Liberec – Třinec 3:4 (po s.n.) | HC Kladno – Znojmo 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Motor ČB 6:2 (kon.)
Chomutov – Pardubice 2:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 0:6 (kon.)
Sparta – Vítkovice 7:5 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:6 (0:4, 0:0, 1:2)
HC Olomouc
Čtvrtek 08.12.2011, 18:00 • KV Arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:58
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Prázdnou branku trefil RADIM HAAS a celkem vystřílel hat-trick. Asistence: Martin Dufek
     
    56:54
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Roman Rác najížděl z pravé strany, naznačil pohyb rameny a trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jakub Schejbal.
     
    49:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Pouhých šest sekund stačilo Energii v přesilovce na vstřelení branky. PETR KOBLASA vyhrál vhazování na Funka, ten nahodil na golmana a úspěšný hráč na vhazování pomohl tečí puku za brankovou čáru. Asistence: Martin Funk.
     
    19:22
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Tak to je debakl. Rauscher se nstihl ani rozehřát a Olomoučtí na něj spustili pořádnou palbu. Nyní nedokázal se střelou udělat nic jiného, než ji vyrazit přímo na hokejku Čípa, který poslal pas na JAKUBA VOZNICU a ten rozvlnil domácí síť počtvrté. Asistence: Radek Číp, Jakub Lehečka.
     
    15:22
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Další rychlou brankou vyhání kapitán hostí JAKUB LEHEČKA z branky domácího Vladislava Habala. Do branky za něj míří Denis Rauscher. Asistence: Radek Číp, Jakub Voznica.
     
    14:46
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Pouhých 12 sekund přesilovky stačilo Olomouci na vstřelení druhé branky utkání. RADIM HAAS trefil růžek branky skrytou střelou zpoza obránce Energie. Asistence: Roman Rác, David Škůrek.
     
    7:08
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Tak to byla pěkná střela. K odraženému puku po střele Ráce se dostal RADIM HAAS a tvrdou střelou z mezikruží, kterou otřel o tyč, posílá hosty do vedení. Asistence: Roman Rác.

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 50. Koblasa (Funk) - 8. Haas (Rác), 15. Haas (Rác, Škůrek), 16. Lehečka (Číp, Voznica), 20. Voznica (Číp, Lehečka), 57. Rác (Schejbal), 60. Haas (Dufek)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Rauscher) - Urbančok, Valeš, Novák, Troška, Schusser, Funk, Gombár - Tomeček V., Vrána, Kubáč, Svoboda, Koblasa, Winkler, Harkabus, Baar, Švec, Kverka, Půlpán.
    HC Olomouc: Lukáš (Dusík) - Škůrek, Schejbal, Tomeček J., Šaur, Vondra, Dufek - Číp, Hes, Novotný, Voznica, Brada, Haas, Bartoš, Miczek, Lehečka, Machala, Rác, Sedlář.

    Rozhodčí: Grech - Gerát, Hynek
    bahis siteleri