Motor ČB – Třinec 3:2 (kon.) | Zlín – Kladno 6:4 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 4:5 (po s.n.) | Liberec – Sparta 1:2 (po pr.)
po s.n.
HC Kometa Brno
4:5 (2:1, 2:1, 0:2 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 06.12.2011, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Plzeň právě vstřelila branku! Rozhodující branka v nájezdech je připsána RADKU DUDOVI.
     
    Radek Duda předvedl krásný bekhendový blafák a zavěsil pod břevno.
     
    64:34
    Po přihrávce Straky pálí Vlasák těsně vedle levé tyče Hoviho. Mířil dobře do protipohybu, ale koncovka nebyla přesná.
     
    63:45
    Hovi si teď po dorážce hostů připsal kuriózní zákrok koncem hole!
     
    61:03
    Do třetice pálil Radek Dlouhý. Z levé strany namířil ránu do lapačky brankáře.
     
    57:53
    Leoš Čermák (KOM) dostává dvě minuty za vysokou hůl. Počet hráčů na ledě se na chvíli srovná. Pak bude mít Plzeň přes minutu trvající přesilovou hru.
     
    56:42
    Jan Kovář (PLZ) inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    56:39
    Plzeň právě vstřelila branku! Po sporné situace u mantinelu si mezi kruhy najel obránce JIŘÍ MARUŠÁK, dojel sám až k Hovimu a zamířil do levé šibenice. Hovi byl bez šance: Geoff Kinrade.
     
    52:59
    Radim Bičánek (KOM) a Ondřej Kratěna (PLZ) dostávají dvě minuty za hrubost. Hraje se stále pět na čtyři (z pohledu Plzně).
     
    52:14
    Kovář měl na holi hattrick! Po křižné přihrávce přes brankoviště mířil do odkryté klece, ale Sasu Hovi puk parádním zákrokem rukou a betonem zachytil.
     
    52:00
    Tomáš Malec (KOM) dostává dvě minuty za hákování. Plzeň má šanci na srovnání. Pro Kometu bude oslabení možná rozhodující.
     
    49:34
    Hosté musí svůj útok zabrzdit. V obranném pásmu totiž fauloval Jiří Vykoukal (PLZ) - dvě minuty za hákování.
     
    47:50
    Čermák vypálil u modré čáry tak tvrdě, že Svoboda musel jen vyrazit a dojíždějící Dlouhý jej místo poloodkryté brány napálil do lapačky klečícího brankáře.
     
    44:29
    Až nyní vyjeli do útoku Pospíšil s Jakubem Svobodou. Oba se dostali do slibných pozic. První střelou z otočky a druhý dorážkou z levého kruhu. Oba pokusy vytěsnil Adam Svoboda.
     
    43:02
    Krásnou kombinací se dostala do útoku elitní formace Plzně. Na jejím závěru byl Straka, který vypálil do betonu Hoviho. Domácí měli štěstí, protože si Straka nevšiml lépe najetého spoluhráče.
     
    41:30
    Plzeň právě vstřelila branku! Drama je na světě. Netrvalo to ani moc dlouho. Od modré čáry vapálil brněnský rodák David Havíř a jeho ránu těsně před Hovim tečoval JAN KOVÁŘ. Asistence: David Havíř, Radek Duda.
     
    39:45
    Vykoukal si najel z pozice beka až mezi kruhy a trefil roztaženého Hoviho do levého betonu.
     
    37:43
    Plzeň právě vstřelila branku a znova v přesilové hře! Na konci krásné souhry téměř do prázdné brány byl JAN KOVÁŘ. Hoviho prostřelil rychleji, než dal k pravé tyči beton. Asistence: David Havíř, Radek Duda.
     
    37:04
    Tvrdá rána Marušáka od modré čáry vyprášila pravý beton Hoviho. Puk jeho spoluhráči ihned odpálili.
     
    36:22
    Plzeň bude hrát přesilovou hru. Tomáš Žižka (KOM) dostává dvě minuty za hrubost.
     
    35:20
    Ihned z toho byl brejk na druhou sranu. Pospíšil s Jakubem Svobodou však akci překombinovali, když si chtěli kotouč vyměnit až do prázdné brány. Puk skončil těsně velde pravé tyče.
     
    35:05
    Duda po krásné souhře mířil z těsné blízkosti do Hoviho betonu.
     
    33:26
    Erat si najel před brankoviště a počkal si se střelou. Pak trefil beton Svobody, jenž předvedl hodně pohotový zákroko.
     
    30:57
    Radek Duda (PLZ) inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění. Nacpal do brány jednoho z hráčů Komety. Nebo spíše na Hoviho. Kometa má přesilovou hru.
     
    30:38
    Havíř si sjel k levému mantinelu a vyslal na Hoviho tvrdou dělovku. Puk po jemné Hoviho teči o rukáv prosvištěl kolem levé tyče brány.
     
    29:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po brejku dva na jednoho přidává Kometa čtvrtou branku utkání. Miroslav Holec naservíroval kotouč na hůl RÓBERTU PETROVICKÉMU, který se trefil do skulinky mezi betonem a tyčí plzeňské brány. Puk do brány tak tak doskákal. Asistence: Miroslav Holec, Jozef Balej.
     
    27:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné střídání nyní předvedla čtvrtá formace Komety. Všichni hráči Plzně byli tvrdě dohráni u mantinelů a puk se po krizovém vyhození dostal na modrou čáru k Žižkovi. Jeho nahození Adam Svoboda přes clonící hráče neviděl a vyrazil puk před brankoviště. Tam jej v souboji dorazil HYNEK ZOHORNA bekhendem pod Svobodovu výstroj. Asistence: Tomáš Žižka.
     
    24:15
    Pospíšil sebral kotouč ve skrumáží těl a puk neprocpal za Svobodu. Z brankoviště jej uklidil jeden z Indiánů.
     
    23:45
    Hodně přísně je nyní za sekání vyloučen František Kaberle. Kometa hraje 43 vteřin pět na tři.
     
    22:28
    Žižka se tlačil před bránu a byl faulován Kratěnou. Ten ikasuje dvě minuty. Hned jak se vrátili Pospíšil s Vlasákem na led, bude mít Kometa přesilovou hru.
     
    20:24
    V útočném pásmu Komety se chytli Vlasák s Pospíšilem. Rozhodčí raději hru před rvačkou přerušili. Oba však inkasují dvě minuty za hrubost.
     
    19:19
    Plzeň právě vstřelila branku v přesilové hře! TOMÁŠ VLASÁK si narychlo vyměnil kotouč s Martinem Strakou a ze své klasické pozice na levém kruhu se štěstím propálil Hoviho. Asistence: Martin Straka.
     
    18:03
    Michal Kempný (KOM) dostává dvě minuty za sekání. Plzeň si poslední dvě minuty první části zkusí přesilovou hru.
     
    17:56
    Malec chyboval v obranném pásmu a nakonec se do zakončení prokličkoval Radek Duda. Jeho ránu z levého kruhu Hovi vyrazil. Chytil pak i dorážku.
     
    15:29
    Po střele Bičánka vznikl samostatný únik Dudy. Plzeňský útočník však nepřekonal Hoviho. Brněnský brankář drží i dále čisté konto. Duda ještě reklamoval faul, ale rozhodčí mlčí.
     
    15:00
    Balej si ideálně počkal na najetého Petrovického a nabídl mu kotouč před odkrytou bránu. Slovenský veterán však zamířil do betonu přesouvajícího se Adama Svobody.
     
    11:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno rychle svůj náskok navyšuje. Výborně najetý LEOŠ ČERMÁK sice Svobodu z pravé strany nepropálil, ale dojíždějící Johnson si odražený puk nešťastně srazil za vlastního brankáře. Bez asistence.
     
    11:04
    Kometa právě vstřelila branku v přesilové hře!
    Pod tlakem musel na modré čáře rychle vypálit TOMÁŠ ŽIŽKA a přes chumel těl svoji střelu umístil k levé tyči. Asistence: Tomáš Pospíšil, Jakub Svoboda.
     
    10:26
    Zbytečný faul Martina Straky (PLZ) utíná nápor Komety.
     
    8:58
    Až nyní se hosté usadili v útočném pásmu. Ondřej Havlíček pálil z mezikruží těsně vedle tyče.
     
    6:14
    Erat v přečíslení dva na jednoho poslal kotouč Zohornovi na brusle.
     
    5:12
    Holec se přes protivníka natlačil do zakončení, ale Růžička jej nechal vypálit jen po ledě. Tam měl Adam Svoboda betony.
     
    2:19
    Balej jel z pravé strany téměř sám, ale napálil jen beton Svobody.
     
    1:31
    Jan Kovář (PLZ) inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    0:53
    A hned nebezpečí na druhé straně. Vlasák dostal hezkou zadovku mezi kruhy, popojel blíže k bráně a vypálil těsně vedle levé tyče Hoviho.
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 12. Žižka (Pospíšil, Svoboda Jak.), 12. Čermák, 28. Zohorna (Žižka), 30. Petrovický (Holec, Balej) - 20. Vlasák (Straka), 38. Kovář (Havíř, Duda), 42. Kovář (Havíř, Duda), 57. Marušák (Kinrade), ?. Duda


    HC Kometa Brno: Hovi – Žižka, Švrček, Kováčik, Bičánek (C), Valach, Malec, Kempný – Erat, Holec, Čermák, Zohorna, Svoboda Jaroslav, Pospíšil, Dlouhý, Petrovický, Koreis, Balej, Svoboda Jakub, Divíšek, Němec.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda Adam – Kaberle, Dresler, Ruprecht, Kinrade, Vykoukal, Marušák, Růžička, Havíř – Kratěna, Vlasák, Straka (C), Kovář, Pitule, Dvořák, Kubalík, Havlíček, Duda, Johnson, Pletka, Stránský.

    Rozhodčí: Müllner, Kubeš - Lederer, Gebauer.

    Diváci: 6324
    bahis siteleri