svobodovu výstroj. Asistence: Tomáš Žižka.
     
    19:19
    Plzeň právě vstřelila branku v přesilové hře! TOMÁŠ VLASÁK si narychlo vyměnil kotouč s Martinem Strakou a ze své klasické pozice na levém kruhu se štěstím propálil Hoviho. Asistence: Martin Straka.
     
    11:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno rychle svůj náskok navyšuje. Výborně najetý LEOŠ ČERMÁK sice Svobodu z pravé strany nepropálil, ale dojíždějící Johnson si odražený puk nešťastně srazil za vlastního brankáře. Bez asistence.
     
    11:04
    Kometa právě vstřelila branku v přesilové hře!
    Pod tlakem musel na modré čáře rychle vypálit TOMÁŠ ŽIŽKA a přes chumel těl svoji střelu umístil k levé tyči. Asistence: Tomáš Pospíšil, Jakub Svoboda.
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 12. Žižka (Pospíšil, Svoboda Jak.), 12. Čermák, 28. Zohorna (Žižka), 30. Petrovický (Holec, Balej) - 20. Vlasák (Straka), 38. Kovář (Havíř, Duda), 42. Kovář (Havíř, Duda), 57. Marušák (Kinrade), ?. Duda


    HC Kometa Brno: Hovi – Žižka, Švrček, Kováčik, Bičánek (C), Valach, Malec, Kempný – Erat, Holec, Čermák, Zohorna, Svoboda Jaroslav, Pospíšil, Dlouhý, Petrovický, Koreis, Balej, Svoboda Jakub, Divíšek, Němec.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda Adam – Kaberle, Dresler, Ruprecht, Kinrade, Vykoukal, Marušák, Růžička, Havíř – Kratěna, Vlasák, Straka (C), Kovář, Pitule, Dvořák, Kubalík, Havlíček, Duda, Johnson, Pletka, Stránský.

    Rozhodčí: Müllner, Kubeš - Lederer, Gebauer.

    Diváci: 6324
    bahis siteleri