Frýdek-M. – Opava 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mělník 7:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:4 (1:1, 2:0, 0:3)
HK Opava
Neděle 11.12.2011, 13:00 • Víceúčelová sportovní hala • Liga juniorů
Partner:
     
    57:38
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava svůj tlak využívá a rázem necelé dvě a půl minuty před koncem vede zásluhou JAKUBA JELENA. Asistence: Patrik Džemla.
     
    51:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté šťastně zásluhou ADAMA KOSCHATZKÉHO vyrovnávají. Asistence: Jakub Jelen.
     
    45:14
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavský PATRIK DŽEMLA svou druhou brankou v zápase snižuje náskok domácích na jednogólový. Asistence: Martin Otipka a Adam Koschatzký.
     
    36:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Exekutor trestného střílení DOMINIK SUCHÝ se v zakončení nemýlil a domácí vedou o dvě branky.
     
    22:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Nádherně proměnil svou šanci JAKUB MACH, když naznačil střelu čímž donutil hostujícího brankáře povyjet a poté zakončil. Asistence: Patrik Gančarčík.
     
    14:38
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdečtí byli hodně aktivní v útočném oásmu a vytěžili z toho vyrovnávací branku, když se k odraženému puku dostal PŘEMYSL BARTEK. Asistence: Jakub Mach a Dominik Suchý.
     
    11:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se po několikátém pokusu nakonec dočkali. Domácího brankáře překonal PATRIK DŽEMLA. Asistence: Pavel Baďura.

    Mario Schüler

    Branky a nahrávky: 15. Bartek (Mach, Suchý), 23. Mach (Gančarčík), 37. Suchý - 12. Džemla (Baďura), 46. Džemla (Otipka, Koschatzký), 52. Koschatzký (Jelen), 58. Jelen (Džemla)


    HC Frýdek-Místek: Carbol, Baldík, Suchý, Vícha, Gančarčík, Dubčák, Kurajský, Kočko, Hamhalter, Kocurek, Mach, Bartek, Beinstein, Fiala, Mičulka, Ručka, Vacula, Majola, Dohnal, Maczurek, Alina
    HK Opava: Novák, Kober, Hájek, Faksa, Chvěja, Bendík, Havlíček, Lichý, Džemla, Koschatzký, Baďura, Gulda, Trčka, Otipka, Vaněk, Jelen, Březina, Ježek, Bezděk, Svoboda

    Rozhodčí: Czubaj, Bojda, Mikler

    Diváci: 78
    bahis siteleri